4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
most visszaolvastam
Ha kaptam mailt akkor nagyobb lesz nekem is a sebesség? -
Ez királyság lenne. Csak nem nagyon hiszek benne. Majd kiderül, hogy igazam van-e. Reménykedem benne, h most nem. -
Es ha en nem tartok igenyt a bovitesre? 
Amugy furcsalom, h egy szolgaltato ilyen radikalis valtoztatasokat vihet vegbe anelkul, hogy a partnereinek ertesiteni kene a vegfelhasznalokat.
Mi van, ha azt mondja a Matav, h ezentul csak bizonyos ido-intervallumban hasznalhato a szolgaltatas, de a sebesseg megnovekedik? Ezt is megteheti... -
olvass már vissza légyszíves!!!! -
"Kedves Felhasználónk!
A Matáv Rt. az ADSL szolgáltatás értékajánlatának, a felhasználók
elégedettségének növelése céljából az ADSL hozzáférések elérhető maximális
sebességét megemeli. Az előfizetői hozzáférések átállítását a Matáv egyedi
igénybejelentés nélkül, rövid idő alatt hajtja végre. A sebesség növelésre 2004.
november 16-30. között kerül sor, melyet követően az előfizetők döntő többsége
számára érezhetővé válik a nagyobb sebesség. Ezt követően a hálózati képességek
kiterjesztésétől függően a megemelt sebességek fokozatosan, valamennyi előfizető
számára elérhetővé válnak. A sebesség emelés először a pesti és
kelet-magyarországi, majd a budai és nyugat-magyarországi régiókban zajlik le.
A szolgáltatás díja nem változik, csupán a csomagok sebessége az alábbiak
szerint:
384/64 -> 512/128
512/128 -> 1024/256
768/128 -> 1500/256
1500/384 -> 3000/768
A sebesség növekedés mind a meglévő, mind a folyamatban lévő és új ügyfelünket
érinti, a Matáv Rt. A fentiek alapján központilag növeli a hozzáférés
sebességét!
ADSL megrendelés és további információk a
http://ad.advert.hu/url.php?u=156
weboldalon találhatók.
A fenti adatok tájékoztató jellegű információk.
Üdvözlettel:
FreeWeb.hu Team
A hírlevelet kiadja az SWI Kommunikációs Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. III/3037.
Telefon: (361) 236-0438 Fax: (361) 236-0439
________________________________________________________"
Ezt a mailt kaptam.
Ez csak reklám? -
Beepee #459 Akkor asszem maradok axelero az is 20ezer a céges 768 ami ugye másfél mega lesz -
A freestartnál is nőni fog a sebesség? -
tvnet
Az ajánlatban szereplő sávszélességek a 2004 IV. negyedévében esedékes bővétés után érvényesek!
a 3megás 25+fa... -
hu -
Beepee #455 véges=céges -
Beepee #454 A Tvnetnek is a matáv adja a netet? Tehát magyarán ha veszek egy brutto 20ezres véges tvnet adsl-t akkor oár hten belül 3 megás netem lesz? -
Oláh Miklóstól, a Matáv szélessávú portfolióvezetőjétől megtudtuk, a 384 kbit/s-os csomag "megszűnése" februárban válhat leghamarabb valósággá, ezt követően a legkisebb előfizethető ADSL-csomag is 512 kbit/s-os letöltési sebességet nyújthat. Mivel a Matáv a sávszélesség bővítését viszonylag hosszú folyamat során tudja csak kivitelezni, az alaphálózati hozzáférést nyújtó cég annyit vállal, hogy nem csak a korábbi előfizetéseknél, hanem a jelenleg bekötés alatt álló 384 kbit/s-os csomagok előfizetői számára is biztosítja a sávszélességbővítést. A bővítés teljesen "automatikus", sem az előfizetőnek, sem az internetszolgáltatónak nem kell kérvényeznie, avagy nyilatkoznia ezzel kapcsolatosan. -
Nekem is axelero 512-es dsl-em van.
Remélem az axelerosokra is vonatkozik az emelés, bár az axelero.hu-n nem írnak ilyesmiről... -
minden ADSL szolgáltató a Matáv hálózatát használva szolgáltat (mármint matáv területen) - innentől teljesen mindegy, hogy az Axelero hol van :) de ők voltak régen a Matávnet - nagyjából független főnökségű leányvállalatként szerepelnek. -
COFair #450 Axelero az Matáv alá tartozik? vicces, de nem tudom.. :) -
hát kiváncsi leszek hogy a 10k-s 384-es előfizumat mire módosítják -
mivel nem a szolgáltató állítja a sebességet, hanem a Matáv központilag, innentől ez erősen nem kérdés szerintem. -
hú, ha így van...
512 helyett tépek 1024-el?
sirály lenne.
-
Enternet se értesített még hogy mi van. -
Van aki ismeri a Monortelt? -
Minden Matáv területén működő ADSL kapcsolatra vonatkozik a dolog, legalábbis a hír szerint. Amúgy engem sem értesített még az Interware. -
COFair #443 Az Axelero is gyorsítani fog, vagy csak engem nem értesítenek? -
tudatlanka #442 Esküszömkomolyan gondolkodóba estem hogy váltsak-e...... -
Ahh... köszönöm az információt, így akkor tisztább a kép. :))) -
Ennél még az axelero is olcsóbb:) -
harcu #439 Mielőtt váltasz, mindenféle Matáv területen lévő 512-es ADSL-t át fognak tenni 1024-esre. A jelenlegi 768-asok is 1.5 megabitesek lesznek. A TVNetnél a tervezett bővítés UTÁNI sávszélességek vannak megadva, az 1024 az egyenlőre még csak 512. -
mikor nálunk mértek elsőre a 384-eshez is sikertelen volt a mérés :) -
Jah, így ez az 1024/256k elég szimpatikusnak tűnik... Meglátjuk mi lesz a piaci helyzet jövő nyáron, de ha hasonló, 'biz isten átigazolok. :) -
az épphogy 1024 alatt van, akkor az jó úgy -
Itt kezdődnek a bajok, a Matáv emberkéi a bekötésnél max. 925kbit/s-t mértek. :) -
az effektív egyrészt szerveroldali kérdés, másrészt a hozzád vezető drótok minősége - és ezekhez nincs köze a tvnetnek, ők csak egy maximumot állítanak be :) -
Ja, hogy TVnet ADSL?!? A fene gondolta, hogy már ezzel is foglalkoznak, és most nézem, hogy 1024/256 mindössze 7.600,- Ft+Áfa... Hát... nemkicsit durva... Ha nem lép valamit az Interware, akkor lehet, hogy jövőre átlépek hozzájuk. (bár az is kérdéses, hogy mekkora az effektív sávszélesség, mert tényleg szép, hogy elvileg akár 3000 kbites is lehet lefele a kapcsolatom, ha gyakorlatilag csak egy 512-esnek felel meg...) -
nem viszem ki neki vidékre :) -
passz mi? :D -
akkor passz :( -
nem csak budapesten szolgáltat a tvnet dsl-t :) -
mennyire vidékre? én is most tudtam meg hogy itt Egerben is van :) -
Kihozod nekem vidékre? 
(ADSL-re értettem persze a legjobb ajánlatott) -
tvnet olcsóbb -
Szvsz most a legjobb ajánlata az InterWare-nek van, legalábbis 768/128-asra (11,992 Ft + ÁFA). Problémám abszolute nem volt még vele...