9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
-
Ramza #981 (Mert egy rakás szar?)
[CSAK TALÁLGAT] -
MÉT? -
Ramza #979 Nekem az sajnos már akkor se (még mindig megvan vhs-en) -
Én kicsi gyerekként láttam először a Home-VHS hajnalán (loál), és azóta "bennem maradt" a fíling.
Most töltöm le az Ezüst Golyó-t (S. King), azt is iszonyat rég láttam, de azt kevesebbszer, mint a Poltergeist-ot, annyira nem emlékszem rá. Kíváncsi vagyok mekkorát üt ma, akkor az is nagyon tetszett. -
mochee #977 Engem még régen érintett meg nagyon, aztán most évek múlva is megnéztem, csak sajna emlékeztem rá, de még igy is fostam rajta.
Legutóbb a Kedvencek temetője akadt a kezeim közé, az még ennél is jobb volt. -
LOÁL!
-
Ramza #975 Poltergeist rulla valóban.
Monjuk számomra nem annyira kimagasló alkotás, de szeretem én is. -
Leszedtem a Poltergeist-ot (3 és fél óra alatt leugrott, HUÁ!), belenéztem, és a hideg rázott. Nem tudom miért, de ez az a film, amitől FOSOK. Pedig sokminden el van túlozva benne, van 1-2 blődség, de egyszerűen olyan hangulata van, olyan a képi világ (vagy csak én látom bele), hogy félelmet ébreszt bennem. Plusz a legendák a film körül... Nálam 10 pont, ha ki is röhögtök! -
Lufikutya ismét egy olyan poén volt, amit nem akartam elhinni, hogy létezhet :D
De egyébként kurva jól meg voltak csinálva a bohócoknál az arcmimikák, meg olyan vicces cucc volt ez :)
Szóval bejött ezerrel. -
Nagyon helyes, hogy így gondolod, örülök neki!
Én is jókat mulattam, főleg a lufikopókon, meg a mászkáló, nagyongonosz pattogatottkukoricákon! :D -
Megnéztem a Killer Klowns from outer space-t.
Nagyon tetszett, én nem láttam annak idején, így nem volt lehetőségem csalódni :)
Szerintem terraloál film, jó értelemben. -
Dzenu #970 Okés! -
Király, a Dzenunak talán megvan, majd kölcsön is kérem tőle jól! -
Link, még egy link. -
Versus
Horror-vígjáték-slasher-akció-hero-misztikus-gore
Nem térek magamhoz.
Zonbik, küzdelem, poénok, kiváló figurák, vér, miszlikre aprított emberek, pergő akciójelenetek, remekül koreografált bunyók, (számomra) érdekfeszítő történet, 2 óra tömény élvezet. Sürgősen szerezze be akinek tetszett a Story of Ricky, kiskorában 40x látta a Hegylakót, szereti a gigászok harca típusú hero-filmeket, és elnézi azt, hogy a főszereplő csajnak meglehetősen sok a szpész a fogai között, de ezt elég jól takarja csimpánz-szájával.
Iszonyat jó, egy percet sem unatkoztam rajta.
Nem írok semmi bővebbet, nézzétek meg!
A fenébe, már megint egy átkozottul jó japán film. :D -
Merez B-múvi topik is! :D -
Ramza #965 Mitö keres ő a horror topigban? :) -
Meet the Feebles
Peter Jackson másik sokat emlegetett műve. Obszcén, vulgáris, helyenként undorító, Muppet-show jellegű bábos baromság. Vannak benne rohadt nagy poénok, érdemes megnézni. A figurák hibátlanok, a főszereplő sünt meglátva rendesen felröhögtem, annyira hülye feje van, és szinte sírtam a félig elefánt, félig csirke csecsemőn, akit elefánt apja megpróbál letagadni, de a végén megbékél vele, sőt, mivel csirke anyja elhalálozik a filmben, ő neveli fel.
Jó szorakozás, nézze meg mindenki.
Nekem személy szerint ANNYIRA nem tetszett, mint amilyen elemzéseket olvastam róla, de megérte letölteni, egyedi alkotás. -
Ehheh. Igen megvan. Nem figyeltem a privát boxomat egy ideje. Nagyon köszönöm! -
Őőő, tegnap küldtem linket privátban. -
OK, köszönöm, utánanézek. -
Ramza #960 Dawn-ból többféle verzió is van (én legalább háromról tudok).
Feliratot nézzél a www.feliratok.hu linkjein, bár ha jól sejtem a szar hangminőségből, akkor ugyanaz a verzió van meg neked, ami nekem is, és ahhoz az egyetlen magyar felirat sem igazán párosítható ha jól emlékszem.
Egy próbát azért megér. -
Hello. Most szereztem meg a Dawn of the Dead-et (A 78-ast), de ölég szar a hangminősége. Nem tudna valaki angol, vagy magyar feliratot passzolni hozzá? Vagy esetleg van tipp, hogy hol lehet találni? -
Ramza #958 A fél feje hiányzik!!!
-
Ramza #957 Igenö? -
Idén megjelenő filmek:
APRIL 2
Hellboy
APRIL 30
Godsend
MAY 7
Van Helsing
MAY 25
Bubba Ho-Tep (V)
JUNE 18
Darkness
AUGUST 6
Open Water (Limited)
AUGUST 20
Exorcist 4: The Beginning
Open Water (Wide)
AUGUST 27
Anacondas (V)
AUGUST 31
Dracula 3: Legacy (V)
Hellraiser: Deader (V)
FALL
Alone in the Dark
Halloween 9
Home Sick (V)
Saw -
Én is, de az Evil Dead trilógián kivül nincs semmim... Pedig mit nem adnék a John Romero hármasért!!!! -
Ramza #954 Fuj de durván kedvet kaptam most valami zonbifilmhez!!!! -

-
Ramza #952 Na ők zonbik!!!!!4444 -
Ramza #951 

-
Ramza #950 Mindjárt teszek be igazi zonbikat. -
Abszolúte. Ráadásul fillérekből. -
Ramza #948 Egyébként az a szomorú, hogy Fulciék 20-25 évvel ezelőtt hihetőbb zonbikat csináltak mindenféle hiper-szuper trükközés nélkül. -
FAKE zonbi! Nem is igazi! -
Ramza #946 Bugos a zonbi. -
Nabaz. -
Ramza #944 Idióta maszkmester elbassza vol. 1

(csak a feje rohad, a hasa nem........) -