9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-

-
Ramza #941 Viszont futnak a zonbik!!!!44444 -
Hmmm............... -
Ramza #939 Imdb-n természetesen. -
Ramza #938 Vazz, Dawn of the dead 7.5 ponton áll és első hétvégén 27 miliót hozott.
Hmmm...talán mégsem baszták el annyira (az eredetije talán minden idők legjobb zombifilmje nálam) -
htx -
Augustus Gigo #936 AXN új csatorna magyon -
Azmi
-
Augustus Gigo #934 AXN -
Hol? -
Augustus Gigo #932 Élőhalottak éjszakája emgy msot atvben, régen teccet, kiváncsi vagyok most mennyire lesz ijesztős:D -
Most néztem meg a Dawn of the Dead 1024*768-as felbontású Windows Media High Definition előzetesét.
Hááát.
DVD eláshatja magát minőségben :-))
Miért abban a szar Quicktime-ban jelennek meg az előzetesek, miért nem ebben? :) -
Beteg vagy.
Ha nem akarsz olyan amcsi filmet nézni, amin nem dolgozott egyetlen buzi se, akkor egyáltalán ne nézzél amcsi filmet :) Stáblista tele van velük.
De mondok rosszabbat is. Az átlag amcsi skinhead elborzad, ha látja, milyen alacsony arányt képviselnek egy átlag stáblistán a fehér protestáns férfiak :)))
Gondolkozzál már, mielőtt hülyeségeket írsz :)) -
Augustus Gigo #929 Jó számomra az értékelés szigorúan a horror kategoriára vonatkozik, és amilyen gyér mostanában a termés, illetve a minőség, nuygodt szívvel értékelem ilyenre -
Ja, pontosan erről van szó.
És mivel nem a stílusom ilyen esetekben durván belekötni a másik véleményébe (na annak aztán semmi értelme), ezért általában egy szimpla "jézusom"-ot szoktam beírni :D
(még valami: 9,5 pontos film szerintem a filmtörténelemben kb. 20 darab van maximum) -
mochee #927 Nem akarok belekötni a véleményedbe, de Darkoval szerintem közel sem 9.5-re pontoznánkezt a filmet. Ennek ellenére sok pozitívumot tudnék kiemelni, ami tetszett benne, de ezek sem tudják azért feljebb vinni a művet mongyuk 10/5-6-nál, mert nagyon szimpla. Persze ez magánvélemény. -
Augustus Gigo #926 miaz?:D -
mochee #925 Jah. -
Jézusom :) -
Clive Barker elsősorban könyveiről és nem forgatókönyveiről híres. -
Mochee ma 07:31 | Privát | Válasz | #920
Na azért!
;)
-
Mochee tegnap 18:18 | Válasz | #917
Jajjj, ez a hozzáállás...
Csak azért nem nézni meg egy alapnak számító filmet, mert a rendezőjéről kiderült hogy meleg... Részvétem.
A Nightbreed így sok év után visszanézve tényleg nem egy top rated alkotás. :) Könyvben sokkal de sokkal jobb volt. -
mochee #920 Hát ha félreteszem az előítéleteimet, akkor is csak az Éjszaka szülöttei van ott a neve mellett, amit láttam, az pocsék volt, de most már felkeltetted az érdeklődésemet, ugyhogy mégis megnézem ezt a hellraisert. -
Augustus Gigo #919 Na végre megnéztem a texasi láncfűrészes gyilkost:D Végre egy film, ami nem a gusztustalanságokkal rémiszt/elismerem van benne elég/, hanem a környezettel, a szürrealista világ képével, illetve azzal, hogy realis dolgok vannak benne,szal nem egy démon vagy ilyesmi öl benne. A filmnek van egy negatívuma, ami amúgy pozitívum is, névszerint a főhősnő külalakja, ruházata. Vhogy néha azzal voltam elfoglalva, hogy csodáltam a melltartó nélküli, később vizespolóversenyre hajazó helyzeteket
nálam ebben a kategoriában ez most 9.5/10et kap, bár sajna az eredetit még nem láttam
-
Ácsiácsi!
A Hellraiser-nek köze nincs a buzikhoz. Az első két rész nagyon jó film. #914. -
mochee #917 Rögtön abbahagytam a hellraiser töltését. Azért mindenképp jó, hogy szóltál, nem akarok buzi-filmeket nézni. -
ok
htx -
Ramza #915 Ezért mondtam, csupán érdekesség :D -
:D
Nem érdekel, felőlem lehet akár hermafrodita, a Hellraiser 1, 2 kurvanagy. -
Ramza #913 Nem akarok itt buzizó topikot csinálni a kedvenc témámból, csak gondoltam szólok :) -

-
Ramza #911 Clive Barker meleg.
Hír vége. -
Ramza #910 Nem láttam, de a Prom night első része ismerős. -
VOÁV!!! Megvanik!
Láttad ezt??? Elég kemény film volt emlékeim szerint, anno még a "központi videón" (LOÁL) nyomták nálunk, a kábeltévén. Kell! -
Hát ez a remake remek lesz. :/ -
Ramza #907 Ezt a remake-et hogy el fogják baszni :(
Még csak véletlenül sem volt az eredetiben egy darab kislány se, itt meg reklámember...
-
Na ja, a Shining nagyon ott van a mai napig. A Warlock nekem tetszett, de csak az első részt láttam. -
Ramza #905 Meg hát Jack Nicholson rulez. -
Ramza #904 Előbbi nagyon jó, sokkal jobb, mint a későbbi három részes remake, utóbbit nem szerettem, pláne a folytatásokat, az első még többé-kevésbé tetszett. -
Gyön lefele a Ragyogás, meg a Warlock.