40038
-
Newfronter #7650 Szerintem azért mert nem volt rá idejük, mondjuk tehették volna azt hogy eltolják 2008 végére a megjelenést, csak az már kissé tragédia lenne, hisz a win xp olyan agyonfoltozott és öreg lenne, amire nem tudnának fejleszteni rendesen programokat. -
#7649 7513 hsz. -
#7648 Már egyszer vki leirta :P :) -
AnonymouS #7647 És a Vistába mért nem pakoltak ilyen animációkat, hamár sok ötletet átültettek? Komolyan, jobban nézett ki mint most a Vista :) -
Janmester #7646 Szasztok valaki tudna adni kulcsot 5840-hez.Az enyémeket nem fogadja el.Elöre is köszi. -
#7645 RC2/RTM ATI driver. -
Newfronter #7644 Na hát igen, az XP kernelje nem volt alkalmas továbbfejlesztésre, itt bukott el a dolog, és 2 év alatt nem tudtak mindent átportolni a másik kernelbe. -
#7643 Mit álmodott az M$ a 2003 oktoberben megjeleno Longhorn-rol -
#7642 Ertem. Köszi!
A hat kiadas közt lesz egy "semmi baromsag nincs rajta, csak egy kek kepernyö egy sajat gep iconnal" valtozat is? -
baca01 #7641 gondolj bele mondjuk úgy durván az egész világot, de elég csak az usa-t és az eu-t allátni elegendő mennyiséggel nem kis feladat...
a multiknak letölthetővé teszik netről és január 30-ra pedig megoldják a dobozos változat szállítását is. -
FLeK0 #7640 hasznalatra, nagy mennyisegi rendeleshez).
6 kulonbozo vista kiadas lesz, errol akarhol olvashatsz. A rendszerben kulonbseg nincs, a szolgaltatasokban igen. Ok pl. nem kapnak media centert meg ilyeneket. :) -
#7639 Es annak mi ertelme?
Hogy a nagyobb multiknak? Fejlesztesre (driverek, programok stb.) vagy hasznalatra?
Ha hasznalatra, akkor a "mindenkinek" csomag jobb lesz? Ez eleg logikatlannak tünik szamomra...
Amugy gondolom akkor megint nem fog futni semmi rajta vagy egy fel evig... -
baca01 #7638 most jön ki a nagyobb multiknak, jövő januárban pedig mindenkinek. -
#7637 Hm... nem arrol volt szo, hogy 60%-at ujra kell irni?
Ezt talan egy par honapja hallottam. Hogyhogy akkor most kijön par nap mulva a vegleges? En ugy tudom jövö evre mondtak, nem? -
FLeK0 #7636 fog, itt vannak képek, de inkább olvass vissza vagy keress rá vhol a 25 kérdés helyett. -
#7635 nh az kirr kivi vok mie lesz...felületében fog változni? amugy bcs hogy ennyit kérdezek de ez csak egy forum...:D -
baca01 #7634 igen -
#7633 mi kijön az uj windows?:O -
FLeK0 #7632 várd meg a véglegest, pár nap. -
#7631 oks nem rakom fel még johogy regeltem a kibaszott wanadoo-ra :( nah mind1 200ft rotty:D:D:D amugy vki nem tud olyan oldalt ahol le lehet szeni a legujabbat és ami jois? -
FLeK0 #7630 kiirod dvd-re és bootolsz róla
de ne rakd fel, tényleg régiszar. -
#7629 Jo de bazz vmit mondhatnál róla...:D már nem azért nem azt kérdeztem hogy ősrégi vag nem vagy mivan hanem hogy ezt hogy lehet felrakni majd... amugy ha máár azt mondod hogy ősrégi honnan lehet leszedni a legujabbat? hehh? -
Aspyrin #7628 Beletrafáltál egy ősrégi windowsba :D Azóta már kiadtak egy zsák újabb verziót, amit szedsz teljesen használhatatlan :D -
#7627 jah amugy bocs hogy ide írtam mert ez vmi Vista (Longhorn) de nem találtam semmi más forumot ahol válaszolnának nekem vki írjon PLS!!! -
#7626 Csáó emberkék wanadoo-rol szedek vmi Vista nem tom mit ezt Microsoft Windows Vista 32Bit Build 5536 DVD-WinBeta
nah szal azt akarom kérdezni hogy magyarázza már el nekem vki hogy ez most mi...ez most egy OP rendszer? vagy ha berakomaz ISO fájlt a deamon tools-ba akkor az xp-re rátelepíti a Vistát vagy mit csinál vki írjon már róla vmit mert kiváncsi vok mire basztam el 200 ft-ot :):)!! PLS írjon vki vmit! -
Newfronter #7625 Fake ez is úgy tűnik, várunk valami normálisra.
(Közben az Office 2007 is arany lett) -
#7624 dehogyisnem ;)
originált használok, nem szokásom a simplicity és egyéb szarságok :D -
#7623 te jó ég ne beszélj már baromságokat, a magyar xp a nyelven kívűl semmiben nem különbözik az angoltól... persze te lehet hogy valami agyonhekkelt borg, extreme stb változatot használsz. Az hogy az angol gyorsabb mint a magyar, hát ezen is csak röhögni tudok -
#7622 Szerintem sincs. Mindkettőt használom, de nem vettem észre külömbséget! -
#7621 Szerintem sincs. Mind2-t használom napi szinten és egyik se rosszabb a másiknál. -
#7620 A magyar XP-vel az égvilágon semmi probléma nincs.
-
FLeK0 #7619 A timbuktui meg ezeregyszáztizenháromszor gyorsabb és a fehérorosz meg annál is 2 fényévvel! -
#7618 Az hogy a magyar verzió rosszabb még a Windows Millenium miatt terjedt el. Az valóban bugosabb volt. DE CSAK AZ. -
#7617 ez olyan tulajdonság, ami nálam észre is vehető :D
és télleg kevesebb bajom volt vele, mint magyar XPvel...
nekem tényleg jobban bevált -
#7616 100x gyorsabb -
#7615 ezt naivitásnak??azt hittem logikának
na de tényleg,miben különbözik,most már felcsigáztál -
#7614 ezt hívják naivitásnak
főleg, ha még nem is próbáltad az angolt... nem is tudod, miben lehet más... -
#7613 az igen!
én 2000től fogva csak ENG-t használok!
Nálam csak fizikai memórialistázás merevlemezre üzi volt eddig még :O -
#7612 háddemér?én még nem használtam angolt,de a magyar nem csak annyiban más hogy őőőőőőő...magyar? :) -
Aspyrin #7611 :D