32945
Magyar Foci
-
Csesza #5597 az utolső 2 meccsen nem ment neki, ettől nem biztos, hogy alibizik -
#5596 Kár, hogy a válogatottban csak alibizik. :/ -
Csesza #5595 majd bele jön, reméljük :)
egyébként nyertek is -
daviddavid #5594 kár hogy a válogatottba nem lő ennyi gólt -
Csesza #5593 Hajnal gól a Karlsruhe - Hertha meccsen
egyébként 2-1re vezetnek is -
#5592 úú most néztem hogy írtál :D amúgy nem :D én csak kispályán nyomom :D -
#5591 Osztrák. -
isi #5590 ez milyen bajnokság? -
#5589 Altach-Wacker Tirol 1-1
Orosz lőtte a vendégek egyenlítő gólját. -
#5588 Vanczák gól a Sionban.
Sion-St. Gallen 5-1 -
#5587 Buzsáky ismét gólpasszt adott. -
isi #5586 te nem focizol a szpari ifi B ben? mellesleg ja jónagy geci volt szopatatott minket. -
#5585 De utálom én a magyar bírókat!!! hihetetlenül elba...ák a focit! szánalmasan gyengék! Tisztelet a kivételnek! mert azért vannak jó bírók de a többség az szánalmas! és most m,ég a nemzeti sport is leírta..ez is ritka!!! most éppen a Szpari-GYirmót meccsről beszélek! és mér nem egy meccsen voltam kinn ahol ezt tapasztaltam! pl most hétvégén kaposvár ellen! nah mindegy:D
NS:
"A mérkőzés krónikájához hozzátartozik még, hogy tudósítónk jelentése szerint Fábián Mihály játékvezető indiszponáltan vezette a mérkőzést, és többségében a hazaiak kárára tévedett. Szilágyi kiállításánál sárga lap helyett azonnal pirosat mutatott fel, amellyel el is döntötte a mérkőzés végkimenetelét."
De ettől függetlneül grat a Gyirmótnak!
csak gondoltam ezt megosztom veletek :Dhátha mésnak is van hasonló véleménye a magyar "játékvezetókről" ha nevezhetem őket annak! -
Csesza #5584 jah én a hírekben hallottam és nem kicsit ledöbbentem :C -
#5583 csak ns-en olvastam énis... kitudja mi igaz belőle, de lehet benne valami, magyarok elég jól beváltak Fecze és Vass is jó, mindenképp előre lépés lenne Filkornak, hiszen első csapatnál számolnának vele, nem primaveráánál, és Brescia Serie B egyik hanem legerősebb csapata. -
#5582 OLvastátok? -
Csesza #5581 -
#5580 Buzsáky góljával vezetett a QPR, végül 1-2-re kikapott.
de azért szép, hogy rögtön be is köszönt új klubjában. -
Csesza #5579 én nem hallottam róla semmit és egyik interes portál sem írja :O
remélem nem igaz -
#5578 Nem tud valaki valami infót a holnapi nemzetisportos Filkor cikkről? Hogy januártól a Bresciában folytatná? -
Csesza #5577 Shanyíííííííííííííííííííííííííííííííí
megene gólt lőtt :P
igaz vszeg kikapnak a M'Gladbah-tól de nem számít
amugy most megy a SPortKlubbon -
Csesza #5576 nem volt véletlen csak nem szoktuk meg tőle :D -
Solt #5575 ez véletlen??? lehet látni ahogy felnéz mielőtt ellövi... ráadásul az is látszik, hogy nem erőből, hanem csak alá löbböl... gyönyörű gól volt! -
Takezó #5574 Sanyié azért véletlen volt... -
Csesza #5573 Feczesin Róbert két gólja a Triestina ellen (elég szar minőség, de lényeg az látszik)
Torghelle Sanyi remek gólja a FC Nürnberg ellen -
Csesza #5572 Oo
megy ez, mint az ágybaszarás :D -
Csesza #5571 -
#5570 Ferenczi gól a Barnsley meccsen. -
#5569 Huszti góóóóólll!!!!
büntetőből. -
Csesza #5568 Kenesei gólja a Rimini ellen
Fülöp Márton pillantai a Scunthorpe United ellen
Torghelle Sándor gólja a Paderborn ellen -
Zséé #5567 Mekkora gólt lőtt Torghelle a német kupában
Sztem élete gólja volt... -
isi #5566 ahol van pénz ott nem lesz kiesés. -
#5565 Mennyivel egyszerűbb lenne, ha most nem esnek ki (1. év), jövőre megnyerik a másodosztály (2. év), megkezdik a szereplésük a Premier League-ban (3. év) :) -
#5564 most kiesnek (1. év), jövőre megnyerik a harmadosztályt és visszajutnak (2. év), feljutó pozícióban végeznek a másodosztályban (3.év), megkezdik szereplésük a Premier League-ben (4.év).