51527
-
#5608 :))
Én ilyenkor szoktam már levenni a felsőmet úgy menni :) Anyámék amúgy is, de akkor tényleg furcsán néznek engem... -
Mode #5607 Ebbe a nagy melegbe mar tenyleg a gyorsasag lesz a masodlagos.
Szvsz a sargak szama duplazodni fog:) -
#5606 Hát igen majd most derül ki mennyire tud koncentrálni mikor már 30 kör után úgy érzed mintha 60 fok lenne..:) -
ShaiHulud #5605 pfuuj -
Mode #5604 Meg az ivas is. Foleg a WC utan -
ShaiHulud #5603 kukucskaln majd lehet? legalabb practicet? :) -
#5602 14 fok es csokken :P -
#5601 Ja, és akkor a wcre menés is megvan oldva:D -
Mode #5600 Vagy mindjart kadbol vezetni:) -
#5599 Be kell készíteni a gép mellé 1-2 hideg sört:) -
Mode #5598 Korabban is tudtam, de most megerositem: beszaras 30 fokba NASCARozni -
mozso #5597 Reinstall megvolt, szinten ugyanaz....
Most replayben kivulrol van hangja, belulrol semmi. Feladom. -
#5596 hát én megpróbálnám, ki tudja..... milyen hangkártyád van? -
mozso #5595 Elso frish install, sohasem volt fent, rakjam fel ujra? -
#5594 X akta
reinstall megvolt? -
mozso #5593 Semmikeppen sem.
MAS: otleteket varok, hogy miert nincs multiplayerben a kocsimnak hangja (minden mas hang van), ha en csatlakozom a szerverhez. Ha viszont en inditok szervert (vagy single player) akkor van motorhangom.
Osszes hang beallitva 18 csatorna, semmi extra, gyari minden. -
#5592 100Mbit -
#5591 Hát szerintem ha valamelyik bajnokságnak a bajnoki futama megy majd akkor ugysem érdemes a többit futattni szvsz.
Az a biztosabb ha olyankor csak az megy rajta a többi nem. Majd persze ki kell próbálni a dolgott de szerintem mindhármat úgysem fogja elbírni a szerver ha mindegyik futamon indulnak 15-20-an. -
mozso #5590 Egy kerdes csupan, mekkora savszelesseggel? 10mbit alatt sajnos nem jo, F12002 elkepesztoen ehes...
Ugy ertem 10mbit dedikalt feltoltesi savszelesseg F12002-nek... -
#5589 eddig úgy néz ki, Nascar/GPL/LFS szerver lesz, de Pumy intézi, vele kell megbeszélni
ha belefér a többi szerver is, az csak jó, mert olcsóbban megússzuk -
ShaiHulud #5588 na igen asszem hiaba tudnek forceot szerezni(de nem is tudok) penztarca csak racingot engedi -
mozso #5587 Ha tudsz, akkor MOMO Force, ha nem.....jo a MOMO Racing is, en nem tudtam szerezni Force-ot.. -
ShaiHulud #5586 ok :) akkor kormany vetel elott alva, ugye momo racinget ajanlod ?:)) -
mozso #5585 Igen -
ShaiHulud #5584 mozso from hwsw forum ?:) -
mozso #5583 Hi!
Engem nem hiszem, hogy ismertek, atykaval versenyzem F12002-ben, viszont a szerver kerdes mar elegge le van zongorazva, csak egy gep kene.
8000+AFA / ho, duplex 100Mbit, gepet nekunk kell adni, remote admin lehetoseg + weboldal host a bajnoksagnak
F12002 megy remote adminnal, szerintem a Nascar is. Az a kerdes erdekel-e titeket egy megosztott (GT/F1/Nascar) szerver, valamint van-e folosleges HW cuccotok amibol epitkezhetnenk (GFX, HDD mar van). -
Petya777 #5582 81.182.41.19 - ide gyertek a verseny előtt! :) -
Petya777 #5581 Hú de neház lesz kivárni még ezt a 4 órát... vki indíthatna addig gaki servert!
Petya -
#5580 hat ez is ertheto...nekem monjuk mind1, hogy melyik nap, csak tervezheto legyen. ebbol a szempontbol konnyebb helyzetben vagyok, ez teny. -
ShaiHulud #5579 najah csak Tibrenek az a gondja hogy keddenkent nem er ra es ha nemmegy EF en akkor FF en sem tud menni... -
#5578 nincs a rendszernek semmi baja sztem...persze, jobban nezne ki, ha mindenki menne elofutamot, de en pl versenyezni szeretnek, es tok mindegy, hogy ef, ff, vagy pf, csak legyen ott meg kilenc megszallott, aki nem tor ossze az elso kanyarban... -
#5577 ez nem kérdés, ezért van az egész rendszer
semmivel sem rangosabb a FF, mint ez EF (bár az elnevezés erre enged következtetni)
az EF-en nem csak bénák indulnak, hanem azok a profik is, akik nem értek rá előzőleg indulni, vagy kiestek, vagy nem fértek bele a továbbjutó keretbe -
#5576 Már akinek... -
#5575 de nem is az a cél, hanem az, hogy mindenki fusson legalább egyszer minden pályán
és ez teljesül is -
ShaiHulud #5574 hat jah mert most iszonyat nehez bejutni EF rol...:( -
#5573 Ha meg tudnank szervezni, es mindenki ra is erne az adott idoben, kesobb meg lehetne oldani a ket EF-t. Mindkettobol 5-5 ember jut tovabb. Az izgalmasabb lenne:))) -
#5572 szamomra ez lesz az elso olyan futam aminek van tetje is (a tovabbjutas),igy egy kicsit izgalmasabbnak tunik,eddig csak elvoltam,nem erdekelt hanyadik vagyok :)
mas kerdes,hogy ha realisan nezem az eselyeket nem vagyok benne a kettobe aki tovabb jut :)) -
#5571 ok, ertem. nem szoltam, azt is csak halkan... egyebkent a NR 2003 asszem megy radminnal... :) -
#5570 Az Elofutam iduloi:
Atis, GaborSzabo, Giovanni, HaZso, Marki, Petya, Tomek, Atyka, Basic, Sanzik - Alexease (Server)
Es ketten jutnak tovabb:))) -
#5569 #5501
Atis, GaborSzabo, Giovanni, HaZso, Marki, Petya, Tomek, Atyka, Basic, Sanzik - Alexease (Server)
szoval nem kell indulnod ha ez marad