8 merfold utalo topic

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lpmaskmancick
fúj eminem már alapból szar,egy okádék zene,a filmet nem láttam de nem is avgyok rá kíváncsi mert a zenéje vetekszik a disznószarral

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Eminem!!!! D12

Sziasztok/ Whisky007/titkosügynök! Hajrá Fradi/ D12 Word/

Blasta
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
EZ BRUTÁÁÁÁLIS!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
rapper😊
magyarországon nem igazán vannak rapperek, csak szeretnének 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://www.sensimedia.net/x/rapkit/

ennyit a repperekrõl - szerintem magyarországon is megérné ilyet kiadni 😊

feliratok.hu n szenvedtek vele heteket az emberkék
nem volt angol eredeti, csak a nehezen érthetõ, gyors, szlengekkel megspékelt szöveget csak hallás után lehetett fordítani
igy az igazán brutál 😊

VinylToy
Én csak egy linket találtam nem tudom volt-e már?

http://eminemunalmas.freeweb.hu/index.html 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FREAK
naja, lásd Zolee barátunk...... vagy a Junkies frontember, akibõl Fiesta frontember lett a nagyobb anyagi siker reményében

Riszpekk

Ice T is ugyanezt csinalta.
Blasta
Hát nemtom.
Én eleve utálom, ha valaki stílust vált. Nembeszélve egy ilyen arcról, aki igencsak ALAP volt a hip-hop-on belül....
Erre nekiáll rockerkedni. Nem veszi ezt be az én gyomrom....:-DD

Unknow
Legalább a felirat jó hamár a film ratyi😊
Unknow
Höhö igen ezen én is röhögtem mint állat amikor a BB-be mondta😄DD Mik nincsenek?😊A végén a Picasso Branchból meg Punk zenekar lesz...aztán átveszik a szívembe az elsõ helyet az Offspringtõl😊
Lteebee
Szvsz van egy-két jó száma is.
98.6-on szokják játszani.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Martin576
Most néztem meg a film DVD (EMB-s) verzióját, vazzeg tíz klasszissal jobb a felirat, mint a moziban! Akárki csinálta, gratula neki! 😉

Blasta
Everlast az igen híres és hírhedt House of Pain nevü ír rapcsapat frontembere volt! (Jump around, jump around, jump up, jump up i get down.....:-)))
Azóta rokkernek avanzsálta magát (mély megrökönyödésemre) és énekelni próbál....

én nem gondoltam semmire, gõzõm sincs a raphez, sõt, utálom 😊

http://index.hu/kultur/mozi/eminem0225/

Martin576
Eszküzmi, ennyit értek a RAP-hez.... :|

Norbi2K
Sajnos ez a szomoru valoság, szegények nincsenek tisztában az öltözködéssel, sajnos Mo-ra ez jutott el, pedig kint nem ez a hiphop divat, de ez van...

Norbi2K
" "pechére Everlastnak öltözött" - Jaj....

Az Everlast egy márka, nem egy személy... 😛"

Everlast tényleg egy márka, de Cat szerintem a személyre gondolt, aki egy fehér rapper: " A former graffiti artist and protégé of Ice-T, US rapper Everlast was one of the few white members in the Rhyme Syndicate posse......

Martin576
Ah, nem kell, megvan...

Hat nemtom, en birom a rapet (is), de ez a film akkoris tre' volt.
Martin576
"pechére Everlastnak öltözött" - Jaj....

Az Everlast egy márka, nem egy személy... 😛

(Dobj lécci egy cikk linket!)

FREAK
és ez a szomorú valóság......... a cigányok niggert játszanak, a magyar fehérek meg puerto rico-it.... mindezt Kelet-Európában

Riszpekk

index czikk 😄

Mellettem hidrogénezett Eminem-hasonmás beszélget a holnapi bioszdogáról pár albínó Coolio-klónnal, elõttük túlméretezett fekete farmert és U-alakúra gyûrt baseballsapkát viselõ Cypress Hill-rajongók röhögnek egy srácon, aki pechére Everlastnak öltözött, körös-körül pedig csacsogó lányok, akik Pinket követve szeméremvonalig lehúzva hordják a gyakorlónadrágot, vagy, mint J Lo, hagyják a farmerbõl elõvillanni a fekete csipketangát. Mögöttem pár szakközépiskolás unalmában rap sessionbe kezd, egyvalaki a ritmust percegi vadul, míg a többiek nagy beleéléssel hadarnak és gesztikulálnak; a monoton mormolás csak néha torpan meg, olyankor együttes lelkesedéssel skandálják, hogy kinyírnak minden ringyó magyartanárt.

Az elsötétítés után a hangzavar alábbhagy, a teremben gyéren mutatkozó nagykorúak idegeit már csupán néhány bekiáltott "Yo!" borzolhatja, de a rap-rajongók gyakorlatilag néma áhítattal fogadják be a 8 mérföld minden kockáját.

Sir Quno Jedi
Izé, Thruman elnök volt ! S míg Uma-t gondolom sokan megraknák, õt valszeg. csak egy szûk kör tekintette szexszimbólumnak :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Pheel
Ki lehet? Hmm? Nem megy. Segíts! ;-))))))
Blasta
Elképzelésem nincs, kire gondolhatsz....

Lteebee
Van itt egy arc,aki kindig a vitapartnerére mutogat.
Kábémint Ali G.

...still talking about yourselt...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Blasta
Letöltöttem - megnéztem - nem volt rossz - letöröltem.
Ennyi erõvel tényleg nézhetném az RTL-t, de azokat a filmeket már láttam....
Ennyi. Over. Ináff.

Hat meg a tied milyen unalmas.

Olyan meg plane ne ugasson nekem, aki e'lenja'r az esznelkuli anyazasban!
FREAK
ennyi erõvel senki ne fórumozzon, hisz mirõl dumálnánk?

Riszpekk

shaba23
Szerintem egy nagyon jó film, fõleg az a rész tetszett, amikor a fickó aki lefutotta a 8 mérföldet, odaért Rómába és azt kiáltotta GYÕZTÜNK....
Bocs, de már álmos vagyok.
Miért nem lehet elfogadni agymástól különbözõ ízléseket??????
FREAK
ennyi erõvel nézd az RTL Klubot, minden este van egy olyan film, amit csak egyszer nézel meg, de legalább a felének van mondanivalója.... (pl. ne nézz filmeket! 😊

😄DD

Riszpekk

Blasta
Hát nézd! Nekem senem tetszett, senem nem. De mindenképp nézhetõ volt. Sok elismert "filmszínész" szerepelt már kilóméterekkel szarabb filmekben (csak a példa kedvéért, Bosszuállók: Connery, Fiennes, Thruman).

Viszont nem arról szólt, amit írtál, miszerint:
"senki utca gyerekbõl megastar, american dream..."

De tény, hogy jól "megleckéztette" a zsírkemény fekákat...
Mélyebb mondanivalója nemigen volt, csak amit már 100-szor láthattunk...

Nem hiszem, hogy mégegyszer vágynék rá, hogy megnézzem, de nem volt szar!

Blasta
Jujjjj, azon a beszólásán leakadtam baze.....

FREAK
ok, de adj hozzá pár Kozsó CD-t is, most úgyis kõkemény rap lemezt akar csinálni

Riszpekk

Unknow
Odaadjam kazin,hogy szenvedj?😊
FREAK
mesélj róla

mit tud, amit más nem?

Riszpekk

FREAK
pihenj már, tényleg kurva unalmas ez a stílus

Riszpekk

Sztem magadat jellemzed itt 1folytaban, talan azert nem tunt fel. Ahogy elnezem meg neked sem, de javaslom a tukrot, az segit.
Pheel
Most komolyan csak nekem tûnik fel, hogy mennyire gyerekes vagy, esetleg a többiek már el sem olvassák, amit írsz?
Vagyis magadrol beszeltel. Nem baj.
KeKKSZike
Szerintem a film az nagyon rossz, unalmas! 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Pheel
Errõl beszéltem...hiába. Nem baj...
Van olyan gyerekes mint a tied?
Lehet nekem is kene filmet csinalnom, itt a forumon mar ugyis vagyok olyan kozsmert mint Eminem. Sot... 😊
Pheel
Na és aztán? Attól még bõven hozod a saját szintedet. És megkérlek szépen ne gyere azzal, hogy ez még bõven az enyém felett van, mert gyerekes. Köszönöm!
Ezt a topicot en nyitottam.
FREAK
nagyon jó kérdés!

(amúgy Hewitt jól énekel, csak a fene tudja, mennyire hiteles...)

Riszpekk

Norbi2K
ugy tünik kezdenek megbolondulni ezek a "sztárok", a szinésznõ énekel(jennifer love hewit) az énekes szinészkedik(eminem, britney stb) szerintem maradjon mindenki annál amihez ért, hányinger keltõ ez a kihasználom a sztárságom és csinálok egy filemt a hulyegyerekek elmennek és megnézik ugy is...

Amugy kérdeznék vmit: mi a film mondanivaloja számotokra akiknek tetszik?

Oldal 1 / 4Következő →