9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
mochee #1022 Mit jelent az hogy B kategóriás horror? -
Ramza #1021 Soha!!!! -
Ramza #1020 Jó.
Nem leszek itthon!!! -
Mékse, mer nem szép úgy. Majd ímélbe inkább. -
Küldök valamit privádba! -
Merazjóak! :o))) -
Ramza #1016 mét? -
1 darab jó nő nem volt benne.
Folytatom inkább a Nekromantik 2-t.
-
Ramza #1014 De azért a főszereplő csaj mellei csak jók voltak!?
(abszolút nem emlékszem rá, de az elmúlt öt év összes horror-főszereplője nedves trikóban nyomta végig a filmek felét, ezért kockáztattam meg a hozzászólást :) -
Kölcsönzőből vettem ki VHS-en. ..C -
Ramza #1012 Mondjuk volt benne ölés, tehát nagy gáz nem lehetett :) -
Ramza #1011 Hülye.
Tesód pénzt szed a divx-ezésért? :) -
PÉNZÉRT!
-
Megnéztem a Wrong Turn-t. :( -
Akinek van a 728 844 288 bájtos Omen 1-hez felirata, küldje már el emailben! Nagyon fontos lenne, és égen földön nem lelek hozzá! Előre is köszi!
[email protected] -
Passz. De nem kell nagy dolgokra/nevekre/ gondolni, mert egy olyan B kat. film volt hogy még... De nem Ken Russel. -
Imdb-n, a film fórumán van is egy ilyen Silnet Hill-es topik. :o))) -
ki volt a főszereplő csaj? -
Hellraiser V - Inferno
Hát nemtom. Kicsit untam már a nyomozósdit, de a vége nem volt olyan rossz, talán azért, mert rohadtul Silent Hill 2 hangulata van?! Pinhead bácsi alig pár percet szerepel a filmben, de akkor okosakat mond. :D Viszont elég kevés a trancsír.
Önmagában nem lenne rossz film, de az 1-2 páros után ez is csak másodrangúnak tűnik. -
Áz nemáz! -
Hellraiser IV - Bloodline
Nem volt olyan rossz. A kocka történetét itt kiegészítik az elejével (
), fel tudta kelteni az érdeklődésemet, pedig ahogy beletekergettem, eléggé meg voltam ijedve, hogy nem lesz túl szórakoztató. Ám aránylag kellemesen csaldótam, jobb volt, mint a 3.
-
mochee #1001 Kösz a priviket. -
Hát, ebből nem rémlik. Van egy Gothic című film, amir Ken Russel rendezett, de nem láttam, csak olvastam róla. Csekk imdb.
Ja, és 1000. -
Segíts már! Régen valamelyik kábel adón /TV3-Szív TV/ nemtom volt egy film, leadták többször is. Valami Gothic v, hasonló volt a címe! Egy csaj hálóingben rohangélt ilyen labirintusszerű macskaköves helyen. Egy groteszk full értelmetlen világ volt, és nem lehetett eldönteni, álmodik-e vagy tényleg ott van. Ja és végig tök idegesítő zene ment alatta...Na mondja már meg valaki, ha ismeri ennek filmenk a pontos címét! THANX! -
Ezt a filmet már régóta meg akarom nézni, mert kisebb koromban nem értettem, a kazi meg már nincs meg. Elkezdett lecsorogni, már várom. -
Privát! -
Lelkisegély szolgálat...
de azért kösz, intézkedem. -
Hát nagyon szívesen srácok, ennyire azért nem kell hálálkodni :DDDD -
Horror-segélyszolgálat, forró-drót, stb :) -
Neked is! :D -
Loál. :D -
fifi, mochee -> privát mindkettőtöknek -
#986 :) -
THANX!
a bittorrente-t nem ismerem...
-
mochee #988 Télleg olyan filmekről beszélsz, amiről a halvány lilánál is kevesebb a gőzöm. Engem is érdekelne, hogy honnan szeded le őket? -
- dc++ hubok (nem, véletlenül sem a mainstream 5000 useresek)
- bittorrente ügyeskedés -
Privát. -
De hol a francban találod meg ezeket? Én is vetődnék rá/gyűjteményem gyarapítandó/, ha tudnám honnan szerváljam le őket! -
Ramza #984 
Na ezek végre jó hírek! -
Amúgy lejött a From Beyond, meg a Cannibal Apocalypse. A Saplerfahrer Klaus-ból meg találtam egy 85 Megás jó minőségű verziót.