4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • burkusdió
    Hy mindenki!

Valamilyen benfenntes emberke nem tudna esetleg súgni egy kicsit?
    Az lenne a kérdésem,hogy Axeleros, akarom mondani T-Comos, vagy tujjarák hogy kell hívni szolgáltatónál, az ADSLeseknél fogják-e emelni a feltöltést?

Már eccer írtam nekik e-mailt, de a ba********************** nem voltak hajlandóak válaszolni az e-mailre.
  • Serpa
    III. kerületiek segítségét kérem.

melyik szolgáltatót ajánljátok?
  • Ronny
    Érdekes, de nagyrészt fikciókra és hangzatos számokra épül a cikk.
  • PLackó

tudod mit,nem rossz ötlet:D
    nah jó,csak holnap reggel.
  • Guest
    Mi lenne, ha rohannál a telefonhoz, és megkérdeznéd őket? :)
  • PLackó
    please help,mert akkor rohanok is a telefonhoz és rendelem.
  • PLackó
    igaz,kb 1-2 hete már lejárt a szerződés.ilyenkor be lehet telefonálni hogy most ezt a csomagot szeretném,és így dupla sebességem lehetne kevesebbért?mennyi idő alatt váltanák át?
  • PLackó
    a TVnet -nek most elég jó akciói vannak!
    én is tv-netes vagyok,és enyhén bosszant hogy 1024/128-as netért bruttó 11500-at fizetünk,10000-ből meg most lehetne 2048/192-es is
  • Alien
    Uh, nagyon brutális, olvassátok el:

15 Megabites ADSL, 78 TV-csatorna havi 7235 Ft-ért!

Részlet a cikkből:

"Azonban itt még nem ér véget a történet, mivel a 15 Megabit és a 78 televíziós csatorna mellé korlátlan belföldi vezetékes telefonálás is tartozik - természetesen ez is a havidíjban értendő. "
  • Alien
    Nem tudom, én meg ma erre bukkantam :) Újabb ADSL sebességduplázás - jön az ADSL TV!
  • InfectedMann
    Őőő ! Hello !
    Tudtok olyan szolgáltatót ami Budapesttől 40 km-re szolgáltat ADSL-t?
    Mert sajnos vidékre (Szőlőstelep) fogunk költözni (nem tom minek, sztem BP a király) és nem akarok megválni az internettől!
    Most 12900 Ft-ot fizetünk a T-Online nál a 2MBit-es netért és szeretném ha ugyan ennyiért vagy kicsit olcsóbban ugyan ilyen internet hozzáférésem legyen!
    Előre is köszi a segítséget!
  • Ronny
    nem lesz a közeljövőben emelés.
    Fokozatosan vezetik be Magyarországon az ADSL2+-t
    Ajánlom a fenti cikket:)
  • Kaszi46
    sztem nem, bár ezt a véleményt semmi konkrétumra nem tudom alapozni.
  • Alien
    Chello már megint emel

"chello classic
    Maximális le- / feltöltési sebesség: 2560/512 kbit/sec
    chello plus
    Maximális le- / feltöltési sebesség: 5120/512 kbit/sec"

Szerintetek T-com is fog ismét a közeljövőben? Bár tudom, hogy most emelt, de a chello is már jó sokszor tette meg ezt az elmúlt időkben.
  • ffxi
    Köszönet!!!!:)

• shrek82
    Nézz szét ezen az oldalon, biztos találsz magadnak vló ajánlatot!
  • Breki33
    mert elköltözöl, esetleg jobb csajjal jársz akinek jobb az internete, elmész fél évre nyaralni stb :-)

De a konkrét ajánlatokat neked kell átböngészni más nem tudja megmondani neked melyik a legjobb.

Bekötési díjat nem fizeted ki ha lejár a szerződés viszik a routert illetve felszólit a matav hogy szereld le és vidd be PP
  • ffxi
    Miért mondanám föl? Nem értelek!
  • Punkerwork
    aláírod az 1/2 éves szerződést, ha hamarabb felmondod kifizettetik a bekötési díjat.
  • ffxi
    Akkó' nem értem! Mi lesz a bekötésidíjjal, azt mikor nyúzzák le rólam? Biztos csalétek? És jól tájékozodtam kb. 7ezerért lehet már hozzá jutni? Vagy van olcsóbb is? Igényeimhez igazodva létezik ennél olcsóbb is?
  • Laalee
    nézz szét az ispk között melyik a legolcsobb, akció alatt sosincs bekötési díj.
  • Breki33
    hát ezt neked kell eldönteneda sok változat közül

pl nézd meg a #1038 -ast
  • ffxi
    Pontosíts kérlek! Főleg az anyagiakat.
  • Breki33
    hát az akciókba általában nincs bekötési díj

ha tényleg csak erre kell vehetsz olcsóbb korlátozott csomagot is (adatban nem időben)

AZ alkatrészt pedig a szerelő fogja hozni és marad a MATAV tulajdona

Persze vehetsz jobbat P
  • ffxi
    ja és persze fórumozásra:)
  • ffxi
    Tudna vki ajánlani leges legolcsóbb ADSL szolgáltatót? Lényegében unom már a dial up-ot, nincs nagy igényem, csak hírek olcasásra, mail-ezésre és max. chat-elésre használom. Nem vagyok jártas ebben, de tudomásom szerint meg lehet úszni 7ezer/hó. Csak a gáz ott van a bekötésidíj, amely minden szolgáltató eltitkol, vagyis nem mond igazat erről, és kel vmi alkatrész, úgy értem, hogy dial up-nál modem.. Világítson fel vki, pls!
  • Breki33
    tessék P
  • Kaplan
    Hali, tudnátok segyteni?
    Kellene egy olyan oldal ami leméri mekkora a szávszélessége?
  • Loogan
    Nem feltétlenül reklám célzattal, de sztem most ez a legjobb:
    ADSL legolcsóbban (+ÁFA!!!)
  • Luiprima
    Nálam 1024-ről lecsökkent 512-re :(
  • MiloShee
    Hahó skacok, mintha valami gebasz lenne az ADSL-lel a napokban! Jelezték több helyről is hogy a csati szakadozik, nem tölt stb... Tapasztalatokat plz!!!
  • Gabesz amd64
    Ha most választanék akkor tuti matáv
  • Gabesz amd64
    jah szakadna rájuk a plafon
  • Bandee1987
    dögöjjetek meg... az inviteleseknek mér nem emelnek már?
  • dr Kotász
    Jaja. Nekem ma emeltek 2 megabitre. Amikor előfizettem az 512-s csomagomra, nem is álmodtam volna, hogy 2005-re ez lesz...
  • Kaszi46
    ehh én hirtelen benyaltam, azt hittem a mostani emelésre megint rádupláznakde jó is lett volna
  • crx
    Axelero 300K le 20 25 fel 13 ropi havonta.
  • torrente
    Externet is dupláz májusban.
  • [NST]Cifu
    Jah, lemaradtam, mint a borravaló. ;)
  • Zsoldos
    Uhum, mar eszrevettem kozben, hogy 2 progijuk van.. A cfosspeedet most teszteltem. Csodat nem okozott, de erezhetoen jobb lett. Erdekesmod ha leszedem az up limitet, 10-11k fole nem is megy a feltoltes.. Gondolom addig centizi ki, amig nem megy nagyon a letoltes rovasara. De ami a lenyeg, atlag 240k/sec le, 11k/sec feltoltes mellett villamgyors a web.