51527
-
[Walaki]D`Lair #2599
Mindíg is tudtam, hogy nagy karriert fogok befutni :DDDDDD -
#2598 hát igen nem sokkal később meg is bántam :D -
Toya #2597 Engem Mode kiállása nagyon meglepett.
Arra gondoltam, hogy valahol elfékezte magát és elkoptak a gumijai.
Érdemes néha tovább kinn maradni a pályán, mert egy-egy ilyen baleset nagyon jól jöhet ha tovább körözöl. -
#2596 nekem még csak a jobb első volt sárga, de láttam, hogy mások kiállnak, gondoltam ideje nekem is :D -
Toya #2595 Adj egy ICQ számot és akkor pénteken tudunk szólni időben. -
Toya #2594 Átalában megpróbálom a verseny hosszához igazítani a kiállásokat.
Megnézem mennyit lehet egy tank üzemanyaggal lefutni és egy garnitúra gumi mennyire elég és ezt ezen infók alapján megpróbálom ideálisan elosztani a kiállásokat a verseny távján.
Most így terveztem a kijöveteleket:
65 vagy 70-130 vagy 140
Még sárgában vannak a kerekek amikor a boxba megyek, a pirosat soha nem várom meg. -
#2593 legenda vagy, online autós mumus :D -
[Walaki]D`Lair #2592 Jézusom...most értettem meg, hogy mit gondolhatott az aki véletlenül bejött a LFS fórumba és ment az anyázgatás :DDDDD -
#2591 21.00-21.15 próbáltam akkor még csak practice ment sztem. Mind1 mostmár majd utánanézek.
1ként asszem timeoutot irt ki:( -
#2590 dehat csak el volt kopva a gumid ,ha annyival gyorsabb tudtam lenni...
mondjuk en biztos hamarabb eldaraltam a gumikat,de megis neked milyen allapotban van a gumid,mikor eldontod ,hogy lecsereled?
mekora a csik es milyen szinu ? ha ez publikus :) -
[Walaki]D`Lair #2589 -
[Walaki]D`Lair #2588 JEEEEEESZ!!!! Még itt is emlegetve vagyok!!!!
-
Toya #2587 Lehet, hogy már ment a verseny és azért nem engedett be. -
#2586 Thx akkor nálam lesz a gáz:(
Picsába ebböl kimaradtam:)) -
Toya #2585 Befértél volna. -
Toya #2584 Igen, azt a kört szépen visszavetted.
Valóban nem akartam kockáztatni, így amikor már nagyon meredeknek éreztem a szituációt inkább feladtam a küzdelmet.
Tudtam, hogy újak a gumijaid így felesleges lett volna emberkednem.
Amúgy még a környékén nem voltam a kerékcserének 65-70.kör körül gondoltam, hogy kijövök. -
#2583 Hu mivan itt vazz:))
Csak 1 kérdés: tele volt a szerver? -
#2582 nekem akkor is az marad a legnagyobb elmeny errol a versenyrol,hogy visszavettem 1 kor hatranyt Toyatol,ugy hogy tobb koron keresztul mentem utanna meg vegul nagy nehezen megeloztem (de lehet,hogy direkt elengedett) :DD
na jo hozza kell tenni,hogy friss gumikkal mentem mert akkor jottem ki a pitbol, Toya meg meg kerekcsere elott volt es valoszinu mar a felnin ment :)) -
Toya #2580 Attól féltem, hogy az egyik megcsúszást nem tudod majd megfogni és akkor átgyalogol rajtunk a mezőny. -
#2578 nem, mondom én Mode-ék után álltam ki még a sárga előtt, csak kicsit elnéztem a sebességet, és a falról pattantam be a boxutcába -
Toya #2577 Uhhh, az egyik restart előtt mit csúszkált előttem Mode :-)
Vagy háromszor majdnem elkaszáltam szegényt :-) -
#2576 Én meg a felvezető kör alatt zúztam le a falat:) -
#2574 És Te utánam koccoltál? -
#2573 mázlim volt, hogy külső ívről rajtoltam, mert amikor zöldnél nyomtam egy padlót kettesben, első dolgom volt nekimenni a falnak :D -
#2572 Lehet, hogy akkor még nem voltál a sárga hatása alatt. Csak akkor vonatkozik rád a sárga ha már átlépted a célvonalat, nem? -
#2571 asszem az első Met kicsúszása miatt -
Toya #2570 Megkérdeztem Ateszt aki 1 kör hátránnyal közvetlenül mögöttem jött be a pitbe és azt mondta nem kapott büntetést. -
#2568 Ja, "Oh man blablabla black flag"
hányszor hallottam:) -
#2567 pedig 2 hibád volt
-nem lassítottál
-simán rossz irányba mentél, a külső ív végig szabad volt -
#2565 utólag szólt volna -
Toya #2564 Szerintem nem.
Rajtad kívül mindenki kijött és nem kapott feketét, szerintem nálad sem lett volna gond. -
#2563 Igen, a sor vegere kellett volna allnod utana. -
#2562 Szerintem büntiből esőgumikat kaptál volna:) -
#2561 nem, én a sárga előtt mentem ki 5-6 körrel -
Toya #2560 Olvasd el mit írtam !
Te egyértelműen Ateszt okoltad a játék közben.
Én itt csak azt írtam le, hogy nem kommentálok semmit mindenki döntse el valóban Atesz tehet-e a kiesésedről. -
#2558 ugyan nem tudom vissza nezni mert mar iso sincs a gepemen, de maximum bena voltam hogy nem tudtam elkerulni de HIBAS ne rohogtess mar lol........ -
#2557 Kivágjam Freak koccát is?:) -
Toya #2556 De ha te nem lennél akkor ezt a replay-t sem láthattuk volna :-) -
#2554 en is ugy gondoltam,hogy inkabb majd 3.-ba megyek vegig ,hogy tudjuk egymast elozgetni es akkor izgalmas lesz :DDD -
#2553 LOL :DDDDDDDDD
ja meg ott van Alex is, aki ráadásul 11 embert is hostolt már