9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Darko Ferkó
    Ja, nem azért írtam, mert offtopic!
    Azért, hogy nehogy véletlenül csalódjál.
  • mochee
    Aha, de már ha a Gonosz halottak 3-nál tartunk...
  • Darko Ferkó
    Igen, egész jó, de nem horror inkább misztikus tengeralattjárós thriller :)
  • Augustus Gigo
    ÉN láttam, teccett, misztikus föl. Fölnyomott hangerővel néha fosatós:D
  • mochee
    Látta valaki a merülés a félelembe című filmet?
  • mochee
    Egyetértek, qrva sokat röhögtem rajtuk, a legnagyobb az volt amikor a csákó hátravágja a puskát, és kinyög egy "süti"-t. Az egybe tényleg bele lehet élni magunkat, de én mondjuk a másodikat is bírtam, csak nem kapcsolódtak egymáshoz pontosan, igy nem igazán értem miért kellett a történetet utólag megváltoztatni.
  • Ramza
    Igen, a pizzás volt az egyik ilyen :D
    A másik pedig egy olyan rész lesz, amit mintha egy nagyon beteg Troma filmből szedtek volna ki (a helyszín is erre utal, befigyel a toxic :), az kemény még nagyon.
  • Loál János #775
    ÉTEM.

Csak beletekergettem, és a pizzás arcon kurvanagyot röhögtem, szal nem tudok érdemben hozzászólni az írásodhoz.
    A hétvégét most nagyban filmnézésnek szánom, lehet, hogy ez is belefér majd.
  • Ramza
    House 4 - semmilyen szempontból nincs semmi köze az előzményekhez, színvonalban se nagyon :(
    Ami nagyon gáz: nincs sztori, ami pedig van, az nagyon ismerős. Gondoolkodtam, hogy honnan, aztán rájöttem, hogy a történet a Disney családi mozik szellemében született, hihetetlen, hogy egy horrorban ilyet meg mernek csinálni.
    Apropó: horror. Nem az, csak hát megint nem tudták, hogy vígjátékot vagy ijesztő filmet akarnak csinálni, és 40 percen keresztül egyikből sincs egy percnyi se, ami azért őrli az idegeket keményen, a 30-ik percben kb. 2 ponton állt a film.
    Ami jó: a negyvenedik perctől néhány poén - kevés van, ami igazán jó, de azok nagyot ütnek, ezeken el lehetett szórakozni. Kiemelhető még a film színvonalát felülmúló zene és a szereplők - szegények nem lehettek túl boldogok, hogy itt kötöttek ki, de hát ez van.
    Meg lehetett nézni, bár lehugyoznám a bokámat, ha végre az első két részt sikerülne beszerezni.
    5 pontot kap, mer rendes!
  • Augustus Gigo
    második része az túlságosan az elsQt másolja, legalábbis az eleje, elsQ fele a filmnek
  • Loál János #772
    Az első rész egy tök komoly horror volt, a 2-ben már voltak poénok, a 3 meg egy kabaré, de jó értelemben. Szerintem alapvető ez a trilógia, nekem nagyon tetszik.
  • Augustus Gigo
    megértem már , hogy magyo-n miért csak a 3mat adták a tvk
  • Augustus Gigo
    Megnéztem az Evil DEAD 1-2 és majdnem ugyanaz, nem értem minek kellett az 1 után a kettőt megcsinálni,+ a három ezekhez képest vígjáték, ezeken nem röhögtem semmit, pedig azon volt min
  • Augustus Gigo
    Nézem Terry Potter a FQszerplQ, LOL:D
  • Loál János #768
    DC mindenképp!
  • Augustus Gigo
    Ok Tnx utána nézek, DCC+ próbálkozzak a kereséssel, vagy vmi vmi warez oldalon is fenn?
  • Loál János #766
    Nem rossz ötlet!

Gigo! Nézd meg a Bad Taste-et (Ízlésficam), most, hogy már láttad a Braindead-et (aka Dead Alive, Hullajó)!
  • Ramza
    A bad taste-et ajánlottad már neki?
  • Loál János #764
    Akkor itt is a Bad Taste-et ajánlom.
  • Augustus Gigo
    Féni amúgy nem lehet rajta, leglaábbis nálam nem jött be e téren, de gondolom nem is ez volt a film célja:D
  • Augustus Gigo
    MOst néztem végig Peter Jacksontól a BRAINDEADET/Hullajó/ NEmmondom, ilyen véres és leginkább gusztustalan filmet még életemben nem láttam. De ez a jó benne, a végére már csak röhögni lehet rajta, annyira undorító, egyszerqen meg kell nézni! qrva jó!

• Loál János #761
    ROHATT!!! :DD
  • Ramza
    loál
    oké
    de már letöröltem őket cd-ről :D
  • Loál János #759
    Okaj.
    Tudod miket szeretnék majd elkérni? Azokat a filmeket, amiket a törlés előtt kiírtam Neked! :DDD
  • Ramza
    Pedig de.
    Klasszikusan olyan cucc, ami annyira idióta, hogy nem lehet nem szeretni.
    Majd egyszer odadom a CO2002-t, na az még betegebb :)
  • Loál János #757
    Még nem néztem végig, de olyan nagyon nem hittem, hogy Neked bejön.
  • Ramza
    Mert neked nem tetszett?
  • Loál János #755
    Na, egy kicst meg vagyok lepődve, de nagyon örülök, hogy tetszett! :)
  • Ramza
    Én pedig megnéztem tegnap a Mr. Vampire-t.
    Ha nem láttam volna a Chinese Odyssey 2002-t, akkor azt mondanám, hogy ilyen idióta filmet még nem láttam :)
    De ez kísértetiesen emlékeztet arra (bár ott szerelmes sztori van), megnéztem, ha nem is ugyanaz rendezte, de a családnevük azonos, lehet rokonok :)
    Amúgy durvajó a film, nekem abszolút bejövős az ilyen abszurd idiótaság, bár a nyusziugrásban közlekedő előhalottaknál rezgett a léc :DDDD
    Nagyon tetszett, kellett is egy ilyen könnyed film a lelkivilágomnak.
  • Loál János #753
    Ja, és lejött a minap a Ninja in the dragon's den, amit már említettem 1 párszor. Meg is néztem, tök jó volt újra látni, jókat röhögtem az eltúlzott jeleneteken, és nagyokat néztem az iszonyú komoly verekedéseken. Ami cseppet bosszantott, az az angol szinkron volt. Elég bénák a figurák hangjai, és tök csúnyán beszélnek!
  • Ramza
    Jónak tűnik, sajnos nem ugrott be róla semmi emlék :(
  • Loál János #751
    Enyhén.

Nekem ez még megvan VHS-en, ha lesz időm, akkor mostanában megnézem nosztalgiából.
  • Loál János #750
    Szegény Pinhead bácsi, meg a többiek... :C

Szal nagyon kemény lett a doki, legviccesebb szólás a filmben: "Áj rikámend empjutésön!" :D
  • Ramza
    Pontosan.
    Mondjuk ebben szerepet játszik az is, hogy az ilyen típusú filmek "kicsit" hasonlítanak egymásra :)
  • Loál János #748
    Á, én vizuális típus vagyok, leírás alapján mindig az van, hogy dereng valami, aztán kiderül, hogy a büdös életben nem láttam. :D (Vagy mégis.)
  • Ramza
    De ez az a film, amiért bárkit leszopnék:

Escape 2000

Mao-n Turkey shoot címen futott az alámondásos korszakban.
  • Ramza
    Ez is ismerős :)

http://www.imdb.com/title/tt0083565/
  • Ramza
    Nem horror, hanem b-film, de mivel nincs ezeknek külön topikja, ide írom: ez a film ismét csak kurva ismerős, kiváncsi leszek, hogy láttam-e. Ma megpróbálom leszedni.

83-as olasz pówa rulz
  • Ramza
    Hellraiser 2 nagyon jó, szerintem a sorozat csúcspontja, és az első résszel nagyon klassz párost alkotnak.
    A többi rész már nem lesz ilyen jó, és a részek sem függenek össze.
    Még az ötödikről szokták mondani, hogy jó, azt sajnos eddig nem láttam, mert le kellett törölnöm felirat-problémák miatt.
  • Jano
    Hellraiser II

Baz, 1-2 dologban még jobban tetszett, mint az első rész. A héten megnézem a harmadikat is.