9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Loál János #942
  • Ramza
    Viszont futnak a zonbik!!!!44444
  • Loál János #940
    Hmmm...............
  • Ramza
    Imdb-n természetesen.
  • Ramza
    Vazz, Dawn of the dead 7.5 ponton áll és első hétvégén 27 miliót hozott.
    Hmmm...talán mégsem baszták el annyira (az eredetije talán minden idők legjobb zombifilmje nálam)
  • Jano
    htx
  • Augustus Gigo
    AXN új csatorna magyon
  • Jano
    Azmi
  • Augustus Gigo
    AXN
  • Jano
    Hol?
  • Augustus Gigo
    Élőhalottak éjszakája emgy msot atvben, régen teccet, kiváncsi vagyok most mennyire lesz ijesztős:D
  • SoDI---
    Most néztem meg a Dawn of the Dead 1024*768-as felbontású Windows Media High Definition előzetesét.

Hááát.
    DVD eláshatja magát minőségben :-))
    Miért abban a szar Quicktime-ban jelennek meg az előzetesek, miért nem ebben? :)
  • SoDI---
    Beteg vagy.
    Ha nem akarsz olyan amcsi filmet nézni, amin nem dolgozott egyetlen buzi se, akkor egyáltalán ne nézzél amcsi filmet :) Stáblista tele van velük.
    De mondok rosszabbat is. Az átlag amcsi skinhead elborzad, ha látja, milyen alacsony arányt képviselnek egy átlag stáblistán a fehér protestáns férfiak :)))

Gondolkozzál már, mielőtt hülyeségeket írsz :))
  • Augustus Gigo
    Jó számomra az értékelés szigorúan a horror kategoriára vonatkozik, és amilyen gyér mostanában a termés, illetve a minőség, nuygodt szívvel értékelem ilyenre
  • Darko Ferkó
    Ja, pontosan erről van szó.
    És mivel nem a stílusom ilyen esetekben durván belekötni a másik véleményébe (na annak aztán semmi értelme), ezért általában egy szimpla "jézusom"-ot szoktam beírni :D

(még valami: 9,5 pontos film szerintem a filmtörténelemben kb. 20 darab van maximum)
  • mochee
    Nem akarok belekötni a véleményedbe, de Darkoval szerintem közel sem 9.5-re pontoznánkezt a filmet. Ennek ellenére sok pozitívumot tudnék kiemelni, ami tetszett benne, de ezek sem tudják azért feljebb vinni a művet mongyuk 10/5-6-nál, mert nagyon szimpla. Persze ez magánvélemény.
  • Augustus Gigo
    miaz?:D
  • mochee
    Jah.
  • Darko Ferkó
    Jézusom :)
  • Darko Ferkó
    Clive Barker elsősorban könyveiről és nem forgatókönyveiről híres.
  • cenobite
    Mochee ma 07:31 | Privát | Válasz | #920

Na azért! ;)
  • cenobite
    Mochee tegnap 18:18 | Válasz | #917

Jajjj, ez a hozzáállás... Csak azért nem nézni meg egy alapnak számító filmet, mert a rendezőjéről kiderült hogy meleg... Részvétem.

A Nightbreed így sok év után visszanézve tényleg nem egy top rated alkotás. :) Könyvben sokkal de sokkal jobb volt.
  • mochee
    Hát ha félreteszem az előítéleteimet, akkor is csak az Éjszaka szülöttei van ott a neve mellett, amit láttam, az pocsék volt, de most már felkeltetted az érdeklődésemet, ugyhogy mégis megnézem ezt a hellraisert.
  • Augustus Gigo
    Na végre megnéztem a texasi láncfűrészes gyilkost:D Végre egy film, ami nem a gusztustalanságokkal rémiszt/elismerem van benne elég/, hanem a környezettel, a szürrealista világ képével, illetve azzal, hogy realis dolgok vannak benne,szal nem egy démon vagy ilyesmi öl benne. A filmnek van egy negatívuma, ami amúgy pozitívum is, névszerint a főhősnő külalakja, ruházata. Vhogy néha azzal voltam elfoglalva, hogy csodáltam a melltartó nélküli, később vizespolóversenyre hajazó helyzeteket nálam ebben a kategoriában ez most 9.5/10et kap, bár sajna az eredetit még nem láttam
  • Jano
    Ácsiácsi!

A Hellraiser-nek köze nincs a buzikhoz. Az első két rész nagyon jó film. #914.
  • mochee
    Rögtön abbahagytam a hellraiser töltését. Azért mindenképp jó, hogy szóltál, nem akarok buzi-filmeket nézni.
  • Loál János #916
    ok
    htx
  • Ramza
    Ezért mondtam, csupán érdekesség :D
  • Loál János #914
    :D

Nem érdekel, felőlem lehet akár hermafrodita, a Hellraiser 1, 2 kurvanagy.
  • Ramza
    Nem akarok itt buzizó topikot csinálni a kedvenc témámból, csak gondoltam szólok :)
  • Loál János #912
  • Ramza
    Clive Barker meleg.
    Hír vége.
  • Ramza
    Nem láttam, de a Prom night első része ismerős.
  • Jano
    VOÁV!!! Megvanik!

Láttad ezt??? Elég kemény film volt emlékeim szerint, anno még a "központi videón" (LOÁL) nyomták nálunk, a kábeltévén. Kell!
  • Jano
    Hát ez a remake remek lesz. :/
  • Ramza
    Ezt a remake-et hogy el fogják baszni :(
    Még csak véletlenül sem volt az eredetiben egy darab kislány se, itt meg reklámember...

• Jano
    Na ja, a Shining nagyon ott van a mai napig. A Warlock nekem tetszett, de csak az első részt láttam.
  • Ramza
    Meg hát Jack Nicholson rulez.
  • Ramza
    Előbbi nagyon jó, sokkal jobb, mint a későbbi három részes remake, utóbbit nem szerettem, pláne a folytatásokat, az első még többé-kevésbé tetszett.
  • Jano
    Gyön lefele a Ragyogás, meg a Warlock.