51527
-
#2233 :P -
#2231 koszonom mester ,megfogadom a tanacsat :) -
#2229 mert valami felisten csinalta azokat a setupokat??
ahoz a stilushoz vannak belove ahogy a setup keszitoje vezet...
es ez szerintem nem zarja ki azt ,hogy egy masik vezetesi stilus nem lehet ugyanolyan gyors
bar ha belegondolok a gyakorlatban nekem meg ez nem jott ossze,de azert rajtavagyok :DD -
#2228 hozza teszem a BS tenyleg jo setup en folturtam a neten setup utan de a BS veri az osszeset eddig. -
#2227 En az tudom hogy hihetetlen gyors vagyok :DDDDcsak nem akarom bealazni a nascar oreg fiuk csapatat:DDDDDDDD -
#2226 olyanon vitatkoztok ami ember fuggo:))
Kinek hogy jon be. -
#2224 valoban,a drasztikus belepiszkalas halalos is lehet, en csak apro modositasokra gondoltam amik jobban a kezemhez igazitjak az autot :D -
#2223 ebben is van igazsag,de nem biztos,hogy konnyebb stilust valtoztatni, mint inkabb magadhoz igazitani a setupot :) -
#2222 mindkét félnek igaza van
én sem szívesen piszkálok bele, és ha megteszem, mindig az a vége, hogy egy ponton túl jobb az eredeti :D -
#2220 szeintem,meg nem en csinalom forditva hanem te :)
ugyanis az eletben is ugy mukodik hogy megy a versenyzo egy ket kort aztan azt mondja a szereloknek,hogy fiuk babraljatok meg rajta valamit ,mert nagyon megy a hatulja a kanyarban...
ezert van az is ,hogy egy csapaton belul sem teljesen ugyanolyan a beallitassal megy minden pilota -
#2218 igen, van olyan, hogy egyszerűen egyik meglévő setuppal sem tudok egy adott kanyart olyan gyorsan bevenni, pedig nem először próbálom
ilyenkor valószínű, hogy nem én baszom el, mert határon megyek így is -
Toya #2217 Én ezzel megyek -
#2216 de kulomben siman elkebzelheto -
#2215 nyilvan vezetestechnikai kulonbsegek is vannak koztunk,de azert ha sokkal lasabb vagyok akkor megis a setupban keresem a hibat -
#2214 engem gyozkodnek mindig:DDD -
#2213 úgysem hisszük el, hogy ti nem sajáttal mentek :PPP -
#2212 hat nekem sokkal jobban bejon ha kicsit testreszabom a sajat vezetesi stilusomhoz a gyari setupokat,meg amit talalok a neten
Te nem sajat setuppal mesz? -
Toya #2211 Bizony és ráadásul elég jól elvannak találva a beállítások amik az oldalon vannak. -
#2209 ja azt vettem észre, igencsak huz befelé :)
Szal mindenkinek kormánya van itt?:) -
Toya #2208 Mivel azonban a gép irányít a kanyarokban így nem igazán tudsz kihúzódni, sőt még az ívről sem tudsz olyan egyszerűen letérni. -
#2207 azért billel nem használod ki a teljes pályát, egész jol lehet tartani az irányt :))) -
#2206 Megy. IP ICQ-n. kb. 10:00-10:30-ig tudok maradni.
Csak gyakorlas! -
#2205 Lesz belőle valami? -
#2204 Pontosan erre lennék kíváncsi, hogy melyik -
#2203 Péntek 21h: Talladega vagy Chicagoland -
#2202 Most az érdekelne, hogy pénteken melyik lesz. -
#2201 Én nem megyek, sőt a holnapit is kihagyom. Nekem sajnos nem jön be ez a pálya. -
#2200 Egyszeruen, ha kihasznalja a palya teljes szellesseget, akkor bill. vagy Joy:))
Amugy sehogy... -
#2199 hat nyugodj meg jatekban egybol latszik:) -
Braveheart #2198 te, azt hogy veszed észre, ha vkinek joya van és nem kormánya? -
#2197 En a negativ setup-okat gyartom, elrettento peldanak:))) -
#2196 Lehet, hogy tudnek inditani egy "gyakorlo" szervert, Martinsville-en. Persze ha nem ellenkezik a szabalyokkal:)))
Itt jelentkezzen aki akar jonni. Most johet bill.-es es Joy-os is. Ugy is csak gyakorlas lesz, es auto allitas.
Valszeg teszek be 10 AI-t is, hogy lehessen gyakorolni a "tomeget":))
Persze az AI az emberektol fugg, ha "sokan" vagyunk, akkor lelovom oket. -
Toya #2195 Majd azt képzeld el Alexease ha tényleg kinn lesznek a komoly beállítások.
Kicsit nehezen indulnak be a nagyok, de majd egyszer ellepik a netet a jobbnál-jobb setupok. -
#2194 Eppen hogy a Grill-t nem igazan kell allitgatni. En az elso idokben, azzal egettem le nehanyszor az autot:)))
A valtot, sulypontot, felfuggesztest erdemes hangolgatni egy kicsit, a sajat vezetesi stilushoz.
De a legjobb, egy mar tutin mukodo setup-pot "betanulni". A HSW-n van egy-ket jo. -
#2193 Ja, tényleg nekem is kellene:)
A grillen kivűl szoktatok mást is állítgatni? -
Braveheart #2192 én sima joystickkel nyomulok, és azon kívűl hogy hamar elzsibbad a kezem semmi bajom sincs, bár a kormány jobb lenne -
#2191 Gondolom aki raer, az gyakorol holnapra:)) Martinsville huzos palya lesz:))) -
#2190 Ma ilyen csöndes nap lesz? -
#2189 Miért nem fektetsz be?
Hidd el nem fogod megbánni. Én 32000 ért vettem a kormányomat és a mai napig nem bánom, sőt. -
#2188 Billentyűzetesek nem szerveznek versenyt esetleg?
Egyelőre kormányba nem fektetnék be, de a játék nagyon tetszik...
Van honlapotok vagy vmi?