Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
flash és java sirverlight stb, viccen kívül nem.
De amúgy meg direkt erre van az ssl ott nem küldõdik el titkosítás nélkül az adat.
egyébként a post elõtti titkosítást ajax-szal meg tudom oldani, csak js mentes megoldás is érdekelt volna.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
szerintetek arra van lehetõség, hogy post adatot titkosítsak post elõtt?
szal béla bepötyögi a nevét, és azt már pl. md5ben postolja el a feldolgozónak?
És a validátoron át megy, valid lesz, és az is valid, csak Ie6 fogja látni õ meg tudja mit kell kezdeni vele.
Nemtudom mire használod a hover.htc-t, de gyanítom, hogy ie6 impotens hover kezelésére.
El lehet trükközgetni külön fileba írni, conditional commentezni csak ie6nak de ettõl még nemlesz valid CSS level 2.1.
Ahogy Malakai mondta elvileg bekerül CSS3ba és ha ez igaz, akkor mindössze majd csak CSS level 3.0-ként kell validálnod és jó lesz.
Addig meg marad megoldásként a JS.
Mondjuk rakjam át a phpba? vagy hol lenne jó ez a behavior
A behavior meg mindig unvalid fog maradni, habár elméletileg css3-ba bekerül(t).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gondoltam megnézem menyi hiba van a weblapomban, nagy nehezen ki is javítottam mindent 😄, de most kicsit tanácstalan vagyok, hogy javítsam meg a CSS t
link nézd meg.
Hogy írjak át? 😄
Mi a különbség a HTML és XHTML közt?
És melyik jobb szerintetek?
ott csak SESSID-s süti volt
van ami 2 hét múlva is behozza azt a terméket, amit login nélkül tettem kosárba
A véleményetek érdekelne.
Webshopoknál a nem belépett emberek is tudnak kosárba pakolni.
Sütit viszont nem találtam róla.
Szerintetek hogyan tárolják, és mi alapján azonosítják ezeket? =)
CSS-ben van egykis problémám méghozzá ezen az oldalon kéne a középen látható fehér lapot meg mindent egybe véve a bal széllére rakni. Nemtudom milyen parancsal vagy kóddal tudnám ezt megoldani vagy eggyáltalán hol. Köszönöm a segédlatet elõre is
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
akkor az A-t kapja feltételbe, gondolom a 8-asnak sem lesz vele baja
kösz mindenkinek!
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Így gonoltad ?
<a href="valtozo.php?melyik=$alfa">Katt</a>
<?
$melyik=$_GET<'melyik'>'melyik'>;
?>
nálam akkor az echo $melyiknél $alfa-t ír nem az alfa értékét
huh, remélem sikerült érthetõen leírnom ... <#rolleyes>#rolleyes>
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
if($_REQUEST<'new_user_reg_id'>'new_user_reg_id'> == 0)
die("new_user_reg_id = ".$_REQUEST<'new_user_reg_id'>'new_user_reg_id'>);
kimenet:
new_user_reg_id = 36102
WTF??????????????
valtozo.php
<?
$melyik=$_GET<'melyik'>'melyik'>;
if ($melyik=='alfa') {print $alfa;}
?>
Azzal akadtam el, hogy vannak változók, amiket szeretnék kiíratni egy link lenyomásakor, egy új ablakba. Tehát
<a href="" target="_blank">Katt ide</a>
A a változók pedig PHPban vannak. $alfa
Bizonyos esetben el tudom képzelni az elsõ megoldást.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
select * from képek where size=1024
select * from képek
if getimagesize()==1024 then
az id az id tudod mi az 😄
a counter meg azért van hogy oda rögzõdjön hányszor nézték meg a képet
inkább írd meg tagba amire gondolsz
Terensz: elég sok minden van nálad
Nálam csak feltöltõneve meg képnév meg felbontás meg méret meg infó "ide az megy hogy mihez kapcsolódik" és idõ, ja és counter, ja és persze id ami auto incrementes
Ám pl 50x50-es (100x100-nál se) thumnailnél sztem tök mind1 milyen az arány, úgyse látszik. Bár ha sql-el csinálod, annyira nem számít. Nekem azért volt ez baj, mert én úgy számoltam, hogy 3 kép van mindig ugyanannyiszor, lapozásnál, következõ képre ugrásnál és album elemeinek számánál is 😊