4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Aramir
    Ha lejár a szerződésed, akkor semmi értesítést nem kapsz, csak határozattlan idejüre változik a szerződésed.
    Bármikor felmondhatod vagy átléphetsz olcsóbb csomagba.
  • Bandee1987
    Nekem invitel ADSL-em van, anno 2 évre szerződtem le, 0 ft belépési díjjal és 9900 ft-os havidijjal 384/64-es sebességre.
    Sztem jó szolgáltató, nekem eddig soha nem volt problémám a kapcsolattal vagy sebességgel.
  • Breki33
    Sziasztok

Most (tegnap ugrott, be, hogy mivel tavaly nyáron fizettem be az Axelerora és három hónapot ingyen kaptam, szeptembertől számolva elvileg lejárt az egy év.

De semmi értesítést nem kaptam a net is megy.

Hogy van ez?
    Egyáltalán most melyik szolgáltatóra érdemes váltani?

Axelerona-l mintha nem lennének olcsóbbak az árak mint amit én fizetek.
  • 2XP
    Nálam is elérkezett az idő a váltásra, meguntam a 12e ft-os rádiónetet, ami 10 gb-ra van lekorlátozva (s ha túllépem, nem sebességcsökkentés a büntetés, hanem a következő díjcsomag kifizettetése >> 25e ft ...). Mivel a matávos isdn-n szerződés felbontása után a telefonvonal is repült, így arra is szükség lenne. Találtam is az invitelnél egy ilyen csomagot, ahol havi 11e bruttóért adnak 512-es adls-t + telefont. De ez túl szépnek tűnik... Mennyi belőle az igazság? Tudom, h nem a legmegbízthatóbb szolgáltató, de azért egy 386os adls-nél csak gyorsabban menne, arról nem is beszélve, h még kevesebbe is kerülne.
  • PLackó
    köszi már küldték:)(TVNET)
  • gyick
    axelero?
  • PLackó
    Hi.Miután megrendeltem online-on az ADSL-t, kb mikor küldik a szerződést(hány nap)?
    Mert már múlt hét szerdán megrendeltem a neten és még nem küldték a szerződést.
  • PLackó
    Igen,én is ezt kérdeztem Taranovtól hogy mennyire megbízható....
    Reméle minden rendben lessz.
  • Punker
    a legdrágább Enternet-nél az 1500-s ADSL, remélem megint lesz valami akció mint mikor a 384-eset rendeltem meg és a bekötési díjjat elengedik :)
  • cSuwwi
    ha már van pénzed a drágább netre, akkor a bekötésre is van...
  • Punker
    Enternet-nél 19.920 + ÁFA/hó + 16.000 + ÁFA a kiépítés,

mondjuk nem értem ha az 512-nél 3.200 + ÁFA a kiépítés akkor miért ennyivel több a másiknál :(
  • Punker
    768-s ADSL melyik szolgáltatónál a legolcsóbb?
  • Taranov
    Nagyjából mindegyiknek ugyanoyannak kell lennie. Az Axeleróról hallottam eddig csak olyanokat, hogy 20-30 kbittel lassabb, bár ez is csak regionális probléma lehet szerintem.
    Olyan szolgáltató, amiről soha semmi rosszat nem hallottam, az egyedül a GTS DataNet.
  • Bandee1987
    Olvastam. Csak azt nem tudom, hogy a Tvnet mennyire megbizható(azaz mennyire biztos az a sebesség, ami hirdetnek). Nekem az invitel megbizható, nem volt eddig soha problémám a nettel.
  • PLackó
    Na ,ezt nézzétek meg.
    Itt egy összegző lista,amin látszik hogy 384 kbps -es netnél a Tvnet a legolcsóbb.
  • Bandee1987
    csá
  • PLackó
    igaz a 2 éves szerz. is olcsóbbá teszi.Én 1 éveset rendeltem.Így lessz 7990+áfa,1000ft bekött. díj.
    Na megyek aludni,jóéjt!
  • Bandee1987
    Ja, anno az évvégi 0 ft-os bekötési akció keretében rendeltem meg, igaz 2 éves szerződésre.
  • PLackó
    ok.
  • PLackó
    akkor az olcsó volt!!!
    nemrég néztem és drága most!
  • Bandee1987
    rühelhetek=örülhetek
  • PLackó
    Akkor az ismerős miattMert az tényleg nagyon hamar van.
  • Bandee1987
    Én 9990.-at fizetek havonta, a bekötési dij 0 ft volt. Még rülhetek is, mert én egy nem olyan helyen élek, ahol nagy lenne a választási lehetőségem...
  • szacsi
    nálam, amikor az aelero nyáron csinálta a "2 hónap ingyen" szerű akciojat, 3 nap mulva jottek. vasarnap megrendeltem a neten, es szerdan este mar fenn voltam. igaz, nekünk volt ismeros, es o elintezte...
  • PLackó
    Az invitel árai most drágák a többihez képest.
  • PLackó
    Köszönöm.Akkor nemsoká jönnek :)
  • Bandee1987
    Én az invitelnél fizettem elő az ADSL-re. 2 hét mulva rámcsörögtek, hogy másnap jönnének 12 fele. Jöttek is rendesen a megbeszélt időpontban
  • Taranov
    Általában egy héten belül vissza szoktak szólni telefonon, és a szerződésben a legtöbb szolgáltatónál 30 napot tartanak fent maguknak a beszerelésre, viszont a TVNet viszonylag kis szolgáltató, ha nincs sok megrendelésük és fontosak nekik az ügyfelek (azért írok feltételes módban, mert nincs velük személyes tapasztalatom), akkor 2 héten belül menni fognak hozzád.
  • PLackó
    Hi.Ma este rendeltem meg az ADSL-t.(Tvnet-től)
    Hány nap múlva jönnek kb a szerelő emberkék?
  • cSuwwi
    én is haxeleros vagyok, de az elmúlt ~1 év alatt, ég 1x sem volt kimaradás. :)
  • PLackó
    ú lehet. Mennyi ideig szoktak tartani ezek a leállások?
  • Taranov
    Biztos jó. CSak akkor van peched, ha fejlesztgetni fognak és ezért leállások lesznek, mint az Axelero sok körzetében.
  • PLackó
    Épp ez a baj hogy nem tudom hogy milyen minőségű,de ez a legolcsóbb
  • Tuvok #311
    nézd, ha nem bízol bennük, ne vegyél kötött idejűt, csak amit le lehet mondani, ha szar a szolg. minősége
  • PLackó
    :)
    THX!
  • Tuvok #309
    Hát nincs tapasztalatom náluk, de az ADSL szabványa a 24 órás szolg. mittomén hány % max kimaradással pl. karbantartásra, azaz ADSL az ADSL... :)
  • PLackó
    please Help!
  • PLackó
    igen,köszi ,csak szerinted minőségileg is jó ,és meg is lehet benne bízni?(TVnet)
  • Tuvok #306
    Ha van ott, ahol lax, akkó mé ne ? :)
  • PLackó
    Topic UP!
    Kérlek segítsetek.Most akarom beköttetni az ADSL-t.A TVNET szolgáltató most a legolcsóbb.(7990 ft + áfa,1000 ft beköttetési díj.)Szeintetek jó hogyha ezt a solgáltatót választom?
    Köszönöm.