Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak szerintem valamit ki kéne törölnöm akkor lsz hosszabb sor...nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval ehhez kéne egy program ami automatán átküldi mondjuk én szerveremre...de ezt meglehetne oldani? 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nem kell szájbarágósan elég egy minta a netrõl majd megcsinálom magamnak annyira nem vagyok elveszve. 😊
Csak ezt nem tudtam megoldani...:S
Nekem a freeweb-re átraktam a HTML fájt, és a képeket a mappával együtt, és onnan futattva meg bejön normálissan. 😊
Beraktam egy jobbról ballra futó szöveget az MW3 topikba, de nekem a futtatáskor a végén nem írodik ki az egész szöveg mi lehet a baj?
ITT a kód
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<MARQUEE style="FILTER: Alpha(Opacity=500, FinishOpacity=100, Style=1, StartX=0, StartY=30, FinishX=0, FinishY=0)" scrollAmount=2 direction=left width=780 height=15><FONT face=verdana color=#000000><CENTER>
<font color=red><font face ="Courier"><font size="3"><-HÍREK-> </font></font></font>
<a href="http://www.gamestar.hu/call-of-duty-modern-warfare-3-lesz-lan-support.html" target=_blank>
-
<a href="http://www.gamestar.hu/cod-modern-warfare-3-pc-lesznek-dedikalt-szerverek.html" target=_blank>
-
<a href="http://www.gamestar.hu/osztott-kepernyos-es-offline-multiplayer-a-modern-warfare-3-ban.html" target=_blank>
-
<a href="http://www.gamestar.hu/modern-warfare-3-coop-mode-survive-trailer.html" target=_blank>
-
<a href="http://www.gamestar.hu/cod-modern-warfare-3-zombikkal-nem-kompatibilis.html" target=_blank>
És ahogy a képeket átettem az én Freeweb-es host-omra egybõl betöltötte mindet!
OMG lehet lassú a szerver, mert a képek egy olyan szerveren vannak amihez hitelesités is kell.
Nem lehetne specifikussan egy megoldást, hogy a képeket átirányitsam az én szerveremre egy mappába?? 😊
nekem az lenne a kérdésem, hogy ha egy weboldalra felteszek sok képet kicsibe, TD cellákba, leméretezve, miért van az hogy egy ftp-ról linkelt képek összevissza jelennek meg?
nem jelenik meg az összes kép...:S
Probaltam, hogy berakom ezt: date_default_timezone_set("Europe/Budapest");
Gondoltam, hogy ezutan a php-ban levo date('Y.M.d H:i'); fuggveny a default time zone szerint fog szamolni... de nem.
Otlet?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
am most lehet még teszek egy utolsó próbát 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
// Ha a fennmaradó rész kisebb, mint $maxsize
if ($offset < $maxsize)
{
$offset = $maxsize;
}
Helló, mi? ;-)
cURL el már éppen hogy csak találkoztam, ideje beleméjedni 😊 Köszi !
Az, hogy minden nap lefusson az meg cron (linux alatt), vagy task scheduler (windows alatt).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy mondjuk amit lefuttatok php fájlt minden nap reggel 6kor (ezt még nemtom hogyan), az szépen jelentkezzen be egy oldalra, megadott névvel, jelszóval, és ott csináljon ezt azt, majd jelentkezzen ki? Talán bot nak hiivják nem tudom. Remélem érthetõ mit akarok 😊
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Tessek igy nez ki a file es ezek ismetlodnek:
<div class='info'>elso adat</div><div class='break'></div><div class='b1'></div><div class='b2'></div><div class='b3'></div><div class='b4'></div><div class='chat'><div class='msg'><div class='time'>masodik adat</div><div class='name'>harmadik adat</div><div class='mess'>negyedik adat</div></div><div class='clear'></div><div class='corner'></div></div><div class='break'></div>
A zold reszt keresem a fileban es az azelotti reszeket szeretnem torolni.
Akkor csak annyi kell, hogy az utolsó n karakterben még leellenõrizni, hogy az elsõ, div nyitótag-hosszúságú részben van e '>', ha igen, akkor törölni addig és utána már nem kell új divet keresni, mert a méret kisebb, és nem tartalmaz "törött" html tagot. Persze attól még maradhatnak megnyitatlan zárótagok, ha bonyolultabb forrást kell csonkolni. Ehhez jó lenne látni egy forrásfájlt, mert a "specifikáció" nem szól ilyenrõl :]
Tehat levagja az elejerol a ket nyito divet is. At lehet varialni a kodot ugy, hogy egy bizonyos rendszer alapjan nyirbalja a file elejet? Ertem ezalatt, hogy mondjuk egy bizonyos div elotti dolgokat torolje?
Helló, mi? ;-)
Ugyan az a kod mint amit leirtal csak ezt valtoztattam:
$searchdiv = '<div id=\'b1\'>';
Ezt rontom el vagy mi a baj?
<?php
// Lekérdezed a file méretét
$filename='file.txt';
$filesize=filesize($filename);
// Beállítod a paramétereket
$maxsize = 20000;
$searchdiv = "<div id=\"dsa\">";
// Ha nagyobb, mint $maxsize
if ($filesize > $maxsize)
{
// Mert felesleges addig megnyitni a fájlt, amég nincs rá szükség, és minek kétszer, ha egybõl lehet írásra és olvasásra is
$filehandler = fopen($filename, "a+");
// Beolvasod a fájlt
$buffer = fread($filehandler, $filesize);
// Megkeresed benne hol kezdõdik a dived
$offset = stripos($buffer, $searchdiv);
// Ha a fennmaradó rész kisebb, mint $maxsize
if ($offset < $maxsize)
{
$offset = $maxsize;
}
// A dived elejére ugrasz a fájlban
fseek($filehandler, $offset, SEEK_SET);
// Beolvasod a fennmaradó részt
$buffer = fread($filehandler, ($filesize - $offset));
// Üríted a fájlt
ftruncate($filehandler, 0);
// Beleírod az új tartalmat
fwrite($filehandler, $buffer);
// Lezárod a fájlt
fclose($filehandler);
}
?>
Helló, mi? ;-)
[merlinw.org]
Kivétel pár release, ahol nagyon lassú volt (meglepõen css alatt volt a legnagyobb halál azoknál a buildeknél), de azt elég hamar javították.
A valami baromság alatt mit értesz? 😊
Persze nem gyõzködés miatt kérdezek vissza, csak érdekel. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nekem az meg fontos, mert nagyon sokszor kell belenyúlnom 1-1 siteba.
Np++-t azóta hanyagolom, hogy ezt megcsinálja néha. Kiélesített siteoknál annyira nem egészséges ha kinullázódik a file.
IDE-t NetBeanst használok, az tökéletes, csak az a fene nbproject directory nem kéne 😄
Stormot azthiszem kipróbáltam 1x, de akkor le is vágtam mikor FTPrõl elkezdte leszedni a komplett struktúrát..
#18834 - Na ezt kipróbálom, bár lehet, hogy már néztem. Köszi
[merlinw.org]
Csak gondoltam rákérdek hátha. 😊
Azért remélem VCS-ben, vagy valahol volt (korábbi) verzió.
Kérdésedre peidg egyébként ha text editor, akkor én is Notepad++, bár ezt gondoltam kitaláltad. 😊
IDE-bõl meg egy ideje mostmár PhpStorm-on kívül nem nyúltam máshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Idõnként szoktam, de ez nemrég óta van és nem is mindig, csak természetesen a több ezer soros fileoknál 😄
Én még konkrétan nem is találkoztam vele. Updatelni szoktad a programot?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem 1x megcsinálta.. és undo-zni sem lehetett.