89387
PlayStation3
-
Richard90 #6076 hát igen... a csórók kimaradnak a jóból -
#6075 A ps2-nek az volt a szerencséje, hogy jókor jött ki. Nemtom mennyi esélye leszz a ps3-nak az elterjedésre, mikor már jóideje kint van az x360, és a wii is valószínüleg jópár hónapos előnnyel indul, és elviszi az összes vevőt a ráadásul legdrágább nextgen konzol (ps3) elől. Szerintem annyival azért nem jobb mint amennyivel többe fog kerülni. -
Inquisitor #6074 Jó lehet megrendelni MOST és átvenni 7 hónappal késöbb :D -
#6073 Már a playstation-europe.com oldalon is kint van. -
Chris Lowe #6072 Az összes nagy külföldi oldal foglalkozik vele. Gamespot, Eurogamer stb.
Hozzáteszem várható volt, elég nagy lesz a kereslet a gépre, eddig is csodálkoztam, hogy akarják megvalósitani. Tipikus mézesmadzag...ha eddig kibirtad, hogy ne vegyél x360-at mert úgyis nemsoká(november) jön, akkor most még kibirsz pár hónapot. Valszeg ha ezt májusban mondják sokan beleugranak egy boxba. -
#6071 Engem annyiban nem érint a tema, h. minimum 5év mulva veszek ps3-at... :-P de lehet h. 7... :-P -
#6070 Azért nem ártott volna vmi forrás is, ahol olvastad. -
Chris Lowe #6069 Ejj-ejj...most olvastam, hogy eltolják és csak márciusban jelenik meg Eu-ban a PS3. Mondjuk a sony még nem kommentálta de ha igaz akkor megint mi szívunk. -
#6068 sok lett az üzenet BOCS
-
#6067 Sztem el van nézve...:D -
#6066 jó akkor már vágom -
#6065 jó akkor már vágom -
Papesz #6064 Elnézést, hogy beleszólok, de nagy itt a képzavar.
A HD Ready tévét NEM HD tévének mondjuk, hanem HD Ready tévének. Az ilyen készülékek tudják ugyan fogadni a nagyfelbontású jelet, de nem képesek megjeleníteni. Attól 'Ready', hogy készen áll a digitális műsorszórásra, de az alkalmazott megjelenítési technika még kezdetleges a High Definition tévékhez képest. -
pazzi #6063 Sziasztok! Németországban már előrendelhető:
Ps3 599Euro -
#6062 Tudom :-) -
Richard90 #6061 nahy keveredésben vagytok
hd ready tévé= kezeli a nagy felbontás, ezalatt értjük a 720i-től az 1080p-ig
és a hd ready tévét mondjuk hd tévének
a 720p az csak egy felbontást jelöl -
#6060 Ezt a hülyeséget honnan szedted? -
#6059 Najó de 720p az nem HDTV, az csak fél HDTV. :o -
#6058 Amelyik HDTV-n van HDMI bemenet az minimum 720p-t támogat. Amiban népszerűek ezek a CRT-s HDTV-k. -
#6057 ÓÓó tényleg, azt irja. (Vajon tudja is?) :P -
#6056 Ezér is írtam, hogy elsősorban az USA-ban kapható. -
#6055 A P betű a progresszív képfrissítést jelenti, az I pedig a váltott sorost (interlaced). Előbbi minden képkockát sorról sorra rajzol ki, egymás után, utóbbi pedig egyszer a páratlan, majd a páros sorokat rakja ki. Ha jól tudom standard tv-ken utóbbi esetben lehet elérni 50, 60 Hz-es képfrissítést, mivel mire a tv adott képkocka páros/páratlan sorait rajzolná ki, a gép már a következő képkocka adatait tolja neki.
720 felett pedig hivatalosan ha jól tudom az 1080 van már csak.
A felbontás pedig a számból adódik, ez a sorok számát jelenti, elosztod 9-cel, megszorzod 16-tal és megkapod az oszlopok számát. -
Richard90 #6054 nem feltétlenül kell a hdmi bemenet, mert komponensen is fogadja a giditális jelet
ja az a minimum... ezzel együtt és felfele már hd-nek minősül
720p legyen a minimum felbontás
p=progressive ami azt jelenti hogy a tévé egyben rajzolja ki a képet, mert van az i ami azt jelenti hogy soronként rajzolja ki a képet
ja és légyszi olvasd már el ezt... már egyszer belinkelték (ha jól tudom) -
#6053 szval akkor mit kell néznem ha TV-t veszek?
1.HDTV(HDMI bemenettel)
2.fogadja a minimum 720p-s jelet,(amúgy mi az a "p"?)
3.egy kérdés mekkora legyen a felbontása minimum és hány p-s jel van a 720 fölött?
KÖSZ! -
#6052 Mert natív a felbontása. Minden másban homályos fos. -
#6051 ha már a felbontásnál járunk akkor az én 19es LCD monitoromban miért csak 1280x1024es felbontás a max?a CRT 19esen 2048x1536! -
Chris Lowe #6050 Ez a sony tv Mo-n nem kapható, sőt Eu-ban sem. -
#6049 Hát igen, ezen vacilálok és attól félek, hogy széthúzza a képet. Most egy 17-es CRT monitorom van, ezt ha átállítom 1280x720-ra, akkor bizony széthúzza és ez egy LCD-n tényleg nem lenne okés. Egy darabig végülis ez még mindegy, majd ha vásárlásra kerül sor jobban utánajárok. -
#6048 Sony CRT HDTV HDMI bemenettel -
Inquisitor #6047 Ne fárasszatok, anno amikor még dult a CRT korzsak, akkor lehetett kapni atom nagy felbontású CRT monitorokat (1024 és nagyobb felbontások) TV méretben, olyan 72cm-ig. Meg ugye 19"-os CRT monitor tud mondjuk 1920 vagy nagyobb felbontást, akkor miért ne tudna egy TV?
Amúgy meg egy halom f*stalicska plazmára is rá van vésve a HDTV logó, aztán ilyen 1024 alatti felbontásokat tud ... -
#6046 Gondolom át vált 16:9 üzemmódra, bár elképzelhető, hogy széthúzza a képet, ami viszont megint nem jó. -
#6045 "Van CRT HDTV, de elsősorban az USA-ban, itt Európában egyedül a Samsung Slim Fit HD, ami CRT tehcnológiára épül, de übergagyi, szóval kerülendő. "
A Samsung CRT Slim sorozat csak HDTV Ready és nem HDTV. Nagy különbség. Tudtommal egyébként CRTből nincs HDTV mivel a technológia miatt nem tud akkora felbontást. -
#6044 "más: a cikkben azt olvasom hogy a HDTV felbontás 1280x720->...tehát a készülék tudná a HD-s eszközöket fogadni csak lespórolták róla a HDMI csatlakozót!!!"
Hát ez ha jól tudom csak HRHDTV merthogy a full HDTV az 1920x1080 -
#6043 Akkor 1080-as HDTV kilőve részemről.
Mondjuk terveim szerint majd egy LCD monitort fogok venni, aminek a natív felbontása 1280*valamennyi, ezen fogom használni majd felváltva a PS-t, meg a PC-t is. A kérdés már csak annyi, hogy egy ilyen monitor ha 720-as jelet kap, akkor átvált szélesvásznú üzemmódra, mint egy tv, vagy széthúzza a képet, hogy az egész kijelzőt betöltse a kép? -
#6042 Mivel a gépben van wifi, gondolom igen. -
Mityu91 #6041 HI!
az lenne a kérdésem, hogy ha a lakásba már szét van osztva a net (chello) vezetéknélküli és veszek majd 1 ps3 at a 60 gigásat akkor rá fogcsatlakozni a netre vagy nem???
Köszi!!!:D:D -
Mityu91 #6040 HI!
az lenne a kérdésem, hogy ha a lakásba már szét van osztva a net (chello) vezetéknélküli és veszek majd 1 ps3 at a 60 gigásat akkor rá fogcsatlakozni a netre vagy nem???
Köszi!!!:D:D -
Richard90 #6039 figyu... nézz már kicsit utána...
olyan lesz a kontroller, mint a ps1-nek, 2-nek...
itt nézz szét -
#6038 nemááár!De legalább szebb lesz?
-
Richard90 #6037 hogy lenne már 200e ft... nem beszélj szamárságokat :)
jó lesz az 168000ft-nak (a 60gb-os verzió)