51527
-
#2365 Köszönöm. -
#2364 Hát, azt hiszem még rámférne egy-két(száz) gyakorló kör. -
#2363 mondjuk én szivesen játszanék veled, de egyenlőre csak billem van -
#2362 aha, vagy olvass vissza -
#2361 Hmmm hmmm, talán ez.... -
#2360 Milyen piszok mázlid van :) -
#2359 Tud még vki ISO-elérhetőséget mondani??
Köszönöm. -
#2358 a játékban Lessons alatt bemutatják az összes lényeges szabályt, érdemes párszor végignézni -
Toya #2356 Hát a valódi Nascar szabályait az Index-Drukkerkocsmában vagy Mode által is készített weboldalon érdemes keresned.
Akár itt is kérdezhetsz, ha tudunk szivesen segítünk. -
#2355 Meg ha tudnátok mondani egy oldalt, ahol megvannak a szabályok a nascarhoz, és amgyaul, azt megköszönném. Nem vagyok mindennel tisztában. -
#2354 Szal akkor nincs rá esély? Most jól elkeserítettél.:( -
Toya #2353 Nem szivesen keserítelek el, de modemmel ez nem nagyon játszható.
A 2002 még elbírta a modemes játékot, itt azonban a legkissebb kimaradás esetén is eltünsz vagy kört kapsz.
Az eltünések ráadásul nem is csak magadra nézve veszélyesek, hanem a többiek versenyét is elronthatja. -
#2352 HI, ha lehet, én is beszállnék egy jó kis buliba. De sajna csak modemem van, remélem azzal is jól megy. Na mikor lesz a következő verseny. Ja egyébként még elég kezdő vagyok, aszl mondhatnátok egy-két dolgot, hogy majd mit állítsak be. Na szóljatok,ha jöhetek!Csá! -
Toya #2351 Ezt minden nap megkérdezed, erre jön a válasz hogy gyakorolnak a többiek.
Erre megjegyzed, hogy neked is kellene majd holnap szólsz, ez nem megy :-)
Toya Nostredamus ;-) -
#2350 Ma ilyen pangós nap van? -
#2349 ilyet en is csinaltam egyszer,csak nekem nem fordult at hanem megallt a holtponton 2 kereken,aztan visszaesett talpra :) -
#2347 Hány százalékos AI ellen szoktatok játszani? mennyivel érdemes? -
#2345 Arra mit kell állítani ha a kanyarból kijövet az autó orra becsuszik a segge meg kifarol?
Most a BS setupot próbálgatom, a spoiler max 70, a súlypontot már hátrább tettem de nem lett jobb. -
#2344 Persze, ketto is. -
#2342 Ja hogy valaszoljak a kerdesedre, szerintem a
bug-ok miatt. Az nr2002 ma'r elegge kiforrott. -
#2341 Az n4-nr2002 atalas is hosszadalmasabb volt
a profiknal. -
#2340 :)) megeszem oket reggelire:))))))) -
#2338 Tessek megnezni hogy jatszanak a profik az
nr2002-vel online bajnoksagban.
Michigan -
#2337 nemtom, de Chicagoland nekem nagyon bejön, rohadt gyors, készülök is rendesen, jó lenne már egyszer úgy dobogóra kerülni, hogy a többiek nem kihullottak előlem..... -
#2336 Hát jóvan, most mentem előszor ezen a pályán, meg amugy is utállom ezeket a kicsiket :) Daytona rulz:) Mikor lesz legközelebb? :) -
#2335 műsornak látványos volt :DD
amikor beintették a sárgát, már vártam, hol bukkan fel egy füstölgő piros roncs :DD -
#2334 Kösz, bár kár volt érte.
Ott kezdőtott hogy a 2. kanyarban állandóan leseggeltem a martinsville feliratot a falon, az elejét meg meg se utottem és eléggé tulkormányzott lett a gép. Aztan abban a körben az egyenesben az ut közepéről mentem kifele külső ivre, és mikor elkezdtem kanyarodni megcsuszott, és nekiestem a szar boxbejáratna, és vége lett eccerre a kocsinak :( -
#2333 hülyeséget mondtam, 35000 a logitech momo force, azt hiszem beruházok egy ilyenbe, képtelenség egyenesben maradni billenytűzettel :)) -
#2332 ja, de olyan is, tiszta fém és bőr -
#2331 ugy látom az pont a duplája :( -
#2330 ja, HC van
van másik MOMO is, a MOMO FORCE, az kicsit komolyabb -
#2329 Erről a momo kormányrol beszéltetek nem?:
Logitech Momo Racing wheel, 65$-ért láttam, vagy van más momo kormány is? -
#2328 de hc van? -
#2327 szerintem kurvára nem kéne ezt a játékba keverni.... -
#2326 Péntek, Chicagoland -
#2325 nincs fix setup, nem dodgem ez bazz :D -
#2324 HC-ben játszotok, fix setuppal? -
#2323 A háborúra való tekintettel új festésem van. Akinek kell szóljon.
Ma is lesz edző szerver holnapra? -
#2322 Hali!
Régen jártam erre mizu? Valaki leirná röviden melyik napokon van race, mi lett megbeszélve? Nem szeretnék visszaolvasgatni de jönnék lamulni egy két futamra:))))
Csoki -
#2321 hihi, igen, így is lehet nevezni, én inkább szívrohamközeli nyugdíjas tempónak szoktam hívni :DD