3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#551 már megint olyat írtál, amit még nem láttam pc-n:)maradjunk a PC-s verziónál...kiváncsi vagyok min fog "folyni" -
#550 "igen, de ez még is mozdul..."
Nem csak megmozdul, hanem folyik. (Legalábbis PS2-n.) -
#549 majd utána nézek...
most nincs itt az az mp3as lemezem..de lehet hogy hans zimmer
mind a kettő zeneszerző toppon van -
#548 hat, elkeserito hir, hogy a gamez 03/18 rol 03/25 re csuszott, az eb gamesen legalabbis igen:(( -
#547 hans csinálta zenét mgs nek.. gladiatornak, a sziklának..robotzsarunak..stb...
-
#546 igen, de ez még is mozdul...
a mozgások nagyon szépek...és pl a faszi nem lóg át a falon...ha úgy esik el.. -
#545 és az MGS rpl is azt tom hogy hans zimmer.. -
#544 itt a kazi elöttem:
Zene:NICK GLENNIE-SMITH és HANS ZIMMER -
#543 hm.... -
#542 Jöhet a példa. -
#541 "PC-n még nem láttunk ilyen arc kidolgozást"
azért ne essünk túlzásokba.... -
#540 nem hans zimmer -
#539 hát nemtom.. nekem sokkal jobban tetszik mint a splinter.. oké nincsenek olyan texturák meg olyan fények.. de akkor is..azok a szereplők meg a többi.. ahogy él minden... lásd.: amikor a csajszi lövöldöz a lézerrel.. szétolvad a nagy konténer.. és izzik közben meg midnen.. aaahhh...sokkal coolabb..vagy amikor lő téged a hídon a repcsi..ahh 3szor szebb mint az sc repcsijei.. -
#538 mik ezek??harckiképzett elitgalambok? -
#537 Lesd meg a Sziklát.. és helyetesítsd be az öreg helyére Snake-t mintha már öreg lenne és bezárták volna valamiért.. 10 pont a film!!nagyon zoral.. ugyanolyan kircsi zene.. nagyon jo vágás hangosítás ( amikor a katonák jönnek fel a mosdoban..10 pont...mindjár megyek ki meglesni a filmet:))))))))))) -
#536 már ne haragudj de véletlenűl nem Hans zimmer??
mert én rola tudok..lásd szikla,és gladiator... -
#535 Ok szivacs van http://www.ebgames.com/ebx/categories/products/product.asp?pf_id=227471 március 25 -
#534 PC verziobol elég kevés kép van ezek PS2 képek
még gumikacsa is van:)
-
#533 Madár van egy csomó. Sőt le os lehet őket lőni:) -
#532 Kéne egy MGS film. Eric Roberts tök ugy néz ki mint snake:) -
#531 Figy, a játék bissztos jó lesz, de ez a grafika továbbra is csúnya.Az arc az okés, de itt a pont.Egyszínű,egyszerű, kidolgozatlan textúrák.
Se felhő, se köd, se madár se egy vacak repedés a falon.Egyszóval nekem ez nagyon nyers. -
#530 Már ha látjátok a képeket:) -
#529 2 kép a PC verziobol
PC-n még nem láttunk ilyen arc kidolgozást. Ráadásul frankón tud érzelmeket kifejezni meg a szájmozgás se egy 2d-s textura.
Snake is nagyon babán néz ki. Viszont(ezen a képen nem látszik)nincs olyan baba árnyéka mint PS2-n -
#528 Ahogy elnézem a PS2 vs PC képeket full jó konverzio lett. Viszont az árnyékok nem nagyon akarnak feltünni a PC-s képeken:) -
#527 A rémhírek 2 DVD-röl szolnak:) De mnindenki mást mond. -
djcom #526 Most akkor mekkora lesz(hány cd)?
Mert ugy tartalékolok helyet!(a sectoron) -
#525 Miért van olyan aki azt hitte hogy ma jelenik meg elöször?:) -
#524 Én láttam PS2-n megjelenéskor és azóta is várom.. sőt, a Konamit nagyon nagyra tartom, a SIlent Hilleket is imádom.
Nem értem minek ide behozni ezt a nevetséges konzol-PC ellentétet. Egy MGS színvonalú cucc minden platformon isten. :) -
#523 Ja minden oldalon a mai dátum van. -
djcom #522 Elvileg ma jön ki ugye? -
#521 valaki azt kérdezte, hogy most kötözködöm-e?
én meg nem kötözködni jöttem, hanem megválaszolni, hogy mióta is létezik az MGS2 és mi vele kapcs. a véleményem, észrevételem stb.
-
#520 de ezt most nem csak PS2 értem
Xbox és GameCube is ott van nagyon...sőt..technikailag jobb is
-
#519 De most miröl van szó? Nem értek semmit:) -
#518 épp ezért mondom, hogy legalább a minimális fáradságot rá kéne áldozni, hogy mire mi jelenik meg...és ha a haverodnak van vagy boltban látod akkor meg tessék ott megnézni:)aztán lehet petíciót írni a KONAMINAK egyből... -
#517 Azért játszunk PC-n mert nekünk ez van:) Játszanék én PS2-n meg kockán is ha lenne:) -
#516 ugyanis interneten bármiről lehet már friss infót találni
pl computerandvideogames.com vagy ign.com -
#515 nem...
de azért néha vehetnétek a fáradságot és tájékozódhattok a más platformok szoftvereiről...nem csak PC-n lehet játszani...hanem Gameboyon is... -
#514 Most te csak kotozkodni jottel ide? -
#513 Mennyi az idő most az amcsiknál? Fél hat? Mikor szoktak megjelenni a gammák? Remélem még délelött kidobják:) -