51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Freak, Te csináltad jól! Kivárásra autóztál és lám egy 3. hely! Azért gratula !
  • HaZso
    Én sem gondoltam volna, hogy végigbírjuk azért ;-) 2x is kivágott a játékból, valami hardver hiba van nálam... Remélem pénteken nem lesz gond.
  • Toya
    Okés, akkor lehet gyúrni a pénteki futamra :-)
  • Jacek
    mivel senki nem valaszolt onkenyesen chicagoland lesz penteken:)
  • Jacek
    parancsolj:)

lol
  • PuMy
    Az enyemet?
  • Toya
    Álmomba nem gondoltam volna, hogy egyáltalán végig tudunk menni.
    Markiért valóban nagy kár, mert majdnem végig ő dominált.
  • Jacek
    kilepett ez a szar a winbe a winbill miatt veletlenul ranyomtam:))) vissza meg nem lehet menni mert kidob:((
  • FREAK
    hát rábasztunk, ha nem lesz replay, a Pumy esetét kielemeztem volna......
  • FREAK
    huh azért geci kemény verseny volt, jólesik megint fél oldali görcsben rángatózni :D a látásom meg egyenesen "funky" :DD

izzadt és büdös vagyok, fáj a vállam, habos a nyálam, de ragyog a szemem :DD
  • Jacek
    oooo nem mert reggel megyek orvoshoz:)
  • Jacek
    sajna nincs demom a kurva win billentyu miatt, de norbi utolso akcioja az 10 pontos volt bazzm hihetetlen perec volt nem is tudom hogy csinalta:)
  • FREAK
    igen, csinálsz edző szervert? :D
  • FREAK
    hát igen, bár Norbi miatt volt az első húsz sárga, szal neki nem sok esélye volt

Markiért kár, sanzik meg asszem nekem lett volna jó ellenfél, bár amilyen lassú voltam, lehet, hogy nem :D

és ugye Hazsot is sajnálom....

ehhez a 3. helyhez közöm nem volt, nem is örülök neki
  • Jacek
    na penteken akkor Chicagoland????????
  • Jacek
    vegen csak folidegesitettem magam es kimentem 3x a boxba hobbibol:))))))))
  • Toya
    Azért kiváncsi lettem volna, hogy akkor miképp alakul ha Marki marad, Sanzik és Norbi pedig nem esik ki.
  • Toya
    Nem a végén nem volt semmi, teljesen fair módon megelőztél.
  • Tikal #2297
    billentyűzettel azt már nem birnám, szét menne az ujjam :)
  • FREAK
    most mentünk 250-et (50%) Martinsville

amúgy gratula mindenkinek, aki végigcsinálta, jómagam 1,5 L málnaszörpöt fogyasztottam el közben.... kár Pumyért és Hazsoért..... de ahogy Palik mondaná egy technikai sportnál ez benne van a pakliban (még a program bug is :DDD)
  • Met
    Szerintem nem dolgozik, hanem bulizik:)
  • Tikal #2294
    ja bocs hogy ilyen lelkes voltam, nem fogom igérem
  • Toya
    Remélem nem fogod 46-ig 0.5 mp-ként beírni az idődet.
    Amúgy a draftról, az autófestésről, a beállításokról szóval mindenről volt már szó a fórumban.
    Érdemes visszaolvasni...
  • Tikal #2292
    Nem is vártam hogy leird az egész tudományt, elég nekem hogy szélárnyékban autozás, kösz

Amugy nyomtatok már végig 100% körhosszuságú versenyt? Azért kétszáz kör elég durva...
  • FREAK
    az autók közti különbség engem is érdekelne, szerintem semmi...
  • FREAK
    draft=szélárnyék autózás

most nem írom le az egész tudományt, lényeg, hogy gyors pályákon az autók segítik egymást, ha vonatoznak, gyorsulnak, és a hátul haladóknak csökken a fogyasztásuk, viszont hamar megsül a motor

draft nélkül, mint mondtam, 48 a max., amit futhatsz Daytona-n, de ez nem mérvadó
  • Tikal #2289
    Láma kérdés:Mi a különbség az autok között, már ha egyáltalán van?
    Mi az a draftolás?
    48.369 az uj rekordom daytonán de a 44 még messze van, a többi pálya tényleg trükkös :D
  • FREAK
    te mit dógzol?
  • FREAK
    beszívtál, és hirtelen dolgod lett? :D
  • Jacek
  • Met
    Nemtudom kire vonatkozik
  • Alexease
    !! Ugy nezki nem tudok joni hostolni !! Beszivtam egy munkat:((
    Pedig tegnap meg gyakoroltam is...
  • sanzik
    "- Sárga zászló alatt ne szállj bele a többiekbe 170-el :D "

ez kulonosen tetszik :))
  • FREAK
    gyakorlatilag az összes pálya technikás Daytona, Talladega és Cocacola kivételével, ugyanis ezeken féltéglát a gázra, és gond nélkül körözöl, itt egészen másról szól a versenyzés....

próbálgasd a többit, ahol fékezni is kell, és meglátod, miről beszélünk
  • Tikal #2281
    találtam egy beállitási lehetőséget billentyűzethez, ahol lehet állitani hogy steering erősségét vagy mit, tehát nem reagál olyan erősen a bill nyomásokra, igy már kicsit több kört tudtam menni. És lefaragtam 49.053-ra az időm daytonán.
    Szoval technikás pályak atlanta, kansas, las vegas?
    30-40-ért már igazi sportkormányt veszek, igaz momo-bol még nem:)
  • Alexease
    Szerintem a Thrustmaster GT sem rosszabb. Sot...:)) De ne targyaljuk ki, ott a masik topic, azert irtam a linket.
  • Alexease
    Es mindenfelekeppen FFB-set vegyel. Sokkal elvezetesebb, es "konnyebb" iranyitani egy jo szimulatort, mivel pl. a megcsuszasok elott, athelyezodik a sulypont a felfuggeszteseken, es azt mar erzed a kormanyon. STB. Gondolom, nem kell ragozni:))
  • Met
    Pedig a MOMO-n kívűl más normális minőségű kormány nem sok van.
  • Alexease
    Itt van minden:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=991156808
  • Alexease
    Volt 1-2 kormanyos topic itt a forumba. Erdemes vegig olvasni, ott megtalasz, minden fontos informaciot.