190
hat ez nagyon szar!
-
magyar ember 2 #105 Lehet hogy tul sok ilyen csavot lattam ott. -
magyar ember 2 #104 Nem en hoztam fel a temat, de legalabb van mire. -
magyar ember 2 #103 Azert a gumiban meg nem volt ellenedre amikor azt csinaltad... -
magyar ember 2 #102 Meg abban a drogos filmben, ahol sajat magat (buzi) adta. -
#101 Csak utálom az agyatlan, primitív kritizálást... -
magyar ember 2 #100 Miert ennyire szivugyed a kapuccsino gyerek vedelmezese? Talan csak nem te is... -
#99 mondjuk pont a rome szerepert jeloltek oscarra es a part miatt a legrosszabb szineszre de hagyjuk...
ettol fuggetlenul a part üt :D -
#98 Baze, és még a volt nőivel is felvág...
Ezt a csávót..... -
#97 me2-nek megártott a gumiszoba feeling...
Már mindenhol csak a buzi szöveget tolja....
:-DDDDDDDD -
#96 "Szineszi teljesitmenye se kotott le jobban mint a Derrick felugyelo ruszki szinkronnal"
Akkor te is a Titanic-ban láttad először...
Gratula!
-
#95 mit gondol komolyan baze! Nézz már ki a fejedből!
Caprio nem buzi, gondolhatsz akármit, csak olvass kicsit utána!
Azért mert úgy néz ki, még nem az!
Ezt minden értelmes ember képes felfogni szerintem!
Mellesleg ismered azt a kifejezést, hogy homofób????? -
magyar ember 2 #94 Csak o" eppen poenbol, ami ki is derult ott helyben, a di kapuccsino meg komolyan is gondolja. -
magyar ember 2 #93 Gondolod? Sztem 3szor telehokkantanad a billentyuzeted, ha latnad 1-2 volt baratnomet (meg a di kapuccsino is. Ja, o" nem. :)).
Szineszi teljesitmenye se kotott le jobban mint a Derrick felugyelo ruszki szinkronnal. Nem mondom hogy nala szarabbul mar nem is lehetne csinalni, de o" is csak 1 tu'lsztarolt nya'lgyerek, mint az MTV-n futo fiuz"enekarok". -
#92 és még szőke is!
:DDD -
#91 Ilyen alapon Eminem is sík buzi, elég soxor öltözött már nőnek a klipjeiben.... -
#90 Ahhoz képest, hogy szerinted buzi, elég szépen végigkefélte Hollywood legdurvább macáit... Asszem fél kezedet odaadnád, ha csak egyszer benyalhatnál valamelyiknek...
Mellesleg ha buzi, engem az sem érdekel, amíg ilyen jó színész, márpedig ezt tagadni baromság... -
#89 Attól, hogy valaki szőke és kék a szeme még nem biztos hogy ratyi, nem?
-
magyar ember 2 #88 Normalis ember nem akar l'nyosan kinezni, a bevallottan ratyi emberek viszont igen, szal mit gondolsz mi lehet az oka? -
#87 tehát minden jóképű színész ratyi, és nem jó színész
hajrá Kabos Gyula, az tuti igazi férfi volt, és remek színész -
#86 tehát előítélet.
csak ennyit akartam tudni, köszi -
magyar ember 2 #85 Eleg ratyi a gyerek, eleg csak ranezni. Sztem nem veletlenul adja a shyguyos jolfesult nya'lgyerek figurat. -
#84 előítélettel beszélsz róla, vagy tény?
hmm? -
magyar ember 2 #83 "Dicaprio nagyon jó színész a maga kategóriájában-"
A homokos szineszek kozt lehet... En inkabb meg se probalom elkepzelni miben lehet jo... -
#82 :DDDDDDDDDD
az mondjuk igaz -
#81 a konditeremben kiizzadtam :D
csak azért magyarázok, mert pár IQ harcos még ebben is bele fog kötni.... -
#80 hol a humorod dzsí?
:DD -
#79 ALAP filmek vannak, de nem attól, hogy előre megmondják neked, hanem attól, hogy kíváncsiságból beülsz, és ledöbbenve jössz ki a moziból. -
#78 "...hogy EZ AZ ALAP FILM, akkor kösz, de kihagyom..."
"...a Part meg ugye alap....."
Bocs,de ezt nem hagyhattam ki...
:DDDDDD
-
#77 Az attól függ. Az Animal Cannibals szintjén tök mindegy, hogy eredetileg ejtőernyős oktató vagy pék vagy. De ha csak úgy dől belőled a "most jöttem a gettóból, átharaptam két büdös nigger torkát, szúrom a cuccot, sitten is kemény vagyok, szopjon le mindenki" szöveg, akkor nem árt, ha van valóságalapja.
Ezért lol például Gangsta Zolee is, mert löki a "Baross utca és Szigony utca sarka, kínai büfé" dumát, de 12 év alatt egyszer sem láttam a környéken, sem a büfénél, sem a Mátyás téren, sehol... Ezzel szemben Dopeman tényleg ott lakott egy szar panelházban, és ő tényleg ott nőtt fel, nem is beszélve Tysonról. Ők már ugathatnak az utcáról, de egy punk dobos, aki hirtelen rapper lett, és egy Pierrot nevű popsztár csinálja neki a zenét az enyhén röhejes.......... -
#76 Hát pedig az, és 10 év múlva az egyik legnagyobb lesz. Gyanítom, hogy nem láttad a korai filmjeit, amikor még nem szépfiú, hanem zsenge tinédzser volt, és igen komoly szerepeket kapott. Ha jobban belegondolsz az egyetlen "ballépés" a Rómeó és Júlia volt, ezáltal vált a tinilányok kedvencévé, de pl. már a Titanicban is nagyot alakított, a Part meg ugye alap..... -
#75 Merhogy a RAP-ben a legfontosabb a hitelesség. -
#74 ez nem igaz, ugyanis sok pénzből lehet JÓ filmet is csinálni, de amikor már előre azt tolják az arcodba, hogy EZ AZ ALAP FILM, akkor kösz, de kihagyom
Eminem meg jól szövegel, de ennyi!! Nem gengszter, nem kemény csávó és nem színész, csak egy műrepper, akinek veszik a szarát, és csak a lemezen nagy a pofája.... -
#73 No és Anthony Hopkins, Patrick Stewart, Jessica Lang és a többiek hol maradnak ?!!! -
#72 Erről nem hallottam...
Ezért kicsit kételkedem benne... -
#71 Itt van dvd-n, jövő héten hozzá tudok szólni érdemben.
Suzukiból azért vannak egész pofás dolgok.
Főleg motorban persze. Mondjuk nekem a Baleno bejön. -
#70 kb 2 filmet tudok mondani ami dikaprio es szineszileg sem huzza le a filmet.
part es a kosaras naploja. -
#69 ja a jokepü nyalas szineszek kozott jo...
mondjuk biztos ezert kapta meg egymas utana 3 szor az ev legrosszabb szinesze kituntetest is... -
#68 -Gondolom a véleményed mögött inkább a már annyit emlitett "nyálasképü" jelző áll, csakhogy ennek semmi köze a szinészi tehettséghez! Dicaprio nagyon jó színész a maga kategóriájában- -
#67 Miért? Tudsz mondani egy olyan filmet, amiben nem volt hiteles????? -
#66 LOOL dikaprio mint jo szinesz :D