51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • FREAK
    a hibapontos dolog szerintem butaság, egyrészt fölösleges plusz munka, másrészt attól még nyerhet valaki (és lehet vérprofi), hogy 20 körönként megcsúszik

inkább legyen 2 EF, és 1 FF
  • Mnemomic
    Szerintem aki magától nem próbál óvatosan vezetni az nem való ide. Ha hibapontokkal kell ösztönözni az már rég rossz.

Meg aki egy picit rizikósabb setuppal megy és az miatt csúszkál, vagy megsérült a kocsijának a hátulja és nem olyan stabil már-igaz vezessen óvatosabban- és az miatt csúszik ki ezért hibapontott adni hülyeség.

Előbb utóbb mindenk rájön, hogy pontos és hibamentes vezetéssel eredményesebb lesz.

Én mindenesetre a hibapontozás ellen vagyok szerintem nem kell.
  • bekkeratis
    Ezt meg lehet oldani egy elore kijelolt elfogulatlan zsurivel, akik a visszajatszas alapjan kiosztjak a hibapontokat. Ez egy olyan jatek ahol nagyon konnyen el lehet rontani masok szorakozasat felelotlen vezetessel, nem art ha van valami buntetes ami ovatossagra osztonzi a nepet.
  • Mode
    Hibapontokra nincs szukseg mivel nincs bajnoksag.
    Ha lesz akkor jo.

A masik meg hogy ugy beszeltuk meg hogy 1 FF van, es arra kell bekerulni az EF-bol.
    Szerintem ez igy jobb lenne, igy nem lenne szetszakadva 2 reszre allandoan a mezony.
  • atyka
    ...mondjuk elore latom a vitakat, hogy ki hany hibapontot erdemel. sztem ezt kihagyhatnank. aki rendszeresen durva hibakat vet, ugyis visszaesik. a szandekossagot meg gondolom nem tetelezzuk fel. ha megis megtortenne siman egy honap eltiltassal lehet dijazni...pl.
  • atyka
    sztem korrekt, mindenkepp osztonzo lenne, ha senki nem erezne azt, hogy berlete van az A csoportba/FF-ra.
  • bekkeratis
    Az ef/ff problemara van egy javaslatom. Vegul is mindegy hogy hivjuk, de lehetne A es B csoport, aztan C ha meg tobben leszunk es igy tovabb. Senkinek nem lenne fix helye, a besorolas az elozo versenytol fuggene. Uj versenyzok automatikusan az also csoportban kezdenenek.

A B-csoport elso ket helyezettje mindig megkapna a jogot hogy induljon az A-csoport versenyen, hasonloan az A-csoport utolso ket helyezettje visszaesne a B-csoportba hogy helyet csinaljon a jovo heti ket feljutonak. Termeszetesen ha jol mennek akkor van lehetoseguk egybol visszaterni.

Ez eddig nem nagy ujitas az eddigiekhez kepest. Viszont bevezethetnenk valami hibapont rendszert a balesetek es egyeb szabalytalansagok dijazasara. Peldaul 5 hibapont ha valaki magatol megpordul, 7 ha valaki mast is meglok, 10 ha mindezt sarga zaszlo alatt csinalja. Ezeket a hibapontokat kivonva a normal pontszambol kialakulna a vegeredmeny, ami eldontene a le- es feljutast.

Mi a velemenyetek?
  • atyka
    Atis, ezuton is gratula! szep volt. ...de toltok le setupokat es rettegjetek! :D
  • bekkeratis
    Ja, meg valami, ma majdnem kifogyott a verdambol a benzin, koran reggel munkaba jovet. Meg jo hogy a domb aljan van a kut... :) Ennyit a jo pit taktikarol.
  • bekkeratis
    Jo reggelt. Volt minden tegnap, de alapvetoen korrekt verseny volt. Nem artana par szabalyt kobe vesni a felreertesek elkerulese erdekeben.
    Az elozetes gyakorlasok alatt is nyilvanvalova valt hogy nem en voltam a leggyorsabb a palyan, epp ezert kicsit meglepo volt hogy a versenyen viszonylag siman mentek a dolgok. Foleg hogy a belso nezetet is szoknom kell meg. HaZso azert mindig ott volt, es biztos vagyok benne hogy CodeRed-nek is lett volna beleszolasa az eredmenybe ha nem olyan balszerencses.
    Kivancsian varom a penteki futamot, cel a tisztes helytallas, esetleg egy top5 helyezes ha minden jol megy.
  • ShaiHulud
    hmm vegig neztem raplayt...voltak jo kis 2wide os csatak tobb koron keresztul na azok tetszettek :) lekorozeseknel lattam gondokat itt ott a lekorozottek reszerol..de korrekt mozgalmas futamnak tunt...:) ezek utan kivancsian varom a penteki folytatast:)
  • ShaiHulud
    pontosan :) de itt most 1 soros restart volt mert midnenki koron belul volt:)
  • FREAK
    de ez csak azonos sorra vonatkozik ugyebár

ha belső sorból indulsz, előzhetsz belül olyat, aki a külsőben van
  • ShaiHulud
    nah meg ha elozzunk a celvonal elott akkor legalabb kivulrol mert akkor nem kapunk blackflaget:)
  • ShaiHulud
    hmm a replayben lattam egy olyat hogy a felvezeto kor vegen a mikor a pace car lehuzodik , elotte a 2.helyezett lelassit hogy majd aztan lenduletbol elozzzon...na most ezt TILOS !! Ha lehet a jovoben az ilyeneket keruljuk el... thx...mindenkire vonatkozik ram is:)
  • FREAK
    nem azért mondtam, régi meccs ez már köztünk, de akinek van értelmes véleménye, az jöhet :D

mondjuk az pont egy másik játékról szólna, és már csak az nincs benne, de jobb, mintha itt nyomnánk a flémet :D
  • Alexease
    Megyek en is:)) Valahogy ellenszenves:))
  • ShaiHulud
    vagyok :) most megyek nezni replayt:) de benezek mar masik topicra enis:)
  • FREAK
    én Mohussal küzdök a másik topikban :D
  • Alexease
    Mindenki mar szunnyad, vagy Replay-t nez?:)))
  • Alexease
    Fent van az oldalon az eredmeny, az ujsag, es a replay linkje is (thx Toya). Nascar Racers
  • ShaiHulud
    thx
  • Toya
    Replay
  • Toya
    Nyilatkozni azért ne felejtsenek el az indulók :-)
  • ShaiHulud

Itt vagyok en,
    Verseny elott es a pit crew :)
  • ShaiHulud
    http://www.okorszem.hu/pic/849
  • basic 69
    semmi gond! gratulálok a helyezésért. a többieknek is! :)
  • Mode
    Mivel mindenki indul igy 5-5 ember.
    A 11. meg nemtom ki lesz, szerver, vagy a valamiben jobb 6.
  • ShaiHulud
    bar mondtam en csak kb majus 31 ig tudok 11 fos szervert vallalni mert utana nekem is csak ADSL lesz valamikor:(( lehet hogy egy ideig nem is tudok majd netezni :(
  • Toya
    Gondolom a 20-22 fő lenne a reális, akkor nem üres pályákon kellene körözni...
  • ShaiHulud
    hat pl 20
  • FREAK
    és mi a minimum létszám a 2 EF-hez?
  • Marki..
    Elnézést kérek Petyától és Basictől az elején történtekért :D, elég csúszós volt ma a pálya és az az igazság, hogy nagyon nem is toltam, de mégis elég sokszor megcsúsztam, a gumim sosem volt kerek formájú :D, a legjobb az volt, mikor megelőztem Sanzikot a végén és pár körrel a vége előtt megcsúsztam megint, gumi már sehol :D, de végül sikerült épp Sanzik előtt beérnem. Gratulálok a győztesnek és Hazsonak, nagyon jól mentek. Sanzik meg egyszerűen szuper volt, nem kockáztatott, ő is nagyon jól ment.
  • FREAK
    és melyikből hányan jutnak be?
  • Mode
    Csak a 2 csoportra osztast kell megoldani, ugy hogy kb egyenlo erosek legyenek a csoportok
  • FREAK
    konkrétan hogyan lenne?
  • Toya
    Szerintem várjuk meg mennyien jelentkeznek a következő futamra.
  • Alexease
    Van mit olvasni:)))))
  • Mode
    Mar most inditvanyozom hogy jovo hetre 2 EF-et szervezzunk.
  • FREAK
    szólaljon már meg valaki