4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Hy mindenki!
Valamilyen benfenntes emberke nem tudna esetleg súgni egy kicsit?
Az lenne a kérdésem,hogy Axeleros, akarom mondani T-Comos, vagy tujjarák hogy kell hívni szolgáltatónál, az ADSLeseknél fogják-e emelni a feltöltést?
Már eccer írtam nekik e-mailt, de a ba********************** nem voltak hajlandóak válaszolni az e-mailre.
-
III. kerületiek segítségét kérem.
melyik szolgáltatót ajánljátok? -
Ronny #1064 Érdekes, de nagyrészt fikciókra és hangzatos számokra épül a cikk. -

tudod mit,nem rossz ötlet:D
nah jó,csak holnap reggel. -
Mi lenne, ha rohannál a telefonhoz, és megkérdeznéd őket? :) -
please help,mert akkor rohanok is a telefonhoz és rendelem. -
igaz,kb 1-2 hete már lejárt a szerződés.ilyenkor be lehet telefonálni hogy most ezt a csomagot szeretném,és így dupla sebességem lehetne kevesebbért?mennyi idő alatt váltanák át? -
a TVnet -nek most elég jó akciói vannak!
én is tv-netes vagyok,és enyhén bosszant hogy 1024/128-as netért bruttó 11500-at fizetünk,10000-ből meg most lehetne 2048/192-es is
-
Uh, nagyon brutális, olvassátok el:
15 Megabites ADSL, 78 TV-csatorna havi 7235 Ft-ért!
Részlet a cikkből:
"Azonban itt még nem ér véget a történet, mivel a 15 Megabit és a 78 televíziós csatorna mellé korlátlan belföldi vezetékes telefonálás is tartozik - természetesen ez is a havidíjban értendő. " -
Nem tudom, én meg ma erre bukkantam :) Újabb ADSL sebességduplázás - jön az ADSL TV! -
Őőő ! Hello !
Tudtok olyan szolgáltatót ami Budapesttől 40 km-re szolgáltat ADSL-t?
Mert sajnos vidékre (Szőlőstelep) fogunk költözni (nem tom minek, sztem BP a király) és nem akarok megválni az internettől!
Most 12900 Ft-ot fizetünk a T-Online nál a 2MBit-es netért és szeretném ha ugyan ennyiért vagy kicsit olcsóbban ugyan ilyen internet hozzáférésem legyen!
Előre is köszi a segítséget! -
Ronny #1055 nem lesz a közeljövőben emelés.
Fokozatosan vezetik be Magyarországon az ADSL2+-t
Ajánlom a fenti cikket:) -
sztem nem, bár ezt a véleményt semmi konkrétumra nem tudom alapozni. -
Chello már megint emel
"chello classic
Maximális le- / feltöltési sebesség: 2560/512 kbit/sec
chello plus
Maximális le- / feltöltési sebesség: 5120/512 kbit/sec"
Szerintetek T-com is fog ismét a közeljövőben? Bár tudom, hogy most emelt, de a chello is már jó sokszor tette meg ezt az elmúlt időkben.
-
Köszönet!!!!:)
-
Nézz szét ezen az oldalon, biztos találsz magadnak vló ajánlatot! -
mert elköltözöl, esetleg jobb csajjal jársz akinek jobb az internete, elmész fél évre nyaralni stb :-)
De a konkrét ajánlatokat neked kell átböngészni más nem tudja megmondani neked melyik a legjobb.
Bekötési díjat nem fizeted ki ha lejár a szerződés viszik a routert illetve felszólit a matav hogy szereld le és vidd be PP -
Miért mondanám föl? Nem értelek! -
aláírod az 1/2 éves szerződést, ha hamarabb felmondod kifizettetik a bekötési díjat. -
Akkó' nem értem! Mi lesz a bekötésidíjjal, azt mikor nyúzzák le rólam? Biztos csalétek? És jól tájékozodtam kb. 7ezerért lehet már hozzá jutni? Vagy van olcsóbb is? Igényeimhez igazodva létezik ennél olcsóbb is? -
nézz szét az ispk között melyik a legolcsobb, akció alatt sosincs bekötési díj. -
hát ezt neked kell eldönteneda sok változat közül
pl nézd meg a #1038 -ast -
Pontosíts kérlek! Főleg az anyagiakat. -
hát az akciókba általában nincs bekötési díj
ha tényleg csak erre kell vehetsz olcsóbb korlátozott csomagot is (adatban nem időben)
AZ alkatrészt pedig a szerelő fogja hozni és marad a MATAV tulajdona
Persze vehetsz jobbat P -
ja és persze fórumozásra:) -
Tudna vki ajánlani leges legolcsóbb ADSL szolgáltatót? Lényegében unom már a dial up-ot, nincs nagy igényem, csak hírek olcasásra, mail-ezésre és max. chat-elésre használom. Nem vagyok jártas ebben, de tudomásom szerint meg lehet úszni 7ezer/hó. Csak a gáz ott van a bekötésidíj, amely minden szolgáltató eltitkol, vagyis nem mond igazat erről, és kel vmi alkatrész, úgy értem, hogy dial up-nál modem.. Világítson fel vki, pls! -
tessék P -
Hali, tudnátok segyteni?
Kellene egy olyan oldal ami leméri mekkora a szávszélessége? -
Nem feltétlenül reklám célzattal, de sztem most ez a legjobb:
ADSL legolcsóbban (+ÁFA!!!) -
Nálam 1024-ről lecsökkent 512-re :( -
Hahó skacok, mintha valami gebasz lenne az ADSL-lel a napokban! Jelezték több helyről is hogy a csati szakadozik, nem tölt stb... Tapasztalatokat plz!!! -
Ha most választanék akkor tuti matáv -
jah szakadna rájuk a plafon -
dögöjjetek meg... az inviteleseknek mér nem emelnek már? -
Jaja. Nekem ma emeltek 2 megabitre. Amikor előfizettem az 512-s csomagomra, nem is álmodtam volna, hogy 2005-re ez lesz... -
ehh én hirtelen benyaltam, azt hittem a mostani emelésre megint rádupláznak
de jó is lett volna
-
crx #1030 Axelero 300K le 20 25 fel 13 ropi havonta. -
Externet is dupláz májusban. -
Jah, lemaradtam, mint a borravaló. ;) -
Zsoldos #1027 Uhum, mar eszrevettem kozben, hogy 2 progijuk van.. A cfosspeedet most teszteltem. Csodat nem okozott, de erezhetoen jobb lett. Erdekesmod ha leszedem az up limitet, 10-11k fole nem is megy a feltoltes.. Gondolom addig centizi ki, amig nem megy nagyon a letoltes rovasara. De ami a lenyeg, atlag 240k/sec le, 11k/sec feltoltes mellett villamgyors a web.