22786
Html-, css- és php-help
-
#15182 ha lenne jobb ötleted, ne habozz. :))
egyébként jó lenne amit adtál, csak így az évek, a hónapok és a napok is egy listában vannak. -
#15181 <tr><td>Születési dátum:</td><td><select name="evek" id="evek"><script type="text/javascript"> evek();</script></select></td></tr> ha mindenképpen ragaszkodsz ehhez a megoldáshoz, de elég furcsa.
a kódot pedig itt is elküldheted, egyszerűbb mint az egész filet feltölteni -
#15180 na eddig jutottam jelenleg. (bocs a fájlmegosztóért)
most a helyzet, hogy megjeleníti a dolgokat csak éppen nem egy legördülő listában ahogyan lennie kéne.
-
#15179 nem tudom milyen "kódod" van, de ha megelégszel egy egyszerűbb megoldással, akkor ott a jquery dátumválasztója. -
#15178 Van egy kódom, ami az előző 130 évig listázza az éveket ésatöbbi, de ezt nem tudom megjeleníteni a weblapon úgy ahogy szeretném, mert nem tudok hivatkozni rá.. -
#15177 ha kiválasztásra akarsz valamit függvényt meghívni, akkor onselect="javascript:fgv()"
bár nem tudom mire gondolsz. -
#15176 Javascriptben megírt születési dátum választót szeretnék egy html-ben táblázatos formában megjeleníteni egymás mellett (év, hónap, nap), select típusú legördülő menüben.
Ezekben a menükben szeretnék hivatkozni a javascriptbenben megírt kódra. Ezt hogyan tudnám megtenni? -
#15175 Koszi atolvasgatom! -
#15174 "1. Ami mar bent van azok helyes lekerdezesek? Pl. a zarojelekben nem vok biztos."
Itt a hozzászólások közt láthatsz korrekciós javaslatokat.
"2. A bent levokon kivul mit hagytam meg ki?"
Nézz szét itt, itt, illetve itt. -
#15173 Olyan problemam akadt amiben nem tudok tovabb jutni es raadasul a mai napom rament a google-ozesre.
Kellene nekem egy KOMPLETT operacios rendszer felismero php kod.
Itt tartok ezzel a koddal.
A lenyege, hogy a letezo osszes OS variaciot bevinni a kodba. Eddig 22 van es van ket kerdesem:
1. Ami mar bent van azok helyes lekerdezesek? Pl. a zarojelekben nem vok biztos.
2. A bent levokon kivul mit hagytam meg ki?
Koszonom! -
#15172 Egy másik -
#15171 Mondjuk akkor már inkább közvetlen..
http://code.google.com/intl/hu-HU/apis/webfonts/
És akkor kiegészíteném azzal, hogy legtöbb fontnál nincs ő, ű karakter.
Illetve, hogy szifon alatt egyáltalán nem működik ez a font-os dolog. -
karajjj #15170 na ez nem gyenge -
#15169 finom -
#15168 Nem tudtam, hogy mire érted, hogy nézzem meg a forrás kódot. Aztán addig addig csesztettem, hogy rá jöttem és sikerült :D -
Cat 02 #15167 Megnézni a forráskódot vagy megoldani ? xP
Ám szívesen :) -
#15166 Hát igen :D -
karajjj #15165 nehéz szülés volt :DDD -
#15164 :P Hehehe SIKERÜLT :D Köszönöm a Segítséget, nagyon rendesek vagytok, hogy ilyen érthetetlen kérdésekre is könnyen válaszoltatok :) Köszönöm még egyszer :) -
Cat 02 #15163 Nézd már meg a forráskódot, hogy mit is generál a PHP. -
#15162 így meg nem jön be semmi :S -
Cat 02 #15161 Igen, de a </table> a cikluson kívül legyen. -
#15160 csak össze vágtam, de még nem tudtam meg oldani :S -
#15159 Így? :S -
#15158 ááá ne szivassál már:D
Akkor csak azzal volt bajod, hogy nemvolt köztük border? :DDD -
Cat 02 #15157 A while előtt rakd bele a fejlécben levő szöveges részt. -
#15156 Paint-től kicsit többet tudok :D
Ilyennek kellene lennie :D -
bracsek #15155 [URL=http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp]olvas[/URL] -
#15154 Rajzold már le paintben, hogy hogyan nézzen ki mert eskü nemértem :) -
#15153 Köszi szépen,de így ahogy írta Lyukasbogrács is, hogy mindegyiket egy új sorba írja ki, de a fejléc, ahol az áll, hogy Eladóneve....Beküldés ideje -ezt a részt nem kellene, hogy újra és újra ki írja, hanem csak a .$row["eladoneve"]. - .$row["termek"]. ....-os részeket kellene :) -
Cat 02 #15152 Forráskódját megnézed a PHP-nak ? -
#15151 hát, írja le rendesen, vagy rajzolja le, gondolatolvasók nem vagyunk :] -
#15150 De pont az a baja ha jólértem :D -
#15149 meg a tábla fejlécét is -
#15148 ez így minden sorba egy táblát fog rakni. az első és utolsó echo sort, a cikluson kívülre kéne. -
#15147 mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname);
$query=mysql_query("SELECT eladoneve, termek, komment, ar, elerhetoseg, date FROM hirdetes ORDER BY id DESC");
while($row = mysql_fetch_assoc($query))
{
echo "<table border=1>";
echo "<tr>";
echo "<td>Eladó neve</td>";
echo "<td>Termék</td>";
echo "<td>Eladó kommentje</td>";
echo "<td>Ár</td>";
echo "<td>Elérhetőség</td>";
echo "<td>Beküldés ideje</td>";
echo "</tr>";
echo "<td>".$row["eladoneve"]."</td>";
echo "<td>".$row["termek"]."</td>";
echo "<td>".$row["komment"]."</td>";
echo "<td>".$row["ar"]."</td>";
echo "<td>".$row["elerhetoseg"]."</td>";
echo "<td>".$row["date"]."</td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";
} -
#15146 Úgy csináltam ezt: #15124 -és nem választja el... Aztán írtad, hogy zárjam le az előzőt, de nem tudtam lezárni... nem értem én már ezt (nem hogy más...) -
Cat 02 #15145 Írd le egy sima táblának a kódját és utána rakd át PHP-ba, egyszerűbb. -
#15144 Ilyen táblában kellene, hogy legyen, csak nem egymás felett a két hirdetés, hanem külön-külön legyen elválasztva -
#15143 jó, rosszul írtam :S a mysql táblából kellene egy táblázatba kiírni az értékeket (vagy mit)... Már segített Cat 02-is, de amikor az egészet szerettem volna ki írni akkor a egymás fölé írta ki : #15124
Aztán onnan nem tudtam tovább lépni, és egyre jobban elrontottam mindent és abból kaptam ezt: Ezt