51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sanzik
    na latod ez a megoldas....!!!
    miutan van egy csomo ember joy-al meg bill-el, igy nyugottan tudnatok hikomat kategoriaban egyutt versenyezni es mar a server kerdest is megoldottad...
  • sanzik
    remelem nem ram gondoltal,mert en emlitettem :))

csak miutan fel napig gyurtam a rankra es 1-2 ido nagyon tavolinak tunt,meg itt szo volt csalasrol,ugygondoltam megnezem es megallapitottam,hogy nem tul bonyolult belepiszkalni :)

innentol kezdve a rank nem is nagyon erdekel,de megjegyzem azok az idok amik az en nevem melett szerepelnek azok nem csalassal szulettek !!
  • Braveheart
    ja azt nem írtam le hogy a demoban voltam többször első joyjal 100 -os gépek ellen
  • Braveheart
    az osztálytársam üzeni: kapjátok be

remélem majd megmutathatom 1szer hogy joyjal is lehet
  • Braveheart
    egyetlen egyszer hadd mutassam meg, ha nem tetszik kirúghattok a picsáb@
  • Braveheart
    érdekes, akkor nemtom miért szoktam első lenni 100 %-os gépek ellen... ha nem hiszitek el küldök vhogy replayt
  • Jacek
    erdekes hozza szolas es hidd el nem lehet rendesen iranyitani joyal csak te azt hiszed!!!
  • Jacek
    nem hogy gondolod semmi ertelme csak a rankot itram le hogy van megoldva sajna:))))
    Nem az en talalmanyom eszembe se jutott csak valaki szolt:))))))))))))))
  • Braveheart
    nana! akkor majd csinálok én szervert, és mindenki jöhet, sőt még te is, mert én nem vagyok olyan paraszt mint egyesek...a joystickkal ugyanolyan jól lehet irányítani a játékot, mint kormánnyal, csak a gázadagolás nehezebb picit,de ha nem hiszed el, megmutatom
  • Jacek
    ::))))))))))))))
  • PuMy
    Velunk biztos nem, mert a kormany alapfeltetel.
  • Braveheart
    na most töltöm le a gamét, addig pár szóban mesélhetnétek a multiról. Asszem maj én is fogok veletek nyomulni, de csak joystickem van
  • FREAK
    Mode rajzoltam neked skint

nem egy helyi látványosság, de a mostaninál klasszisokkal jobb, kb. olyan, ahogy kérted :D
  • Toya
    Azért remélem erre nem vetemedsz majd :-)
  • Jacek
    Inkabb austriat kene megcsapni:))))
    De ebben a rankban az nem tetszik hogy kezzel atirod az init es csokolom en vagyok az elso:(
  • FREAK
    Japan -28.287
    Russia -27.221
    Brazil -23.422
    Wales -21.668
    Finland -19.131
    Austria -15.715
    England -12.289
    Korea -12.037
    Hungary -12.008

az angolokat még simán elcsíphetnénk!
  • FREAK
    hahó, elsüllyedt a topik :DD

frász rámjött :DD
  • Jacek
    szerintem jon mindenki Freak nem is versenyez
  • Toya
    És Marki, Norbi, Freak
  • Jacek
    nem nem LFS csapat csak en vagyok:)) jovok:)
  • Toya
    Remélem a LFS csapat a 0.2 megjelenésével nem felejtette el a keddi futamot :-)
  • Toya
    Szegény Gordon faragott rá a legjobban, pedig végig jó helyen volt egészen a verseny végéig.
  • sanzik
    az egy dolog,hogy nagyon szoros volt,na de mit muveltek ezek egymassal az utolso korben !!! :DDD
  • sanzik
    hat majdnem eltalaltad :))
  • FREAK
    miért, valaki a tetején csúszva ért be? :D
  • sanzik
    a multhetvegen volt Darlingtonban verseny,en meg csak tegnap lattam a farncia csatornan a 2 oras osszefoglalot, nem tudom ,hogy az erusporton volt e vagy ma lesz de nezze meg mindenki feltetlenul aki nem latta meg

kegyetlen verseny volt, a sargakat ugy gyartottak az elejen ahogy mi szoktuk a jatekban :))
    de legdurvabb a befuto volt....na azt mindenkeppen erdemes megnezni :D
  • FREAK
    kérdezz bátran
  • Tikal #2436
    Létezik valami magyar oldala a játéknak? (hsw-n kivül) Valami szabálygyüjtemény érdekelne magyarul, de jó english is, a lényeg hogy átfogo legyen :), mert nem minden tiszta a driving lessons-ből, thx
  • Alexease
    Pl. a kanyarodasi iv miatt. Mivel a bal hatso felfuggesztes leul, a jobb elso kiemelkedik, ha tul elesen kanyarodsz, a jobb elso nem fog tapadni, csak a bal elso - es az is minimalisan - es kitolja a segget.
    Akkor jo a kanyar kimenet - palyatol fuggoen - ha a kanyar feletol gyorsitasz, lassan engeded vissza a kormanyt, es nem erzel "terhelest" a felfuggesztesen (kormany nem huz el).
  • Toya
    Én sem Watkins-ért, sem pedig Sears-ért nem rajongok.
    Egyszerűen mindig vagy széthajtom a motort vagy pedig szétszakítom a váltót :-(
    Ha megyünk rajta tőlem ne számítsatok nagy eredményre, de azért érdekes futam lenne :-)
  • Met
    Valaki elárulná, hogy miért csúszik ki az autó segge kanyarból kifeléjövet?
    Nem full gázzal jövök ki. BS setuppal is.
  • Jacek
    sears az egy retek:)))) watkins johet
  • FREAK
    jééé télleg......
  • FREAK
    jó ötlet, hol kell?
  • FREAK
  • Toya
    Ja, azokra még nincs rankom :-)
  • Toya
    Done
  • Met