Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
window.history.pushState(“object or string”, “Title”, “/new-url”😉;
window.history.replaceState(“object or string”, “Title”, “/another-new-url”😉;
link
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk history.forward/back-kel lehet majd trollkodni, bár eddig is lehetett átirányítással, de akkor iS 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mindig más: "url"
Valahogy lehet regexpelni az url-t és jQueryvel letiltani, azt aminek épp ezel volt ? Konkrétan nem tudom eleve, hogy érjem el, hiszen mindig más van elõtte :/
$('.css_osztaly_neve').each(function(idx,el){
el.style.marginTop='';
});
});
Be akarom olvasni ezt az oldalt php-en:
Ezzel a scriptel, localhoston prímán mûködik, 000webhoston viszont: "Error 110: Connection timed out", a hostal nincs baj, más oldalakról most is folyamatosan kérem le az oldalakat socketen keresztül. Valakinek ötlet mi lehet a gondja? :S
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
1. az gáz😊
2. a rosszul megírt admin felület az én hibám, vállalom a felelõséget😊
[merlinw.org]
Az eredeti kép meg van rajzlapon, aztán be lett szkennelve, én megcsináltam 3508x2480 px 300 dpi méretben (muszáj ekkorában, mert humorlapokban is megjelenik) és netre csak 450x318 px méretben teszem fel, szal lazán tudom bizonyítani, hogy az enyém.
Amúgy nekem is több munkám került már ilyen sorsra, több szmájli pakkom és "rendes" képem is terjeng a neten és azokkal nem szoktam foglalkozni.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Valljuk be mi is mindannyian számtalan alkalommal használtuk már fel más kódját, képét, stb. Tulajdonképpen ez lenne az internet, opensource világ célja, szépsége.
[merlinw.org]
Ha nem publikus valami, akkor azt jelszóval védett HTTP/FTP kiszolgálóra kell tenni. Nem tudom milyen képrõl van szó, de ha nem kézzel rajzolt/festett (nincsenek meg a tervek, skiccek), akkor a büdös életben nem bizonyítod, hogy a tied. (hacsak nincs exif adat, amit a másik fél nem törölt)
Tehát még egyszer. Nem publikálunk olyat amit nem akarunk más kezébe adni, vagy legyünk büszkék, hogy elnyerte más tetszését és felhasználták máshol. Nekem is több ezer órányi munkám terjed profitmentesen a világhálón. Ez ilyen, így szeretjük😊
[merlinw.org]
JW Playerrel sikerült megoldanom a dolgot egyenlõre, az útvonalat encodeURI() függvénnyel encode-oltam, és most hajlandó volt elindítani az ékezetes zenéket.
Azért köszönöm, hogy akadt aki reagált a problémámra. 😊
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
amint ékezet van az útvonalban, azt mondja a lejátszó hogy Error #2032, ahogy olvastam ez kb HTTP 404-nek felel meg...
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Ahogy írtam lejjebb, feleslegesen nem fogok pénzt költeni ügyvédre, csak akkor lenne értelme ha kapnék valamennyit ha megnyerem a pert
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
var yOffset = -390;
var xOffset = -25;
$(".dtt").hide();
$(".helpp").click(function(e) {
var preid = $(this).attr("id");
var proid = preid.split('-');
var id = proid<1>1>;
$("#v"+id).css("top", "2px").css("left", "-9px").css("position", "absolute").css("z-index", "9999");
$("#k"+id).css("top", (e.pageY + xOffset)+"px").css("left", (e.pageX + yOffset)+"px").slideToggle("slow");
setTimeout("$('.dtt').fadeOut();", 6000);
});
😄DDDD (aláírásod)
Honnan tudom meg, hogy kinél van a tárhelyük?
Aztán írsz a tárhely szolgáltatónak.
Nem lenne gond azzal, hogy kiteszik máshova is, csak ne változtassanak rajta
Valahogy le tudom tiltani a printscreen-t?
Van egy blogom ahova a karikatúráimat teszem fel, és van egy köcsög oldal ami már többször is lopott a blogról és lekapta a logómat a képrõl meg egyebek. Nem akarok minden képemre egy akkora vízjelet tenni ami az egészet lefedné, mert az rontaná az élvezhetõségét.
Ezért kellene valami kód vagy script amivel a printscreen billentyût tilthatnám.
Forrás megtekintését meg az oldal adatait meg tudom oldani, ha más nem akkor flashben teszem fel a képet, de akkor még mindig ott van a pri.sc.
Szal ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék
De hogy ne ezzel legyen a probléma amíg tesztelek, ezért írtam a kódba direktben bele egy problémás zene útvonalát.
Amit észrevettem még, hogy pl. ha van egy ilyen & jel az útvonalban, akkor azt ha pl. JScript-tel escape()-elem, akkor azt gond nélkül lejátssza. Erre próbáltam az ékezetes betûket html entity-kre cserélni, de úgy már nem volt a lejátszónak szimpatikus. 😞
Egy olyan kellemetlenkedõ problémám lenne, hogy egy olyan oldal elkészítésén dolgozom, ahol zenéket oszthatnék meg az ismerõseimmel. Egy elõugró ablakban jelenne meg egy flash alapú lejátszó, ami a linkbõl szedné az útvonalat az éppen játszani kívánt zenéhez.
Több lejátszót is próbáltam már, kettõt sikerült végre mûködésre bírnom félig, de akadnak még azért gondok (utólag feltételezem a korábbi lejátszókat is ezért nem tudtam beüzemelni, amiért itt is vannak gondok).
Az egyik egy dewplayer nevû lejátszó, a másik pedig elméletileg valami google-s lejátszó, amivel kísérletezek.
Gond nélkül mennek is, egészen addig, amíg nem kerülnek szembe egy ékezetes betûvel az elérési útvonalban.
Próbáltam már direktként megadni az útvonalat a zenéhez a kódban (biztos hogy jó az útvonal mert pl letöltést tudnék indítani vele). Gondolom karakterkódolási hiba lesz, próbáltam már UTF8-ként menteni a lapot, próbáltam a kódba mentett útvonalat is variálni utf-8ba, meg nem is tudom már mikkel próbálkoztam de már az õrületbe kerget.
Tudna valaki tippet adni, hogy mit kezdjek az útvonallal, hogy menjen a lejátszóban, vagy netán egy olyan flash lejátszót tudna valaki mondani, ami nem akad fent a magyar betûkön?
Ha valami fontos infó hiányzik az amúgy sem rövid üzenetembõl, akkor bocsi, szóljatok hogy mire van szükség.
Elõre is köszönöm a segítséget.