4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
GeGab #304 Van valakinek tapasztalata a MonorTel által szolgáltatott ADSL internetről. Ha van osszátok meg? Köszi! -
harcu #303 Éppen ma csak a Matáv hálózata nem képes rá, ha kötelező lenne bevezetni, az érdekes lenne. Na meg azonnal tudnék róla, ha hálózatbővítés lenne :) -
Nem rossz! Gondolom valamivel drágábban még rendes feltöltési sebességet is lehet szervezni. -
passz, ennyit tudok, sztem nem olyan lehetetlen -
Xboxman #300 99%(fedhetetlenség rulez)
De ha bővebben is írsz róla... -
Hát igen, a kettő üti egymást. :( -
Az a lényeg, hogy az árak csökkenjenek, ezzel szemben a sebesség viszont nőjjön...(Jó,jó, igaz, szép álom) -
Biztos vagy benne ? -
Xboxman #296 buli lenne de nincs ilyen:( -
sztem az ára is 10000 HUF alá csökkenne, mert elkezdödik a szolgáltatók harca az ügyfélért, és ennek mi örülhetünk, mert igy még lejjebb mennek az árak...
:D -
Xboxman #294 +flatrare!
Összesen 80€-ra jön ki... -
Hallot valaki erről az uniós szabványról, hogy állítólag az ADSL-nek is van valami szabványa, 1024/768, vagy valami hasonló, amit be kell vezetni a csatlakozással ?
Fél füllel hallottam róla, hát nem lenne rossz. :) -
Szivesen lennék a németek helyében, nézzétek csak a cikket:
(3072/384-es adsl, mindössze 6500 ft-ért kb.)
http://www.sg.hu/printer.php?cid=31241 -
Most melyik szolgáltatótol lenne érdemes beköttetni (árilag\minőségileg)? -
:D -
többet ide nem írok :D -

-
anyátok picsája !!!

-
Ez a hír terjeng valóban.
A Datanetnek minden szolgáltatása elsőosztályú. -
de volt is lassulás a freestart nál? -
Ja hallomás!
Gondoltam...
-
A Datanet a legjobb(szerintem) -
Az enternet és interware lassulást is csak ott hallottam, lehet, hogy a te térségedet nem érintette. -
Hivatalos adatom nincs, csak felhasználói tapasztalatok különböző fórumokról.
Pl. pcmuhely, hwsw... -
"de Enternetnél, Interwarenél az utóbbi időben előfordult sebességcsökkenés"
Érdekes én ennek az ellenkezőjét tapasztalom(tam). (Enternet 512-es ADSL és no problem) Freestart ügyben pedig légyszi mutass már valami hivatalos adatot is mert csak beszélsz a nagy semmibe. Köszi... -
Xboxman #277 lehet hogy így van...rég néztem statokat!Freestartanak jelenleg mik a paraméterei(user,külföldi sáv)? -
Nem arra gondoltam, hanem a "rosszabb minőségűre". De ez sem azt jelenti, hogy rossz minősésű, csak azt, hogy az ADSL szolgáltatók közül a legrosszabb.
Tény amit mondasz, de a Freestartnak pont elég sok ADSL előfizetője van.
Vannak olyanok persze, amelyeknek nincs sok ügyfelük, most fejből nem mondok neked olyat, de utána lehet nézni. -
Xboxman #275 rendelkezsére állásban lehet ,hogy rosszabb azt nemtom -
Xboxman #274 "legrosszabb minőségű"
Hol van itten középfok?
A sávszélességről meg annyit ,hogy nem feltételnűl az a jobb aminek nagyobb sávszélessége van ugye...ha a userszámot figyelembe veszed akkor mindjárt elég lesz a kissebb cső is! -
jaja jól mondja
énis a sávszél és a nyári akció miatt választottam
és nem dobál
1* volt egy órás valami semmi más
ja meg egyszer ki akarták számlázni a belépési díjat, de mondtam, hogy olyan nekem nincs P -
Hát én sem azt mondtam, hogy folyamatosan rosszabb, hisz akkor nem lenne Euroweb, de Enternetnél, Interwarenél az utóbbi időben előfordult sebességcsökkenés, régebben nyugodtan lehetett a Freestartnál is, illetve nyugodtan lehet a Freestartnál is. Persze nem ijesztegetlek, minden ADSL jó, csak lehet méricskélni, hogy melyik "mennyire jó". -
A vonal minőségétől is függ. -
Ez véletlen.
Azért azt enyhe túlzás lenne ráfogni az Axeleróra, hogy nem engedi fel haverodat meg, hogy ledobál. -
nekem még nem csökkent a sebesség
de az szar lenne -
ismerősőmet le dobja
haveromat meg van hogy nem engedi fel. -
Nem rossz minőségről beszéltem, hanem rosszabb minőségről.
Jobb nem lefelejteni a középfok jelét.
Egyébiránt rendelkezésreállásban rosszabb, illetve kisebb a sávszéljük.
Azért van a garantált minimum, mivel előfordulhat, hogy nem 384, illetve 512 kbit/sec-mal repeszt a cucc, és a Freestartnál a sávszélességet tekintve nagyobb az esélye a sebességcsökkenésnek. -
Ez nem így van, dehogy vágja le :)) -
Xboxman #265 ne bánd!Annyi inkompetens emerke nincs máshol mint az Axeleronál -
megnéztem az axeleronal is és a freesatrt nál is az 1éves hűség nyilatkozatnál a 384 es adsl-t és a freestart 1ezerrel olcsobb -
Xboxman #263 miért lenne a legroszabb minőségű?Egyáltalán hogy lehet egy ADSL szolgáltatás "rossz minőségű"?Gyakorlatilag alig lehet hibaszázalék mivel a Matáv nyomja alájuk a cuccokat a BIX-ig...