Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<table cellspacing="4" cellpadding="1" width="880" align="center">
<tr>
<td width="18%" background="pics/hatter_.jpg" ><div align="center">Név</div></td>
<td width="5%" background="pics/hatter_.jpg"><div align="center">Szint</div></td>
<td width="6%" background="pics/hatter_.jpg"><div align="center">Ismétlés</div></td>
<td width="53%" background="pics/hatter_.jpg"><div align="center">Leírás</div></td>
<td width="18%" background="pics/hatter_.jpg"><div align="center">Jutalmak</div></td>
</tr>
Szeretném mysql_be rakni, de
ha szépen csinálok neki formot akkor nem megy a query a sok " miatt, escapelni nem lehet, akkor hülyeség lesz, ha pedig myadmin-ból rakom akkor a kódolás nem lesz jó :s 5let ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne egy kérdésem
Van 3 tábla MYSQLben mindegyikben van dátum mezõ, hogy tudnám egy echo ba dátum rendezéssel mind3 tábla tartalmát rendezve kiíratni?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
<style type="text/css">
*{behavior:url(hover.htc)}
</style>
<!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
<script type="text/javascript"> var browser=navigator.appName;if (browser == "Microsoft Internet Explorer"){ document.getElementById(hack).style.behavior = "url('hover.htc')";}
így hívom meg
<body id="hack" style="">
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Legyen egy IT-s diplomád, meg egy rakat mûködõ referenciád, és lehetõleg minél kevesebbet kérj. Mo.-n ez van sajnos. <#szomoru1>#szomoru1>
Viszont van nekem is egy picit OFF kérdésem, kíváncsi lennék a véleményetekre.<#nezze>#nezze>
Szerintetek mennyire életképes dolog a Silverlight? Mennyi lehetõséget láttok benne? Érdemes belevágni megtanulni magas-szinten?
Tehát ha mennék valahova melózni jó pont e ha van valami papírom😊
ezt az errort írja ki, ha a phpba beírom a session_start() ot
Warning: session_start()
Ha azonban minden oké akkor tér vissza a "Rendben" stringgel.
Cat: nem megy FF alatt.
Amúgy tudom mit kell írni a hosszúság korlátozásra, csak azt nem tudtam hová írjam be, de 2 órával a hsz orásóm után rájöttem hová kell írnom 😊, oda raktam be ahol a jelszó ellenõrzést végezte el
És ezt írtam
"elseif (strlen($adatok<'pass1'>'pass1'>) < 5 | strlen($adatok<'pass1'>'pass1'>) > 25){}
Van egy tömb amiben az elemek: nick, email, pass1.
Az elsõ if ellenõrzi, hogy mindegyik kivan-e töltve. Ha igen akkor továbbmegy és egy reguláris kifejezéssel ellenõrzi, hogy a magyar ábécé kis - és nagybetûi, számok, illetve a _ és - jelek-bõl áll-e a nick.
Ezután szintén reguláris kifejezéssel ellenõrzi az e-mail címet, ha megfelel akkor kiszedi SQLbõl az eddig regisztráltak nickjét és megnézi, hogy nincs-e azonos, ha nincs összehasonlítja a 2 jelszót, ha egyezik kiírja, hogy oké.
5-25 karakter:
Strlen
Ám 2kb 😄
var tartalom =$('#tartalom').tinymce().getContent();
Nem én csináltam, úgy töltöttem le valahonnan, de nem tudom 1xüen megérteni ezt a sort, vagyis értem mi miért van benne, de hogy hová írhatók, azt nem 😊
function reg_check($adatok){if($adatok<'nick'>'nick'> == "" | $adatok<'email'>'email'> == "" | $adatok<'pass1'>'pass1'> == ""){return "Minden mezõ kitöltése kötelezõ";break;}elseif(!ereg('^
{return "A nickben csak a magyar ábécé kis - és nagybetûi, a számok, illetve a _ és - jelek engedélyezettek";break;}elseif($adatok<'email'>'email'> == (!eregi("^<_\.0-9a-z->+@(<0-9a-z>0-9a-z><0-9a-z->0-9a-z->+\.)+
{return "Hibás e - mail cím!";break;}elseif(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT nick FROM users WHERE (nick='".$adatok<'nick'>'nick'>."')")) > 0){return "Már regisztráltak ezzel a nickkel";break;}elseif($adatok<'pass1'>'pass1'> !== $adatok<'pass2'>'pass2'>)
{return "A két jelszó nem egyezik";break;}else{return "rendben";}}
itt mondjuk lesz benne egy ilyen: <br mce_bogus="1"/>, ezt ki tudod szedni regex-el, ha nem kell
Mondjuk biztos meg lehet oldani okosabban is, egy funkcióhoz gondolom felesleges egy 175 kbytos plugin még.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
megjavítva és müxik
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ha tudnaátok nekem segíteni megköszönném.
\"Kicsi vagyok székre állok, b*szátok meg így se látok\" :):)
ez a login php sor
function login()
{
if ($_SESSION<'belepett'>'belepett'>!== true){if (isset($_POST<'login'>'login'>))
{ //Ha postolt adatokat
$nick = addslashes($_POST<'nev'>'nev'>);$pass = md5($_POST<'jelszo'>'jelszo'>);
$sql = "SELECT * FROM users ";$sql.= "WHERE (nick='".$nick."'";$sql.= " AND jelszo='".$pass."')";$query = mysql_query($sql);if (mysql_num_rows($query) !== 0)
{ //Helyes nick+pass
$_SESSION<'nick'>'nick'> = addslashes($_POST<'nev'>'nev'>);$_SESSION<'belepett'>'belepett'> = true;header("Location: ".$_SERVER<'PHP_SELF'>'PHP_SELF'>);setcookie("belepett","nick",time()+7200);}else{//Hibás nick+pass
echo "hibás nick/pass";}}
echo "BEJELENTKEZÉS<br> <br><form action=\"".$_SERVER<'PHP_SELF'>'PHP_SELF'>."\" method=\"post\">
<input type=\"text\" value=\"Felhasználónév\" this.value='Felhasználónév';\" this.value='';\" name=\"nev\" size=\"15\"><br><input type=\"password\"
value=\"1234567890\" this.value='1234567890';\" this.value='';\" name=\"jelszo\" size=\"15\">
<input type=\"submit\" name=\"login\" value=\"OK\"></form><br><br><br><a href=\"link a reghez\">Regisztráció</a> | <a href=\"link a jelszó módosításhoz\">Elfelejtett jelszó</a>";}else
{echo '<div class="login"> Helló '.$_SESSION<'nick'>'nick'>.'<br><br><br><br><br><br><a href="logout.php">Kijelentkezés</a>';}}
ez lene a logout, az elöbb szerkesztetem meg 😊
kivettem az unset et és raktam be egy session_destroy t
<?session_destroy();setcookie ("belepett","nick",time()-7200);header('Location: index.php');?>
Ha functionbe vagy getbe rakom és a linkbe a megfelelõ sort írom akkor sem csinál mást mint egy fehér képernyõt látod, semmilyen error üzenetek
<?php session_start();unset($_SESSION<'belepett'>'belepett'>);unset($_SESSION<'nick'>'nick'>);
setcookie("login","done",time()-3600);header('Location: index.php');?>
az én ötletembe inkább be kell írni az inputba a mailben lévõ generált jelszót.
Amúgy miután beírta az új jelszót és el lett sogadva, akkor az ideiglenesbe tárolt adat törlõdik
Minek külön tábla? 😄, elég egy + mezõ a users táblába, szerintem
Módosítottam az ötletet 😊
Van 2 jelszó mezõ, az egyik a logint nézi, a másik a ideiglenes.
A jelszó generálás az ideiglenes jelszó mezõbe betárol egy jelszót.
Kap mail amibe benne van az ideiglenes jelszó, és kap mellé egy linket, egy 3 inputos címhez, az elsõbe a mailben kapót jelszót kell írni a másik kettõbe meg az új jelszót.
Ennyi
Igy már jó lesz?
Ám elfelejtett jelszó kell neki sztem.
32 MAIL küldés kellett hozá
Most lene egy kérdésem 😊
Na szóval van 2 jelszó mezõ MYSQL, alapból egyforma, ha elindítom a jelszó generálást, az egyik jelszó mezõt módosítja csak, és kap 1 mailt amiben van egy link a visszacsinálásra és egy ami confirmálja az új jelszót, így gondoltam ki ezt az egészet.
A kérdésem, ezzel van valami biztonsági hiba?
Vagy tudtok ajánlani valami más megoldást, és persze max 1 Mail küldéssel?
bio: extra-n nekem megy minden
<pre> ?
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
jó kipróbálom 😄
És mit kéne írni ha nem 1x akarom a sort törni?
\r\n\r\n ezt?
De az \n nem akar mûködni, próbáltam \n\n ként is, meg <br> t is, de nem akarja a sort megtörni, ötlet mit csináljak? 😄