40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Newfronter
    Szerintem azért mert nem volt rá idejük, mondjuk tehették volna azt hogy eltolják 2008 végére a megjelenést, csak az már kissé tragédia lenne, hisz a win xp olyan agyonfoltozott és öreg lenne, amire nem tudnának fejleszteni rendesen programokat.
  • me and a monkey
    7513 hsz.
  • scs17
    Már egyszer vki leirta :P :)
  • AnonymouS
    És a Vistába mért nem pakoltak ilyen animációkat, hamár sok ötletet átültettek? Komolyan, jobban nézett ki mint most a Vista :)
  • Janmester
    Szasztok valaki tudna adni kulcsot 5840-hez.Az enyémeket nem fogadja el.Elöre is köszi.
  • Evogordon
    RC2/RTM ATI driver.
  • Newfronter
    Na hát igen, az XP kernelje nem volt alkalmas továbbfejlesztésre, itt bukott el a dolog, és 2 év alatt nem tudtak mindent átportolni a másik kernelbe.
  • Evogordon
    Mit álmodott az M$ a 2003 oktoberben megjeleno Longhorn-rol
  • Hunnenkoenig
    Ertem. Köszi!

A hat kiadas közt lesz egy "semmi baromsag nincs rajta, csak egy kek kepernyö egy sajat gep iconnal" valtozat is?
  • baca01
    gondolj bele mondjuk úgy durván az egész világot, de elég csak az usa-t és az eu-t allátni elegendő mennyiséggel nem kis feladat...
    a multiknak letölthetővé teszik netről és január 30-ra pedig megoldják a dobozos változat szállítását is.
  • FLeK0
    hasznalatra, nagy mennyisegi rendeleshez).
    6 kulonbozo vista kiadas lesz, errol akarhol olvashatsz. A rendszerben kulonbseg nincs, a szolgaltatasokban igen. Ok pl. nem kapnak media centert meg ilyeneket. :)
  • Hunnenkoenig
    Es annak mi ertelme?

Hogy a nagyobb multiknak? Fejlesztesre (driverek, programok stb.) vagy hasznalatra?

Ha hasznalatra, akkor a "mindenkinek" csomag jobb lesz? Ez eleg logikatlannak tünik szamomra...

Amugy gondolom akkor megint nem fog futni semmi rajta vagy egy fel evig...
  • baca01
    most jön ki a nagyobb multiknak, jövő januárban pedig mindenkinek.
  • Hunnenkoenig
    Hm... nem arrol volt szo, hogy 60%-at ujra kell irni?

Ezt talan egy par honapja hallottam. Hogyhogy akkor most kijön par nap mulva a vegleges? En ugy tudom jövö evre mondtak, nem?
  • FLeK0
    fog, itt vannak képek, de inkább olvass vissza vagy keress rá vhol a 25 kérdés helyett.
  • KisPaksi
    nh az kirr kivi vok mie lesz...felületében fog változni? amugy bcs hogy ennyit kérdezek de ez csak egy forum...:D
  • baca01
    igen
  • KisPaksi
    mi kijön az uj windows?:O
  • FLeK0
    várd meg a véglegest, pár nap.
  • KisPaksi
    oks nem rakom fel még johogy regeltem a kibaszott wanadoo-ra :( nah mind1 200ft rotty:D:D:D amugy vki nem tud olyan oldalt ahol le lehet szeni a legujabbat és ami jois?
  • FLeK0
    kiirod dvd-re és bootolsz róla
    de ne rakd fel, tényleg régiszar.
  • KisPaksi
    Jo de bazz vmit mondhatnál róla...:D már nem azért nem azt kérdeztem hogy ősrégi vag nem vagy mivan hanem hogy ezt hogy lehet felrakni majd... amugy ha máár azt mondod hogy ősrégi honnan lehet leszedni a legujabbat? hehh?
  • Aspyrin
    Beletrafáltál egy ősrégi windowsba :D Azóta már kiadtak egy zsák újabb verziót, amit szedsz teljesen használhatatlan :D
  • KisPaksi
    jah amugy bocs hogy ide írtam mert ez vmi Vista (Longhorn) de nem találtam semmi más forumot ahol válaszolnának nekem vki írjon PLS!!!
  • KisPaksi
    Csáó emberkék wanadoo-rol szedek vmi Vista nem tom mit ezt Microsoft Windows Vista 32Bit Build 5536 DVD-WinBeta
    nah szal azt akarom kérdezni hogy magyarázza már el nekem vki hogy ez most mi...ez most egy OP rendszer? vagy ha berakomaz ISO fájlt a deamon tools-ba akkor az xp-re rátelepíti a Vistát vagy mit csinál vki írjon már róla vmit mert kiváncsi vok mire basztam el 200 ft-ot :):)!! PLS írjon vki vmit!
  • Newfronter
    Fake ez is úgy tűnik, várunk valami normálisra.
    (Közben az Office 2007 is arany lett)
  • bertino
    dehogyisnem ;)
    originált használok, nem szokásom a simplicity és egyéb szarságok :D
  • DjDano
    te jó ég ne beszélj már baromságokat, a magyar xp a nyelven kívűl semmiben nem különbözik az angoltól... persze te lehet hogy valami agyonhekkelt borg, extreme stb változatot használsz. Az hogy az angol gyorsabb mint a magyar, hát ezen is csak röhögni tudok
  • Mr Manson
    Szerintem sincs. Mindkettőt használom, de nem vettem észre külömbséget!
  • Zsoltika 007
    Szerintem sincs. Mind2-t használom napi szinten és egyik se rosszabb a másiknál.
  • kirol
    A magyar XP-vel az égvilágon semmi probléma nincs.
  • FLeK0
    A timbuktui meg ezeregyszáztizenháromszor gyorsabb és a fehérorosz meg annál is 2 fényévvel!
  • lck
    Az hogy a magyar verzió rosszabb még a Windows Millenium miatt terjedt el. Az valóban bugosabb volt. DE CSAK AZ.
  • bertino
    ez olyan tulajdonság, ami nálam észre is vehető :D
    és télleg kevesebb bajom volt vele, mint magyar XPvel...
    nekem tényleg jobban bevált
  • bertino
    100x gyorsabb
  • ProGabe #7615
    ezt naivitásnak??azt hittem logikának
    na de tényleg,miben különbözik,most már felcsigáztál
  • bertino
    ezt hívják naivitásnak
    főleg, ha még nem is próbáltad az angolt... nem is tudod, miben lehet más...
  • bertino
    az igen!
    én 2000től fogva csak ENG-t használok!
    Nálam csak fizikai memórialistázás merevlemezre üzi volt eddig még :O
  • ProGabe #7612
    háddemér?én még nem használtam angolt,de a magyar nem csak annyiban más hogy őőőőőőő...magyar? :)
  • Aspyrin
    :D