8 merfold utalo topic

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penya
Sajna a mai fiatalok tenyleg majmoljak ezt a szart. Undorito. Mintha be lennenek oltva. Csak tudnam mit szeretnek ezen a fosadek zenen meg ezen a faszarc eminemen. Hanyinger az egesz.

GregSB
Akkor neveld meg

[Walaki]D`Lair
én nem láttam, de a hugom tiszta eminem mániás....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
szerintem jó a film, csak az a baj,hogy az egész csak max 5 helyszinen játszódik és egy kicsit unalmas már a végére...

Munch
Én valami nagyobbra számítottam...
Egyszer bõven elég volt megnézni. A story egy rakás szar. Az a baj, hogy a 10-14 év körüliek köre ezt az életformát "szeretné" élni, mert azt hiszik, hogy ha gettóban élnek, akkor egy marhanagy popsztár lesz belõlük... Ez nem ide vágott, de mindegy. 😊)))
Szal gyenge film, gyenge story, gyenge szereplõk. Nevetséges az egész...

Unknow
Csak beírok én is annyit,hogy ez a 8mile nagyon gyenge egy "film". Eminem adja el és nem más. A téma semmit nem ér.... Nagyot csalódtam mert azt hittem valami normálisabb sztorit kerekítenek majd neki...
Munch
Eminem inkább áramot vezetne, nem toplistát...

Akkor az. A lenyeg hogy jo szinesz volt a cso'ka, de hat a tipikus "kussbavagyunkesszomorkodunk" fajta tipikus magyar rendezesen nem tudott o" se valtoztatni.

Na itt ugyanez van, hiaba nyomja jol az Eminem, a film ugy szar ahogy van. Mingya' m1ek is a retyora es nyomok 1 8 merfoldes barnat...
Dynamic
Franco
Dynamic
Franko Nero
Azert az Eminem jol szineszkedik, nem ugy mint az Imperium Galactica 1 animjaiban a magyar szineszek, de hat ez kb annyira segit a filmen, mint Marlon Brando vagy kiafaszom a Honfoglalasban.
Az sebaj tobika kedvence, o" imadja az ilyesmit.
Ott a gettoban csak ilyen unalmas eletre telik? Ennel a 8ker 100szor erdekesebb. Ebben a filmben semmi nem tortenik. Van 1 reppelo" verseny, eloszor lenyomjak, aztan meg visszavag, es ennyi. Ennel meg a Derrick felugyelo is izgalmasabb.

Ha jo gettos filmet akarsz nezni, akkor inkabb a Veszelyes elemek, vagy a Ver kotelez, de ez kuka.
CSOCSO
ui: valami kis fostos kis fehér gyerek jobban nézett volna ki miközbena niggerek basszák a seggét meg verik és cikizik?ha neked aza film...
CSOCSO
sokat nem kellet gondolkoznia.. azhem ez az élete..de mindegy.. nekem tetszett a film...és éppen hogy nem volt az a énvagyokakirályfehércsávóember...
Penya
Hja 8 mile suxxxxxxxxxxx

Gyerunk emberek, utaljatok ti is a filmet!!!
A lenyeg hogy ez a filme megkapjat otlem a vilag legszarabb hulladekja cimet.

100szor inkabb Gyuruk Ura. :-)
Hat, b+, ez neked film? Ha nem az Eminem es a Kim Basinger jaccana benne, mar az 1. percben F8-at kapott volna. Tipikus "envagyokamegnemertettfehercsavodemajdmegmutatomhogyjobbvagyok" sztori. Biztos sokat kellett rajta gondolkodnia a rendezonek... Mar csak a szteven szega'l hianyzik belole...

A "tuzoltos" dumat nem is neked kell tudni ertelmezni, miara'kez kollega kedveert nyitottam ezt a topicot. :-)
Evil
szerintem se volt olyan rossz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csacsi
Tûzoltó legyek, vagy katona?? 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Blasta
Örülök, hogy hozod a formádat!
Azt hiszem szegénységi bizonyítványodat semmi sem tudja jobban alátámasztani az alábbi kommentednél!

Persze, ha esetleg képes volnál rá, hogy elmeséld mi nem tetszett a filmben, akkor esetleg megtárgyalhatnánk, de sajnos neked ez akkora feladat lenne, hogy inkább bele se fogj, mert még a végén rádhívják a mentõt a túlzott megeröltetéstõl!

A legjobban azért ez tetszett:
"Ez meg a tuzoltosat is alulmulja."

Akár egy 4 éves gyerek véleménye!
LOL :-)))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ennel szarabb B kategorias filmet meg nem lattam. Ez meg a tuzoltosat is alulmulja.
← ElőzőOldal 4 / 4