9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • Jano
  • Ramza
    (Mert egy rakás szar?)

[CSAK TALÁLGAT]
  • Jano
    MÉT?
  • Ramza
    Nekem az sajnos már akkor se (még mindig megvan vhs-en)
  • Jano
    Én kicsi gyerekként láttam először a Home-VHS hajnalán (loál), és azóta "bennem maradt" a fíling.
    Most töltöm le az Ezüst Golyó-t (S. King), azt is iszonyat rég láttam, de azt kevesebbszer, mint a Poltergeist-ot, annyira nem emlékszem rá. Kíváncsi vagyok mekkorát üt ma, akkor az is nagyon tetszett.
  • mochee
    Engem még régen érintett meg nagyon, aztán most évek múlva is megnéztem, csak sajna emlékeztem rá, de még igy is fostam rajta.

Legutóbb a Kedvencek temetője akadt a kezeim közé, az még ennél is jobb volt.
  • Galy
    LOÁL!
  • Ramza
    Poltergeist rulla valóban.
    Monjuk számomra nem annyira kimagasló alkotás, de szeretem én is.
  • Jano
    Leszedtem a Poltergeist-ot (3 és fél óra alatt leugrott, HUÁ!), belenéztem, és a hideg rázott. Nem tudom miért, de ez az a film, amitől FOSOK. Pedig sokminden el van túlozva benne, van 1-2 blődség, de egyszerűen olyan hangulata van, olyan a képi világ (vagy csak én látom bele), hogy félelmet ébreszt bennem. Plusz a legendák a film körül... Nálam 10 pont, ha ki is röhögtök!
  • Darko Ferkó
    Lufikutya ismét egy olyan poén volt, amit nem akartam elhinni, hogy létezhet :D
    De egyébként kurva jól meg voltak csinálva a bohócoknál az arcmimikák, meg olyan vicces cucc volt ez :)
    Szóval bejött ezerrel.
  • Jano
    Nagyon helyes, hogy így gondolod, örülök neki!
    Én is jókat mulattam, főleg a lufikopókon, meg a mászkáló, nagyongonosz pattogatottkukoricákon! :D
  • Darko Ferkó
    Megnéztem a Killer Klowns from outer space-t.
    Nagyon tetszett, én nem láttam annak idején, így nem volt lehetőségem csalódni :)
    Szerintem terraloál film, jó értelemben.
  • Dzenu
    Okés!
  • Darko Ferkó
    Király, a Dzenunak talán megvan, majd kölcsön is kérem tőle jól!
  • Jano
    Link, még egy link.
  • Jano
    Versus

Horror-vígjáték-slasher-akció-hero-misztikus-gore

Nem térek magamhoz.
    Zonbik, küzdelem, poénok, kiváló figurák, vér, miszlikre aprított emberek, pergő akciójelenetek, remekül koreografált bunyók, (számomra) érdekfeszítő történet, 2 óra tömény élvezet. Sürgősen szerezze be akinek tetszett a Story of Ricky, kiskorában 40x látta a Hegylakót, szereti a gigászok harca típusú hero-filmeket, és elnézi azt, hogy a főszereplő csajnak meglehetősen sok a szpész a fogai között, de ezt elég jól takarja csimpánz-szájával.
    Iszonyat jó, egy percet sem unatkoztam rajta.
    Nem írok semmi bővebbet, nézzétek meg!

A fenébe, már megint egy átkozottul jó japán film. :D
  • Jano
    Merez B-múvi topik is! :D
  • Ramza
    Mitö keres ő a horror topigban? :)
  • Jano
    Meet the Feebles

Peter Jackson másik sokat emlegetett műve. Obszcén, vulgáris, helyenként undorító, Muppet-show jellegű bábos baromság. Vannak benne rohadt nagy poénok, érdemes megnézni. A figurák hibátlanok, a főszereplő sünt meglátva rendesen felröhögtem, annyira hülye feje van, és szinte sírtam a félig elefánt, félig csirke csecsemőn, akit elefánt apja megpróbál letagadni, de a végén megbékél vele, sőt, mivel csirke anyja elhalálozik a filmben, ő neveli fel.
    Jó szorakozás, nézze meg mindenki.

Nekem személy szerint ANNYIRA nem tetszett, mint amilyen elemzéseket olvastam róla, de megérte letölteni, egyedi alkotás.
  • Voltan
    Ehheh. Igen megvan. Nem figyeltem a privát boxomat egy ideje. Nagyon köszönöm!
  • Jano
    Őőő, tegnap küldtem linket privátban.
  • Voltan
    OK, köszönöm, utánanézek.
  • Ramza
    Dawn-ból többféle verzió is van (én legalább háromról tudok).
    Feliratot nézzél a www.feliratok.hu linkjein, bár ha jól sejtem a szar hangminőségből, akkor ugyanaz a verzió van meg neked, ami nekem is, és ahhoz az egyetlen magyar felirat sem igazán párosítható ha jól emlékszem.
    Egy próbát azért megér.
  • Voltan
    Hello. Most szereztem meg a Dawn of the Dead-et (A 78-ast), de ölég szar a hangminősége. Nem tudna valaki angol, vagy magyar feliratot passzolni hozzá? Vagy esetleg van tipp, hogy hol lehet találni?
  • Ramza
    A fél feje hiányzik!!!

• Ramza
    Igenö?
  • Loál János #956
    Idén megjelenő filmek:

APRIL 2
    Hellboy

APRIL 30
    Godsend

MAY 7
    Van Helsing

MAY 25
    Bubba Ho-Tep (V)

JUNE 18
    Darkness

AUGUST 6
    Open Water (Limited)

AUGUST 20
    Exorcist 4: The Beginning
    Open Water (Wide)

AUGUST 27
    Anacondas (V)

AUGUST 31
    Dracula 3: Legacy (V)
    Hellraiser: Deader (V)

FALL
    Alone in the Dark
    Halloween 9
    Home Sick (V)
    Saw
  • Voltan
    Én is, de az Evil Dead trilógián kivül nincs semmim... Pedig mit nem adnék a John Romero hármasért!!!!
  • Ramza
    Fuj de durván kedvet kaptam most valami zonbifilmhez!!!!
  • Loál János #953
  • Ramza
    Na ők zonbik!!!!!4444
  • Ramza

• Ramza
    Mindjárt teszek be igazi zonbikat.
  • Loál János #949
    Abszolúte. Ráadásul fillérekből.
  • Ramza
    Egyébként az a szomorú, hogy Fulciék 20-25 évvel ezelőtt hihetőbb zonbikat csináltak mindenféle hiper-szuper trükközés nélkül.
  • Loál János #947
    FAKE zonbi! Nem is igazi!
  • Ramza
    Bugos a zonbi.
  • Loál János #945
    Nabaz.
  • Ramza
    Idióta maszkmester elbassza vol. 1

(csak a feje rohad, a hasa nem........)
  • Loál János #943