4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • GeGab
    Van valakinek tapasztalata a MonorTel által szolgáltatott ADSL internetről. Ha van osszátok meg? Köszi!
  • harcu
    Éppen ma csak a Matáv hálózata nem képes rá, ha kötelező lenne bevezetni, az érdekes lenne. Na meg azonnal tudnék róla, ha hálózatbővítés lenne :)
  • Taranov
    Nem rossz! Gondolom valamivel drágábban még rendes feltöltési sebességet is lehet szervezni.
  • Tuvok #301
    passz, ennyit tudok, sztem nem olyan lehetetlen
  • Xboxman
    99%(fedhetetlenség rulez)
    De ha bővebben is írsz róla...
  • Tuvok #299
    Hát igen, a kettő üti egymást. :(
  • Bandee1987
    Az a lényeg, hogy az árak csökkenjenek, ezzel szemben a sebesség viszont nőjjön...(Jó,jó, igaz, szép álom)
  • Tuvok #297
    Biztos vagy benne ?
  • Xboxman
    buli lenne de nincs ilyen:(
  • Bandee1987
    sztem az ára is 10000 HUF alá csökkenne, mert elkezdödik a szolgáltatók harca az ügyfélért, és ennek mi örülhetünk, mert igy még lejjebb mennek az árak...
    :D
  • Xboxman
    +flatrare!
    Összesen 80€-ra jön ki...
  • Tuvok #293
    Hallot valaki erről az uniós szabványról, hogy állítólag az ADSL-nek is van valami szabványa, 1024/768, vagy valami hasonló, amit be kell vezetni a csatlakozással ?
    Fél füllel hallottam róla, hát nem lenne rossz. :)
  • Bandee1987

Szivesen lennék a németek helyében, nézzétek csak a cikket:
    (3072/384-es adsl, mindössze 6500 ft-ért kb.)
    http://www.sg.hu/printer.php?cid=31241
  • PLackó
    Most melyik szolgáltatótol lenne érdemes beköttetni (árilag\minőségileg)?
  • Adam5
    :D
  • PResident Evil
    többet ide nem írok :D
  • Adam5
  • PResident Evil
    anyátok picsája !!!

• Taranov
    Ez a hír terjeng valóban.
    A Datanetnek minden szolgáltatása elsőosztályú.
  • Adam5
    de volt is lassulás a freestart nál?
  • HuAn82
    Ja hallomás! Gondoltam...
  • EOX
    A Datanet a legjobb(szerintem)
  • Taranov
    Az enternet és interware lassulást is csak ott hallottam, lehet, hogy a te térségedet nem érintette.
  • Taranov
    Hivatalos adatom nincs, csak felhasználói tapasztalatok különböző fórumokról.
    Pl. pcmuhely, hwsw...
  • HuAn82
    "de Enternetnél, Interwarenél az utóbbi időben előfordult sebességcsökkenés"

Érdekes én ennek az ellenkezőjét tapasztalom(tam). (Enternet 512-es ADSL és no problem) Freestart ügyben pedig légyszi mutass már valami hivatalos adatot is mert csak beszélsz a nagy semmibe. Köszi...
  • Xboxman
    lehet hogy így van...rég néztem statokat!Freestartanak jelenleg mik a paraméterei(user,külföldi sáv)?
  • Taranov
    Nem arra gondoltam, hanem a "rosszabb minőségűre". De ez sem azt jelenti, hogy rossz minősésű, csak azt, hogy az ADSL szolgáltatók közül a legrosszabb.

Tény amit mondasz, de a Freestartnak pont elég sok ADSL előfizetője van.
    Vannak olyanok persze, amelyeknek nincs sok ügyfelük, most fejből nem mondok neked olyat, de utána lehet nézni.
  • Xboxman
    rendelkezsére állásban lehet ,hogy rosszabb azt nemtom
  • Xboxman
    "legrosszabb minőségű"
    Hol van itten középfok?
    A sávszélességről meg annyit ,hogy nem feltételnűl az a jobb aminek nagyobb sávszélessége van ugye...ha a userszámot figyelembe veszed akkor mindjárt elég lesz a kissebb cső is!
  • Breki33
    jaja jól mondja

énis a sávszél és a nyári akció miatt választottam
    és nem dobál

1* volt egy órás valami semmi más
    ja meg egyszer ki akarták számlázni a belépési díjat, de mondtam, hogy olyan nekem nincs P
  • Taranov
    Hát én sem azt mondtam, hogy folyamatosan rosszabb, hisz akkor nem lenne Euroweb, de Enternetnél, Interwarenél az utóbbi időben előfordult sebességcsökkenés, régebben nyugodtan lehetett a Freestartnál is, illetve nyugodtan lehet a Freestartnál is. Persze nem ijesztegetlek, minden ADSL jó, csak lehet méricskélni, hogy melyik "mennyire jó".
  • Taranov
    A vonal minőségétől is függ.
  • Taranov
    Ez véletlen.
    Azért azt enyhe túlzás lenne ráfogni az Axeleróra, hogy nem engedi fel haverodat meg, hogy ledobál.
  • Adam5
    nekem még nem csökkent a sebesség
    de az szar lenne
  • Adam5
    ismerősőmet le dobja
    haveromat meg van hogy nem engedi fel.
  • Taranov
    Nem rossz minőségről beszéltem, hanem rosszabb minőségről.
    Jobb nem lefelejteni a középfok jelét.
    Egyébiránt rendelkezésreállásban rosszabb, illetve kisebb a sávszéljük.
    Azért van a garantált minimum, mivel előfordulhat, hogy nem 384, illetve 512 kbit/sec-mal repeszt a cucc, és a Freestartnál a sávszélességet tekintve nagyobb az esélye a sebességcsökkenésnek.
  • Taranov
    Ez nem így van, dehogy vágja le :))
  • Xboxman
    ne bánd!Annyi inkompetens emerke nincs máshol mint az Axeleronál
  • Adam5
    megnéztem az axeleronal is és a freesatrt nál is az 1éves hűség nyilatkozatnál a 384 es adsl-t és a freestart 1ezerrel olcsobb
  • Xboxman
    miért lenne a legroszabb minőségű?Egyáltalán hogy lehet egy ADSL szolgáltatás "rossz minőségű"?Gyakorlatilag alig lehet hibaszázalék mivel a Matáv nyomja alájuk a cuccokat a BIX-ig...