9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • mochee
    Mit jelent az hogy B kategóriás horror?
  • Ramza
    Soha!!!!
  • Ramza
    Jó.
    Nem leszek itthon!!!
  • Jano
    Mékse, mer nem szép úgy. Majd ímélbe inkább.
  • Jano
    Küldök valamit privádba!
  • Jano
    Merazjóak! :o)))
  • Ramza
    mét?
  • Jano
    1 darab jó nő nem volt benne.

Folytatom inkább a Nekromantik 2-t.
  • Ramza
    De azért a főszereplő csaj mellei csak jók voltak!?

(abszolút nem emlékszem rá, de az elmúlt öt év összes horror-főszereplője nedves trikóban nyomta végig a filmek felét, ezért kockáztattam meg a hozzászólást :)
  • Jano
    Kölcsönzőből vettem ki VHS-en. ..C
  • Ramza
    Mondjuk volt benne ölés, tehát nagy gáz nem lehetett :)
  • Ramza
    Hülye.
    Tesód pénzt szed a divx-ezésért? :)
  • Jano
    PÉNZÉRT!
  • Jano
    Megnéztem a Wrong Turn-t. :(
  • fifi
    Akinek van a 728 844 288 bájtos Omen 1-hez felirata, küldje már el emailben! Nagyon fontos lenne, és égen földön nem lelek hozzá! Előre is köszi!
    [email protected]
  • fifi
    Passz. De nem kell nagy dolgokra/nevekre/ gondolni, mert egy olyan B kat. film volt hogy még... De nem Ken Russel.
  • Jano
    Imdb-n, a film fórumán van is egy ilyen Silnet Hill-es topik. :o)))
  • wizy
    ki volt a főszereplő csaj?
  • Jano
    Hellraiser V - Inferno

Hát nemtom. Kicsit untam már a nyomozósdit, de a vége nem volt olyan rossz, talán azért, mert rohadtul Silent Hill 2 hangulata van?! Pinhead bácsi alig pár percet szerepel a filmben, de akkor okosakat mond. :D Viszont elég kevés a trancsír.
    Önmagában nem lenne rossz film, de az 1-2 páros után ez is csak másodrangúnak tűnik.
  • shaba23 #1003
    Áz nemáz!
  • Jano
    Hellraiser IV - Bloodline

Nem volt olyan rossz. A kocka történetét itt kiegészítik az elejével (), fel tudta kelteni az érdeklődésemet, pedig ahogy beletekergettem, eléggé meg voltam ijedve, hogy nem lesz túl szórakoztató. Ám aránylag kellemesen csaldótam, jobb volt, mint a 3.
  • mochee
    Kösz a priviket.
  • Jano
    Hát, ebből nem rémlik. Van egy Gothic című film, amir Ken Russel rendezett, de nem láttam, csak olvastam róla. Csekk imdb.

Ja, és 1000.
  • fifi
    Segíts már! Régen valamelyik kábel adón /TV3-Szív TV/ nemtom volt egy film, leadták többször is. Valami Gothic v, hasonló volt a címe! Egy csaj hálóingben rohangélt ilyen labirintusszerű macskaköves helyen. Egy groteszk full értelmetlen világ volt, és nem lehetett eldönteni, álmodik-e vagy tényleg ott van. Ja és végig tök idegesítő zene ment alatta...Na mondja már meg valaki, ha ismeri ennek filmenk a pontos címét! THANX!
  • Jano
    Ezt a filmet már régóta meg akarom nézni, mert kisebb koromban nem értettem, a kazi meg már nincs meg. Elkezdett lecsorogni, már várom.
  • fifi
    Privát!
  • fifi
    Lelkisegély szolgálat...
    de azért kösz, intézkedem.
  • Darko Ferkó
    Hát nagyon szívesen srácok, ennyire azért nem kell hálálkodni :DDDD
  • Darko Ferkó
    Horror-segélyszolgálat, forró-drót, stb :)
  • Jano
    Neked is! :D
  • Jano
    Loál. :D
  • Darko Ferkó
    fifi, mochee -> privát mindkettőtöknek
  • Jano
    #986 :)
  • fifi
    THANX!
    a bittorrente-t nem ismerem...
  • mochee
    Télleg olyan filmekről beszélsz, amiről a halvány lilánál is kevesebb a gőzöm. Engem is érdekelne, hogy honnan szeded le őket?
  • Darko Ferkó
    - dc++ hubok (nem, véletlenül sem a mainstream 5000 useresek)
    - bittorrente ügyeskedés
  • Jano
    Privát.
  • fifi
    De hol a francban találod meg ezeket? Én is vetődnék rá/gyűjteményem gyarapítandó/, ha tudnám honnan szerváljam le őket!
  • Ramza

Na ezek végre jó hírek!
  • Jano
    Amúgy lejött a From Beyond, meg a Cannibal Apocalypse. A Saplerfahrer Klaus-ból meg találtam egy 85 Megás jó minőségű verziót.