40038
-
FLeK0 #7691 Az MS sajtóközleményben fogja tudatni a világgal, ha elkészült a Vista. ha addig bármit látsz ami rtm-nek van feltüntetve, az FAKE. És még utána úgy hét napig is lehet fake, mivel ennyi idő alatt fogják megkapni az MSDN előfizetők. persze szivároghat bentről, már előfordult. de amíg nincs kész, addig nem :)
Az hogy egy build vhogy az edonkeyra került fel először, csak a véletlen műve, azóta amint látod van ott 25 különböző állítólagos újabb verzió, nagyon-nagy valószínűséggel nem ez lesz a forrása a végleges vistának. Meg ha nem lenne fake már ettől harsogna az egész net, hidd el. -
#7690 Elhiheted, hogy MINDIG fake cuccok ezek. Tapasztalat. Nem kevés ideje van már netem, és mindig figyelemmel kírétem a warez scene fejleményeit. Felesleges leszedni. Persze, ha van valakinek feles szávszélje, meg ideje az szedje le, mérgelődjön egyet, törölje le, és tanulja meg hogy sohha többé nem csinál ilyen hülyeséget :) -
#7689 Tehát elöbb le kéne szedni és utána mondani bármelyikről hogy nem jó -
#7688 HA kintlesz nforce -on akkor letöltés nélkül is lehet mondani hogy LÉTEZIK nemfake változat...persze ez még kevés ahhoz hogy megállapítsd hogy egy adott oldalon fentlévő fake v. nemfake e. Nade, mivel nincs kint az nforce -on, így mindegyik fakenek tekintendő, mindaddig, míg ki nem kerül oda. -
FLeK0 #7687 nem lesz több vista verzió. -
#7686 Mert ennyi erővel a jövőben kijövö egyéb vista verziókra is azt lehetne mondani hogy rossz anélkül hogy bárki is letöltené. -
#7685 :):):):) Gondolom aki azt mondta hogy fake az letöltötte egészben,megnézte és csak biztosan állítja hogy fake.(és nem csak úgy mondja) -
#7684 lol mi ez a sok hsz? nincs még kint nforce -on a riliz, akkor minek szeditek a sok fake szart? :)
ezt sose értettem, ugyanezvolt carbonnál, még kint se volt de már egy csomo ember több gigát szedett le...ilyenkor reménykedtek hogy hátha az? :D -
Newfronter #7682 FAKE!!
Nincs rtm release! -
#7681 én is elkezdtem letölteni az Edonkey-s Vistat, lejött 15% de belenézni még nem lehet, a mérte nem egyezik egyetlen régebben kijött vista verzióéval sem,,, persze ettől még lehet FAKE -
#7680 ja lol nemszoltam :D sikerult -
#7679 nemtom letolteni ezt.. de bese akkar joni :( -
#7678 Ezaz Koszonom. -
FLeK0 #7677 csak ez van. -
#7676 Akkor lehet hogy mast lattam ?:( -
#7675 csak azert mert nem 1 videot lattam hogy van msn es hat tok jolnezet ki :D -
FLeK0 #7674 Ha a messengert keresed, akkor a start menuben es a welcome centerben is van link a letolteshez.
Gyaralig azert nincs benne mert beperelnek oket miatta es sok problema lenne vele. -
#7673 MSN t nemtalalom : )))) vagy nincs gyarilag bene ?:D Amugy helo FleK0 -
FLeK0 #7672 hogy mi nincs?: -
#7671 Amugy valaki Megtudna mondani Miert nincs Auto MSN az RC2 5744 Buildba x64 -
#7670 Igen Tudatlan ember vagyok , de indokold meg miert plz.. Biztos Regota vagy itt ugye? :D -
#7669 Oksa Koffike :D -
#7668 nem kell visszanézni mert létezik keresőőőőőőőőőőőőőő
csak sok a tudatlan ember itt SGn sajna :D -
#7667 1. még nem.
2. mostanában jönnek ki RTM féleségek(fake, vagy még nem a végleges full verzsön), szal érdemes fülelni ;) -
#7666 Ja meg csak annyit hogy én legelöször az edonkey-n szedtem le a build 5840-est és csak utána egy héttel jött ki rapidra -
#7665 Én pont ezt a vista verziót töltöttem csak sajnos 300MB-nál megállt -
#7664 ja enkerek elnezest hogy nemkezdek el olvasni kb 20 oldalt amiota utoljara rc2 vel szarakodtam , ok enkerek elnezest! . . .
Es milene ha a kerdesre valaszolnal kb ugyanoan nehez mint vissza nezem .Vagy ha ennyire idegesit hogy nemolvasok vissza akkor Neirj valaszt ! ennyi -
#7663 és mi lenne ha néha visszaolvasnál ? -
#7662 Sziasztok vna mar normalis Atri OpenGL Driver a Vistahoz? es mekora a Mostani Vista Build ? -
FLeK0 #7661 pl. onnan hogy nem edonkeyn lesz :D
meg sokan mondják majd hogy nem fake
de a legbiztosabb ha vársz egy rendes warez releaset belőle. -
#7660 A végleges verzió build száma ez: Windows Vista build 6000.16386.061101.2205 -
#7659 Vista startup sound-http://www.thevista.ru/files/images/articles/vista_at_igromir/Data_1.wav -
#7658 Tudja valaki azt hogy ha már most van egy pár vista 6000 build akkor hogyan tudom majd megkülönbözetni majd a tényleges eredeti 6000-es
vistától?
Tehát honnan tudom hogy a sok fake közül melyik a jó? -
Janmester #7657 Windows installation has encountered an error and needs to be restarted..Ötlet rossz volna a lemezem? -
Janmester #7656 EZ van meg nekem is de valamiért nem jo. -
AnonymouS #7655 Hát jó, én nem bírálom őket, csak jó legyen a rendszer, gyors és stabil. A csicsa úgyis csak sokadik tényező. -
Newfronter #7654 Hát nemtudom én hiszek nekik... mert úgy is 2004-től fejlesztették és kapkodniuk kellett.
Majd a legközelebbiben már nem lesz téves fejlesztés... de sztem még ők sem tudják milyen legyen a kövi oprendszer, lehet nem is windows lesz. -
AnonymouS #7653 Azért nem hiszem hogy ne tudnák megírni pár animációt meg kiegészítő progit. Nem egykét ember dolgozott rajta, ezek elég gyenge kifogások lennének. :) -
#7652 -
#7651 csak az a gáz hogy nekem 9200-as ATi-m van amit ez a driver nem támogat, az XP-s meg alapból föl se megy rá.
Akkor milyen drivert telepítsek...