190
hat ez nagyon szar!
  • magyar ember 2
    Azert az Eminem jol szineszkedik, nem ugy mint az Imperium Galactica 1 animjaiban a magyar szineszek, de hat ez kb annyira segit a filmen, mint Marlon Brando vagy kiafaszom a Honfoglalasban.
  • magyar ember 2
    Az sebaj tobika kedvence, o" imadja az ilyesmit.
  • magyar ember 2
    Ott a gettoban csak ilyen unalmas eletre telik? Ennel a 8ker 100szor erdekesebb. Ebben a filmben semmi nem tortenik. Van 1 reppelo" verseny, eloszor lenyomjak, aztan meg visszavag, es ennyi. Ennel meg a Derrick felugyelo is izgalmasabb.

Ha jo gettos filmet akarsz nezni, akkor inkabb a Veszelyes elemek, vagy a Ver kotelez, de ez kuka.
  • CSOCSO
    ui: valami kis fostos kis fehér gyerek jobban nézett volna ki miközbena niggerek basszák a seggét meg verik és cikizik?ha neked aza film...
  • CSOCSO
    sokat nem kellet gondolkoznia.. azhem ez az élete..de mindegy.. nekem tetszett a film...és éppen hogy nem volt az a énvagyokakirályfehércsávóember...
  • Penya
    Hja 8 mile suxxxxxxxxxxx
  • magyar ember 2
    Gyerunk emberek, utaljatok ti is a filmet!!!
  • magyar ember 2
    A lenyeg hogy ez a filme megkapjat otlem a vilag legszarabb hulladekja cimet.

100szor inkabb Gyuruk Ura. :-)
  • magyar ember 2
    Hat, b+, ez neked film? Ha nem az Eminem es a Kim Basinger jaccana benne, mar az 1. percben F8-at kapott volna. Tipikus "envagyokamegnemertettfehercsavodemajdmegmutatomhogyjobbvagyok" sztori. Biztos sokat kellett rajta gondolkodnia a rendezonek... Mar csak a szteven szega'l hianyzik belole...

A "tuzoltos" dumat nem is neked kell tudni ertelmezni, miara'kez kollega kedveert nyitottam ezt a topicot. :-)
  • Evil
    szerintem se volt olyan rossz.
  • Csacsi
    Tűzoltó legyek, vagy katona?? :D
  • Blasta
    Örülök, hogy hozod a formádat!
    Azt hiszem szegénységi bizonyítványodat semmi sem tudja jobban alátámasztani az alábbi kommentednél!

Persze, ha esetleg képes volnál rá, hogy elmeséld mi nem tetszett a filmben, akkor esetleg megtárgyalhatnánk, de sajnos neked ez akkora feladat lenne, hogy inkább bele se fogj, mert még a végén rádhívják a mentőt a túlzott megeröltetéstől!

A legjobban azért ez tetszett:
    "Ez meg a tuzoltosat is alulmulja."

Akár egy 4 éves gyerek véleménye!
    LOL :-)))))))
  • magyar ember 2
    Ennel szarabb B kategorias filmet meg nem lattam. Ez meg a tuzoltosat is alulmulja.