8 merfold utalo topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A homokos szineszek kozt lehet... En inkabb meg se probalom elkepzelni miben lehet jo...
csak azért magyarázok, mert pár IQ harcos még ebben is bele fog kötni....
Riszpekk
Riszpekk
"...a Part meg ugye alap....."
Bocs,de ezt nem hagyhattam ki...
😄DDDDD
Ezért lol például Gangsta Zolee is, mert löki a "Baross utca és Szigony utca sarka, kínai büfé" dumát, de 12 év alatt egyszer sem láttam a környéken, sem a büfénél, sem a Mátyás téren, sehol... Ezzel szemben Dopeman tényleg ott lakott egy szar panelházban, és õ tényleg ott nõtt fel, nem is beszélve Tysonról. Õk már ugathatnak az utcáról, de egy punk dobos, aki hirtelen rapper lett, és egy Pierrot nevû popsztár csinálja neki a zenét az enyhén röhejes..........
Riszpekk
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Eminem meg jól szövegel, de ennyi!! Nem gengszter, nem kemény csávó és nem színész, csak egy mûrepper, akinek veszik a szarát, és csak a lemezen nagy a pofája....
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezért kicsit kételkedem benne...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Suzukiból azért vannak egész pofás dolgok.
Fõleg motorban persze. Mondjuk nekem a Baleno bejön.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
part es a kosaras naploja.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
mondjuk biztos ezert kapta meg egymas utana 3 szor az ev legrosszabb szinesze kituntetest is...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Azzal meg kurvára nem értek egyet, hogy a fehér rapper srácnak nincs kisugárzása. Azt nem mondom, hogy bármelyik általad említet szinészt übereli a játéka, de rengeteg olyan színész játékát übereli, akik soha nem voltak popsztárok....
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de nekem már maga a koncepció nem tetszik, és a reklámokból is egyértelmûen kiderül, hogy valaki megint fellapozta a "Nagy Hollywoodi Sablonok" könyvet, és alkotott egy nagy rakás szart dollármilliókból
az utóbbi 3-4 évben elég könnyen ki lehet szûrni a divatfilmeket, és én személy szerint egyszer sem tévedtem, ezek ugyanis már messzirõl bûzlenek, de nagyon
abban is egész biztos vagyok, hogy akkor sem bírnám végignézni, ha valaki kölcsönadná CD-n, egyszerûen azért, mert már a könyökömön jön ki a sok popsztár, akik valamilyen érthetetlen okból kifolyólag azt képzelik magukról, hogy pikkpakk beállhatnak színésznek..... hát addig még sokat kell tanulni, és persze némi kisugárzás, egyéniség sem ártana, lásd Clooney, Willis, Washington vagy akár DiCaprio
bocs, de én 25 évesen nem szívesen ülnék be egy olyan ember filmjére, aki a 12 éves lányok nagy bálványa, tudniillik egy normális rapper színeset okádik ettõl a pojácától
Riszpekk
Megaztán nem hinném, hogy pont ezekkel a baromságokkal meg lehet valakit bántani, de ha mégis az nagyon hülye szegény és úgy nem sajnálom tõle (szigorúan népnevelõ jelleggel :-) ! :-)))
Nem hagyod, hogy indulatot váltson ki belõled.
Ezáltal nem írod le a véleményed, ami esetleg bánthat másokat.
Sztem ez egy pozitív cselekedet.
na jó, lehet, hogy én is vennék, de hogy bele nem ülnék az fix, adnám el neked 😄
Riszpekk
majd ha nem azért csinálnak filmet, hogy eladjanak vele egy lemezt, ami persze jótékony hatással lesz a film nézettségére, majd utána mindenki vegye meg XY Eminemrõl szóló könyvét, és gyûtjsük az Eminem kuponokat a Bravo magazinból stb stb, akkor megnézem
ha te önként a marketing áldozata akarsz lenni, akkor hajrá, meséld be magadnak, hogy mekkora filmes élményed volt, és milyen sikeresen igazoltad pár amerikai piackutató statisztikáit....
Riszpekk
Knight Rider theme baze, ettõl kész lettem....
:-))))))
meg egy másik zenérõl is van véleményem, lásd kép 😊

hogy miért??? Mert Eminem egy jól futó divatcikk, egy kommersz termék, és minden, amihez köze van valakinek jó bevételi forrás.
Nekem bõven elég a fõcímzene, már abból is lejön, amit a bevágott részek csak megerõsítenek: fehér srác a fekete gettóban enyhén hunyorítva, keményen tekint az õt körülvevõ szigorú világra, amit a kívülállók nem ismerhetnek.... kösz, de ezt a szart nyomja már 2 éve, nem tudom, van-e aki még megeszi...
szóval én így látatlanban is csatlakoznék az utálkozók csoportjához, mert eleve lejárt már ez a téma, meg különben sem vagyok kíváncsi a világ legnagyobb kamu-ganxsta-repperének igen hiteles alakítására.....
Ha mondjuk egy vígjátékban vagy történelmi filmben szerepelne, azt megnézném, de ez már messzirõl bûzlik az ál-valóságtól, amit a népre akarnak erõltetni..... Eminem kb. annyit tud az utcáról, mint Zolee, gyanítom ki se mer nézni az ablakon egy húzósabb környéken......
Riszpekk
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2