51527
-
#2058 engem szegeny mode perece intezett el:)) a fustol nem lattam semmit es kozepre celoztam persze hogy nem csuszott semerre es teli:DD -
Toya #2057 Persze, nem is reklamálok emiatt...
-
Marki.. #2056 Ja, néztem, szépen nyomtátok ott elől Pumyval, kár érte, de ilyen is van. -
basic 69 #2055 én végig hátul voltam, vagyis bekerültem az első balesetnél a 6. helyre, talán oda. amúgy végig hátul voltam, de nem mentem neki senkinek... :) -
Toya #2054 Váltóhiba, első helyen :-)
Na ez se semmi :-) -
#2053 ja még annyit, hogy ki volt a másik, aki hátulról befejezte a pusztítást?? olyan ideges vagyok, hogy nem mentettem el a replayt.... -
#2052 na gyakorlok Martinsville-re..... -
#2051 kipróbáltad, nagyon hálás vagyok........ legközelebb ne online próbálgasd, mert másokkal baszol ki.... amúgy nincs harag, ebben is volt tanulság......
-
#2050 meglátjuk, hányan vagyunk, lehet, hogy az alap emberekből is túl sok lesz........ -
#2049 bootol a szerver -
basic 69 #2048 na mi lesz? -
#2047 :)) -
#2046 nekem feltunt a hianyod,mert nem volt akivel csatazzak az utolso helyert :D -
#2045 Itt vagyok. Ma tudok jonni:))
Multheten beszivtam egy munkat, azert nem voltam:(
Meg GPL-t sem nyomtam, pedig az mar gaz:)) Szoljatok hol-, mikor lesz. -
basic 69 #2044 na én gyaksizok. szóljatok rám ICQ-n ha kezdődik. köszi -
#2043 ja bocs, lol, a hülye logód megzavart :D
akkor elvileg 11, ha Atesz nem jön -
#2042 igen én is -
#2041 Mennék én is! -
#2040 ja és Pumy... :DD -
#2039 csak neked, szerintem
amúgy eddig 5, + Toya, Mode, Hazso, Met(?) -
basic 69 #2038 én is mennék -
#2037 én -
#2036 Alexease mintha hanyagolna mostanaban a nascart,vagy csak nekem tunik ugy? -
#2035 akkor kik jönnének??
Alex vagy? leszel szerver? -
#2034 Sziasztok! Ha van még hely, akkor kipróbálnám én is a tudásomat köztetek :)
ICQ-m: 26492742
-
#2033 Ki lesz a szerver és hányan lennénk?
-
basic 69 #2032 Sziasztok. jönnék én is játszani. Szóljatok léci, ha van valami: ICQ 226695660
köszi -
#2031 ok, szerver kivétel.... jobb híján -
#2030 szerintem is igy kene,csak ez akkor gaz ha pont az esik ki az elso korben aki hostolt es akkor szegeny nezheti vegig a 100 kort -
#2029 de skacok, szerintem NE legyen restart, max ha valaki kimarad a rajtnál
így soha nem fogja senki megtanulni, hogy vigyázzon a rajtnál (mármint ha mindig RS) -
#2027 ako lesz este futam?
Nekem megint a szokasos programom van egesz heten, megpedig hogy megyek az asszonyert minden este 21.30 kor, de 3/4-re visszaerek. Ha az edzesrol lemaradok az nem zavarna,csak ha maga a race nem indulna hamarabb mint 3/4 10 az jol jonne,mert akkor tudnek indulni en is. megoldhato? -
#2026 ma nem tudok meg holnap se mert dolgozom. -
#2025 És akkor hétvégén egyáltalán nem lesz verseny?
Vagy majd akkor kiderül? -
#2024 roller::)) jolvan gyurok es jovok:) -
#2023 hát ja :D
én nem zártam le semmilyen ívet, ha valaki gyorsabb, azt elengedem, de ha csak nézelődik, az nem elég -
Toya #2022 Na már az írás sem megy igazán :-P -
Toya #2021 Szerintem jobb ha valakinek problémája van valakivel azt a futamon lerendezni.
Na ne félj előttem nem zártál volna le 10x ívet Daytonában, mert bizony ha elszállt volna az agyam akkor meglöktelek volna finoman vagy nem fékeztem volna.
Jobb az ilyen dolgokat még a futam alatt lerendezni ha van rá lehetőség mint kihozni ide a fórumra vagy esetleg egy apróság miatt végleg abba hagyni az egészet. -
Toya #2020 Nem folyok bele a dolgokba, még nekem is van egy elrendezetlen ügyem amit majd ha úgy alakul egy futamon lerendezek :-)
Mint Atesz is írta nem is olyan régen, mi amikor hárman nyomtuk is keményen törlesztettünk egymásnak a futamok alatt is...
Persze azért arra vigyáztunk, hogy a másik autója ne menjen totálkárosra :-) -
#2019 na jó, de ilyeneket ő sportból mond..... egyetlen komoly oka a kormány lehet, amit én is megértek
az hogy mondjuk X vagy Y miatt nem akar játszani, az pillanatnyi kitörés, nem kell komolyan venni
emlékezz csak, ő maga is okozott egy balesetet Daytona-ban..... :))) -
Toya #2018 Legjobb tudomásom szerint nem a kormány miatt sokalt be, de hát ti jobb viszonyba vagytok.
Ott voltál amúgy azon a versenyen amelyiken azt mondta, hogy többet nem indul csak ha szervezett bajnokság keretében zajlik a verseny.