51527
-
#2465 na latod ez a megoldas....!!!
miutan van egy csomo ember joy-al meg bill-el, igy nyugottan tudnatok hikomat kategoriaban egyutt versenyezni es mar a server kerdest is megoldottad... -
#2464 remelem nem ram gondoltal,mert en emlitettem :))
csak miutan fel napig gyurtam a rankra es 1-2 ido nagyon tavolinak tunt,meg itt szo volt csalasrol,ugygondoltam megnezem es megallapitottam,hogy nem tul bonyolult belepiszkalni :)
innentol kezdve a rank nem is nagyon erdekel,de megjegyzem azok az idok amik az en nevem melett szerepelnek azok nem csalassal szulettek !! -
Braveheart #2463 ja azt nem írtam le hogy a demoban voltam többször első joyjal 100 -os gépek ellen -
Braveheart #2462 az osztálytársam üzeni: kapjátok be
remélem majd megmutathatom 1szer hogy joyjal is lehet -
Braveheart #2461 egyetlen egyszer hadd mutassam meg, ha nem tetszik kirúghattok a picsáb@ -
Braveheart #2460 érdekes, akkor nemtom miért szoktam első lenni 100 %-os gépek ellen... ha nem hiszitek el küldök vhogy replayt -
#2459 erdekes hozza szolas es hidd el nem lehet rendesen iranyitani joyal csak te azt hiszed!!! -
#2458 nem hogy gondolod semmi ertelme csak a rankot itram le hogy van megoldva sajna:))))
Nem az en talalmanyom eszembe se jutott csak valaki szolt:)))))))))))))) -
Braveheart #2457 nana! akkor majd csinálok én szervert, és mindenki jöhet, sőt még te is, mert én nem vagyok olyan paraszt mint egyesek...a joystickkal ugyanolyan jól lehet irányítani a játékot, mint kormánnyal, csak a gázadagolás nehezebb picit,de ha nem hiszed el, megmutatom -
#2456 ::)))))))))))))) -
#2455 Velunk biztos nem, mert a kormany alapfeltetel. -
Braveheart #2454 na most töltöm le a gamét, addig pár szóban mesélhetnétek a multiról. Asszem maj én is fogok veletek nyomulni, de csak joystickem van -
#2453 Mode rajzoltam neked skint
nem egy helyi látványosság, de a mostaninál klasszisokkal jobb, kb. olyan, ahogy kérted :D -
Toya #2452 Azért remélem erre nem vetemedsz majd :-) -
#2451 Inkabb austriat kene megcsapni:))))
De ebben a rankban az nem tetszik hogy kezzel atirod az init es csokolom en vagyok az elso:( -
#2450 Japan -28.287
Russia -27.221
Brazil -23.422
Wales -21.668
Finland -19.131
Austria -15.715
England -12.289
Korea -12.037
Hungary -12.008
az angolokat még simán elcsíphetnénk!
-
#2449 hahó, elsüllyedt a topik :DD
frász rámjött :DD -
#2448 szerintem jon mindenki Freak nem is versenyez -
Toya #2446 És Marki, Norbi, Freak -
#2445 nem nem LFS csapat csak en vagyok:)) jovok:) -
Toya #2444 Remélem a LFS csapat a 0.2 megjelenésével nem felejtette el a keddi futamot :-) -
Toya #2443 Szegény Gordon faragott rá a legjobban, pedig végig jó helyen volt egészen a verseny végéig. -
#2442 az egy dolog,hogy nagyon szoros volt,na de mit muveltek ezek egymassal az utolso korben !!! :DDD -
#2440 hat majdnem eltalaltad :)) -
#2439 miért, valaki a tetején csúszva ért be? :D -
#2438 a multhetvegen volt Darlingtonban verseny,en meg csak tegnap lattam a farncia csatornan a 2 oras osszefoglalot, nem tudom ,hogy az erusporton volt e vagy ma lesz de nezze meg mindenki feltetlenul aki nem latta meg
kegyetlen verseny volt, a sargakat ugy gyartottak az elejen ahogy mi szoktuk a jatekban :))
de legdurvabb a befuto volt....na azt mindenkeppen erdemes megnezni :D -
#2437 kérdezz bátran -
#2436 Létezik valami magyar oldala a játéknak? (hsw-n kivül) Valami szabálygyüjtemény érdekelne magyarul, de jó english is, a lényeg hogy átfogo legyen :), mert nem minden tiszta a driving lessons-ből, thx -
#2435 Pl. a kanyarodasi iv miatt. Mivel a bal hatso felfuggesztes leul, a jobb elso kiemelkedik, ha tul elesen kanyarodsz, a jobb elso nem fog tapadni, csak a bal elso - es az is minimalisan - es kitolja a segget.
Akkor jo a kanyar kimenet - palyatol fuggoen - ha a kanyar feletol gyorsitasz, lassan engeded vissza a kormanyt, es nem erzel "terhelest" a felfuggesztesen (kormany nem huz el). -
Toya #2434 Én sem Watkins-ért, sem pedig Sears-ért nem rajongok.
Egyszerűen mindig vagy széthajtom a motort vagy pedig szétszakítom a váltót :-(
Ha megyünk rajta tőlem ne számítsatok nagy eredményre, de azért érdekes futam lenne :-) -
#2431 Valaki elárulná, hogy miért csúszik ki az autó segge kanyarból kifeléjövet?
Nem full gázzal jövök ki. BS setuppal is. -
#2430 sears az egy retek:)))) watkins johet -
#2429 jééé télleg...... -
#2427 jó ötlet, hol kell? -
#2424 -
Toya #2423 Ja, azokra még nincs rankom :-) -
Toya #2421 Done -
#2420 ok -
#2419 akkor
Kedd 21 óra - DOVER
Péntek 21 óra - LOWE'S NIGHT
OKÉS? -