4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
mi az hogy rossz minőség?
a kapcsolat uggyanakkora mint a tobbinel 384-es adsl
512-es adsl mitől lenne rossz minőség? -
már miert lenne rossz minőség?
az axelero állandoan levágja az emberek (úgy halottam)
a freestart soha... -
DEhogynem az. Csak a legrosszabb minőségű, bár a szakembereik jók, hisz a freestart az eurowebhez tartozik. -
LOL -
lol! pedig az... -
startadsl ről nem hakottál? -
hehe de az nekem freestart adsl em van 

nézd meg www.freestart.hu -
freestart az nem dsl szolgáltató :D -

-
miert lol?
annak volt a legelöbb az akciója hogy január 1-ig ingyenes adsl
utána jött axelero, chello...
1épként bánom hogy nem vártam mert az axelero hoz mentem volna :(( -
loalola -
Én is brada:) -
loál -
lol -
lol -
és Freestart nál vagyok
-
Meglehet, hogy ott most fejlesztik, mert itt a III. kerületben már befejezték a fejlesztéseket, nem is terjeszkedik tovább a Matáv az ADSL-lel :( -
Győrben, úgyhogy nem egy elmaradott helyen :))) -
bizony, bizony... -
És ez hol volt helyileg? -
Na akkor, hogy rádcáfoljak! :)))
Egy hónapja volt 3 órás kimaradás. Meg volt, hogy 1,5 óráig nem működött a mailszerever.
Meg volt egy kimaradás 4 hónapja is vmikor....
:))) -
hja,
tudod nálunk ilyen probléma nem volt, de téged megértelek,
én meg így vagyok a csellóval, ha egyedüli internetszolgáltató lenne a világon, akkor inkább nem neteznék sohasohasoha -
attól még tetű banda maradnak, amúgy szerinted az szolgáltatás hogy közlik a 30 éves kábeleket cseréjét a közeljövőben nem tervezik?... -
áhá, én is mérges voltam
de a szolgáltatás megbízhatósága elfoszlatta előlem a harag felhőjét
-
Enternet jó.
Rushman: Bizonyára a kedvezmények megszűntetése 2002. július 1-jével. -
mi az elv? -
jaja enternet rulez... -
má' csak elvből nem megyek a FATÁV és barátaihoz.
Enternet a király! -
Én is csak 2 éve hallottam utoljára problémát Axelero ADSL felől, az egy üzemzavar volt és 4-5 óra kimaradás itt a III. kerületben, de ez szerintem már nem fog többet előfordulni, ráadásul az is csak ilyen lokális volt és 2 éve lehet, hogy nagyban folytak a fejlesztések. -
nálam az axeleronál fut az adsl, és eddíg soha semmilyen problémám nem volt sem a kapcsolódással, sem a sebbességgel sem a számlázással. -
Jó az Axelero. 384-eset vagy 512-eset rendeltél meg? -
na már késő... axeleronál megrendeltem :) -
na nálam is ez a helyzet... melyikre fizessek elő ? -
Én Chellora is előfizettem volna, mert nem volt kiépíthető semmi net, se mikrohullámú szolgáltatóra nem látott rá a háztető, se ADSL, se KábelNET, aztán kiderült, hogy a Chello kihagyta a III. kerületet, mostmár nem is bánom, mert egy kitűnő mikrohullámú netem van.
ADSL-nél szerintem ha az ár számít, akkor elég lesz a 384/64, ha nagy warezos vagy, akkor az 512/128-asat javaslom, de szerintem az benne van 13 ezerben is. -
Én nem értem, mindenkinek begyorsul az Axelero-s ADSL Internetje, csak nekem adja állandóan a 63-at.... -
igen szar lehet az a havi 15Gb. aztán meg a 128k-s vánszorgás :(( Anno én éppen ezért döntöttem az ADSL mellett :) -
nekem 512-es axelerom van, én nem volt még vele semmi gondom. inkább időnkét gyorsul, de lassabb még nem volt. nekem 60k-val jön általában, de volt már 110k is :) -
a haxeleronál ez 9900 / hó -
Az adsl-nél nincs korlát. 384-es adsl-el egy 700 megás film kb. 5 óra... 50k le / 5k fel -
Axelero, ha idén rendeled meg még, akkor ha jól tudom 0 Ft kiépítési díj, illetve a havidíj a 384/64-es csomagnál kb. 10 ezer Ft.
Enternetnél szintén sok akció van, Interware-nél pedig március végéig a havidíj 10k helyett 4k kb.
Datanetnek is nagyon jó az ADSL-je, de nem tudom ott van-e akció.
Szerintem most ez a legjobb ajánlat, Interware.
Huzamosabb ideig kedvezményes havidíj, Enternet.
Itt én csak "ál-akciókat" látok, Axelero
Datanet