51527
-
Toya #2187 Na azonnal vissza az élmezőnybe :-) -
#2186 Ahh, elneztem 91. :)) -
#2185 En meg a 187. Ez nagyon gaz, valamit domboritani kell.:))) -
#2184 ok lattam de ott meg nem mentunk:) -
#2183 de nézd csak a magyarokat -
#2182 én 167. :DD -
#2181 hat en ott 84-ik vagyok:( -
Toya #2180 Persze, elméletileg lehetséges a csalás és valszeg sokan alkalmazzák is.
Viszont érdemes olyan emberekhez hasonlítani az időidet akikről tudod, hogy nem csalnak (JG24Fan, Andreas Wilke, Greger Huttu vagy akár mi is). -
#2179 amúgy itt vannak nagyon durva idők, nem igazán tudom elhinni..... -
#2178 ja, nézd Talladegat :D
Jacek a csempiön :D -
#2177 -
#2176 :))))))))))
-
Toya #2175 http://www.schuerkamp.de/zope/n2002rank/laptimes?trackSelection=70&typeSelection=A&countrySelection=0&function=Show+Laptimes - ez tetszik :-)
A balesetről - szerintem semmi különleges nem volt.
Megcsúszott a kocsi és egyszerűen így sikerült megfogni, van ilyen. -
#2174 tudom persze, de van egy bizonyos alsó határ.... -
#2173 Most jo. -
#2172 Meg sem:)) En basztam el:))
Azert is:)) Freak.avi 300kbyte -
Toya #2171 21.277-el vagyunk benn a Rank-on, most megnéztem
Igazából te is tudod, hogy a Nascar az a sport ahol nem igazán számít a sebesség. -
#2170 Bazzzd meg FW!!!!!!!! -
#2169 Meg sem:(( Itt: Freak.avi 300kbyte -
#2168 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2167 Itt a Freak-Nahar film, ahogy en "lattam". Akit erdekel.
Freak.avi 300kbyte -
#2166 már 21.3-nál tartok :D
de a kigyorsításnál megy el az idő, ha időben odalépek, mindig kifarol...... -
Toya #2165 Érdemes összehasonlítani a versenyben futott köreinket...tanulságos. -
#2164 na ezt akartam mar kerdeni van e ilyen:))
erre ragyurok:D -
Toya #2163 A HSW én vagyok :-) -
#2162 Pumyt mar talaltam is:) -
Toya #2161 Tedd már túl magad az eseten, ennyire azért nem volt komoly ez a verseny... -
#2160 en mar folraktam magam:D -
#2159 most komolyan ki akarod magyarázni azt a 10 méteres kilengést?? elhiszem, hogy nem láttál, de ilyenkor nem rángatjuk a kormányt, hanem mereven tartjuk az ívet, és megvárjuk, míg rádión közlik, hogy szabad-e ívet váltani...... -
#2158 Hello, kiszeretném probálni multiban a játékot, létezik vmi magyar oldala, ahol segitség van, vagy beállitási tanácsok?
Esetleg veletek lehetne játszani? :) -
Toya #2157 http://www.schuerkamp.de/zope/n2002rank
Tessenek feltölteni az időket ezerrel :-) -
#2156 Nézd vissza, nem volt ott fék a részemről (de a Te részedről sem!), de egye fene, én voltam a balfék! Ennyi! -
#2155 ja, csak nem utolérted, hanem majdnem falra kented, , nem gáz vissza, hanem vészfék, és nem húzódtál, hanem vágódtál, amúgy minden ok :D -
#2154 egyelőre itt is lámulok, 21.5 a rekordom, igaz, ma amikor elkezdtem, 22.7 volt.... -
#2153 Nem tudom, hogy lag volt-e, amikor utolértem a 333-ast, gáz vissza, húzodtam a belsőre, s Freak akkor talált el. Viszont én nem láttam (a visszajátszásban sem), hogy mellettem lettél volna. -
#2152 Igen ott kiesni nem olyan konnyu. Max. szetkalapalt es flexelt autocsodak fognak korozni:))
Gyakorolni kell az AI-val, es nem lesz gond. -
#2151 en is megneztem,nekem ugy tunt mintha Nahar tul nagy lendulettel indult volna,aztan meg hirtelen bepanikolt es nehezen tudta eldonteni,hogy jobbra vagy balra van-e az, ahova o szeretne menni. ezert aztan kiprobalta mindket helyet,mielott dont,csak kozben odaertek masok is :)
de lehet,hogy tenyleg lag volt :D -
Toya #2150 Hát gyakoroljatok akkor nem lesz sok baleset :-)
És igaza van Mode-nak, mivel nem kell a leszorítóerő annyira, így hátrány sem keletkezik egy-egy kicsúszásból.
Itt ha valakinek sérült a kocsi hátulja az már nem tudott úgy menni, egyszerűen nem volt elég stabil a kocsija. -
#2149 Mondjuk ez igaz. Meg ha mast lag-olni is lat, attol azert meg nem kell kihasznalni a az ut teljes szeleseget:))
De gozom sincs, mert nem tudhatom, hogy O mit latott.
Nekem is volt mar olyan, hogy az izgalomtol a startnal, ahogy ramarkoltam a valtora, vissza valtottam egyett:)) Persze a motor azonnal 10000 ford., es mar szembe is mentem a forgalommal:)))) -
#2147 Pedig ez a palya jo lett volna 10-11 emberre. Jo gyors, es viszonylag kellmesen lehet elozni.
Martinsville-ben, ennyi emberrel, roncsderbi lesz:))