40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Ha letöltési linket akartok, akkor erre a oldalra regisztráljatok, és itt a fórumban megtaláltok mindent. Elég jó fóruma van...
    TheHotfix
  • otrosinka
    Köszi , minden láma társam nevében is.....
  • Alblink
    32bites 5560 rc1 torrent file.
  • Newfronter
    Elvileg igen...

Sőt szedd le most torrentről, és majd később kapsz kulcsot... ez a legjobb dolog amit tehetsz, én is ezt teszem, és az MS-nek is jobb.
  • baca01
    óóó hát az marha sok:P a béta 2-es kulcs amit kaptunk az ms-től az működik vele mert akkor már töltöm is torrentről?
  • Alblink
    1-max 2het mulva.
  • baca01
    mikor lesz a nagyközönség számára is elérhető, úgymond publikus?
  • Alblink
    Torrent fajlt hol talalok a 32bites rc1 -hez?64-est lattam meg csak.elore is thx
  • FLeK0
    fent is van, csak 25 perc volt az install :)
  • grebber
    64 bites rendszeren jól futnak a 32 bites progik vagy van amivel problémák vannak?

Esetleg tapasztalata van valakinek?
  • FLeK0
    Vajon lesz díszdobozos gyűjtői kiadás 1 millió Ft-ért az összessel? :D
  • Newfronter
    Valahogy úgy...
  • grebber
    Végülis akkor 12 verzió lesz a Vistából?? (Mert ugye alapból 6 de szorzodik 2-vel mivel 32 és 64 bites változatok lesznek gondolom én)
  • Newfronter
    sok kép
  • Alblink
    Super,koszi.
  • Newfronter
    Az MS megadta azt a lehetőséget, hogy az RC1 előtti verziókhoz jó a beta 2-es kulcs, használd azt. Látod gondoltak a warezosokra.

első kép nem kell tőle hanyattdőlni egyenlőre...
  • Alblink
    Ez kurvajo rc1:D,Nem ismerem ezt a connect-et,valaki kuldjon egy linket az rc1-hez,thx.Ez is 14apos,ha nem regeltem kodot,akkor is felehet instalalni,vagy meg lehet kodot kerni hozza?
  • FLeK0
    jön szépen, még ma fent lesz :)
  • bon
    Na sikerült bejutnom és jön is lefelé a számomra elérhető max sebességel.
  • bon
    Na nekem már nem jön be a connect. Kicsit megrohamozta a sok teszter.
  • Newfronter

Windows Vista RC1 was just posted on Microsoft Connect.

x86
    vista_5600.16384.060829-2230_x86fre_client-LR1CFRE_EN_DVD.iso

x64
    vista_5600.16384.060829-2230_x64fre_client-LR1CxFRE_EN_DVD.iso
  • bon
    a connect-en?
  • Extraboy
    Kinn az RC1.
  • bon
    Remélem lesz is.
  • bon
    Itt ne kérj ilyesmit. Warez téma kerülendő.
  • asysoft
    Ami azt illeti én a legújabb driverben még a mély/magas hangokat sem tudom állítani, pedig nem rémlik, hogy lett volna ezzel probléma régebben.
  • Newfronter
    Őneki Audigy hangkarija van, csak nincs még normális Vista driver, ami lekezeli az összes csatit. Ezért várnak sokan az RC1-es driverre.
  • Inquisitor
    "1 kérdés: Kezel már 2 csatornánál többet vagy csak mono-stereo és azt se tudja mi az az 5.1"
    Lehet hülye vagyok, de Ac97-es hangkariknál"sima" WDM driver esetén automatice csak sztereoban szólhat a hangkari.
    Legalább is valamelyik Vista játékban volt egy ilyen kérdés és ez volt a legértelmesebb válasz.
  • Alblink
    Valaki segitsen,nem jon be a vista,mert akitivalni kene, a 74-eset,Valaki tud adn kodot vag ymegoldast ra?elore is thx.
  • bon
    Nagyon remélem, hogy kidob egy drivert (remélem nem a kukába)
  • Newfronter
    Nekem AC 97 van, szal nem tom hogy kezeli-e a többi csatornát, de jövőhéten itt az RC1, és valszeg Creative is dob ki drivert rá.
  • pedestrian
    ok.köszi
  • janos666 #4099
    Igen? Azt mondod lehet már használni rendesen?
    1 kérdés: Kezel már 2 csatornánál többet vagy csak mono-stereo és azt se tudja mi az az 5.1 (vagy jó az XP-s creative control panel)?
  • bon
    indexelést kapcsold ki, meg a töredezetség mentesítést is.
  • pedestrian
    egy régebbi build nekem is ment, csak folyamatosan darált a vinyó.
  • Newfronter
    Elvileg ha a VistaBootPro-ban az XP-t alap OS-nek választod ki és "apply"-zod, akkor a Vista BootManager-e be sem töltödik bootolásnál (csak akkor, ha a BootPro-val az alap OS-t Vistára állítod). Nagyon szerettem azt a programot, azért mondom, hogy szerettem, mert a Vista lett a végleges oprendszer nálam.
  • bon
    ha a gyártó csinál driver akkor igen. Nekem most is megy, de ez függ a chipkészlettöl.
  • pedestrian
    RC1 szerintetek fog menni rendesen SATA vinyón?
  • bon
    Még nagyon régen úgy volt.
  • bon
    XP CD beteszt helyreállító konzol és elvileg fixboot parancs talán segít