32945
Magyar Foci
-
#5557 ez nem jó... -
#5556 Buzsáky Ákos
Plymouth Argyle -> QPR ( kb. 500.000 font )
Csak egy kis útmutatásképp a QPR jelengleg a bajnokság 23. helyezettje a 24-ből... -
#5555 nyeretlen a veretlen ellen:
GOAL 73' FC Wacker Innsbruck 2:0 Austria Wien
Peter Orosz 31
Peter Orosz (pen) 57
Úgylátszik meglesz az első győzelme az Innsbrucknak.
-
Csesza #5554 -
#5553 Feczesin duplázott
Brescia 4:1 Triestina
Daniele Mannini 2
Robert Feczesin 32
Robert Feczesin 45
Pablo Mariano Granoche (pen) 57
Davide Possanzini 70 -
#5552 megyei 2. - valódi minimál bér, nem olyan FC Fehérvár féle, de az más kérdés hogy meglehet e élni ebből.. -
Drizzthsz #5551 Valahol lehet arra infokat találni, hogy milyen osztályban mennyi pénzt lehet kapni átlagban? PL.: mondjuk nb3 átlagos bér, vagy blsz1, stb. Mondjuk tudom, hogy klubonként ég és föld lehet, de mondjuk melyik az az osztály, amitől meg lehet élni a fociból? -
Csesza #5550 Két szép Fülöp Márton védés a Sheffield Wednesday ellen
Huszti Szabolcs két gólja a VfB Stuttgart ellen
Hajnal Tamás két gólpassza a Schalke ellen
-
#5549 Lassan közönségkedvenc lesz... :P -
#5548 Torghelle már 3 gólos a Bundesliga II.-ben. Mióta idegenlégiós ennyi gólt nem is lőtt soha egy idény alatt sőt 2004 nyara és 2007 nyara között összesen nem lőtt ennyi gólt bajnokságokban. -
Zséé #5547 45' Roda Kerkrade [1 - 0] FC Utrecht
27' [1 - 0] B. Bodor
62' Paderborn [2 - 2] Carl Zeiss Jena
8' [0 - 1] S. Torghelle
12' [1 - 1] E. Koen
14' [1 - 2] T. Werner
33' [2 - 2] A. Sinkala -
#5546 Sanyikánk ismét gól lőtt Jénában! -
#5545 Köszi. -
Csesza #5544 a 11es előtt sajna Huszti lövése nem lett gól amit Meira ütött ki kézzel
de visszaadták neki :) -
#5543 Huszti góljai a youtube-on -
Csesza #5542 Vanczák Vili gólja a Galatasaray ellen
Leicesterben ismét Fülöp volt a hős (youtube)
Szabics Imre gólja a SV Wehen ellen
Tőzsér Dániel két gólpassza a Red Bulls ellen
Feczesin Róbert gólja a Ravenna ellen
Torghelle Sándor gólja a Greuther Fürth ellen
Tőzsér Dániel gólja a Levadiakos ellen -
#5541 ez szép! grat a Magyar fiúknak:) -
#5540 Annyira tudok örülni ezeknek a dolgoknak :) Van ahol ez már minden napos, de így megvan a maga varázsa.
-
#5539 Na azért ez sem semmi... :) -
Csesza #5538 közben Hajnal Tomi 2. gólpassza
Schalke - Karlsruhe 0-2 -
#5537 Nem semmi amit Huszti művel... Ha így folytatja, elveszi vmelyik komolyabb csapat... -
#5536 Huszti fejesgól!!!!!!!!!! 0-2!!!! -
Csesza #5535
2. gólja
mondjuk mind2 11es
hajrá -
#5534 Dárdai, Hajnal, Huszti term. kezdő. :) -
#5533 Stuttgart-Hannover
Huszti büntetőből gólt szerzett (meg kellett ismételnie.) -
Solt #5532 Jó ilyet olvasni... -
#5531 FT Plymouth Argyle [1 - 0] Crystal Palace
50' [1 - 0] P. Halmosi
Hurrá! -
Csesza #5530 74' Plymouth Argyle [1 - 0] Crystal Palace
50' [1 - 0] P. Halmosi
Copyright © 1998-2007 LiveScore.com -
Zséé #5529 Végre frissítettek Bentexen :) -
tomcat1 #5528 Aki azt mondhja nem tudfocizni az ért a labdarugáshoz...
Dehát ilyennek is kell lennie, nincs ebből baj :) -
#5527 Én azt becsültem aki az éppen aktuális szövetségi kapitányként meghívta a válogatottba annak ellénére hogy Sanyi nem tud focizni. Szó szerint. Futónak vagy birkózónak még elment volna. Mindenesetre nagy bátorság őt behívni, vagy pályára küldeni. -
#5526 Jaja, bár én mindig is becsültem a harcosságát, szerettem a válogatottban.
-
Zséé #5525 Nagyon beindult ahhoz képest hogy volt olyan időszaka amikor évekig nem lőtt gólt :D -
#5524 Torghelle gól a Jena-ban :) -
#5523 Feczesin gól a Bresciában!!!!!! -
#5522 Mifsud kiejtette a Manchester Unitedet. Azért nem árt majd oda figyelni rá október 13.-án. -
Zséé #5521 Meg a Karlsruhe is nyert megint idegenben :O
Nemgyengén tolják... -
#5520 FT Arminia Bielefeld [0 - 2] Hannover
54' [0 - 1] S. Huszti (pen.)
85' [0 - 2] S. Pinto -
Csesza #5519
bár az mtk is geci, hogy "eltíltatta" őt -
#5518 Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Tamási Zsoltot, az AS Roma Cisco 17 éves magyar futballistáját kiszemelte az Udinese. Hosszas tárgyalások után végül a harmadosztályú klubból - ahol már a felnőtt csapatban is bemutatkozott - a Serie A 8. helyezettjéhez igazolt.
Tamási Zsolt az MTK-tól került az AS Roma Ciscóhoz, de mivel télen nem a legnagyobb békében váltak el Tamási és az MTK útjai, tavasszal az MLSZ - a hazai szereplésekre vonatkozóan - fél évre eltiltotta a játéktól. Eközben azért megkapta a játékengedélyét, és az elmúlt szezonban már a felnőtt csapatban is bemutatkozott a fiatal középpályás a Roma színeiben.
- Úgy láttam jónak, ha nem szalasztom el ezt a lehetőséget - mondta Tamási. - Öt évre szerződtem az Udineséhez, és profi szerződést kötöttek velem. Egyelőre a junior keret tagja vagyok, ott edzek, de kétszer már tréningeztem a felnőtt csapattal is. Megkaptam a lakásomat, kezdenek elrendeződni körülöttem a dolgok.
Filkor, Nikischer (Internazionale), Koman (Sampdoria) és Preklet, Kovácsik, Szatmári (mind Reggina) után Tamási az újabb magyar futballista, aki első osztályú olasz csapathoz került.
(obudaisport.hu)