40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Yrda
    komolyan kérdeztem..
    így meg úgy mondják, hogy korszerű processzor meg minden..
    az enyémnél már van korszerűbb ha jól tudom..
  • me and a monkey
    Természetesen nem. Csak kb.100 hsz-ként mindig előtolakodik v.ki, hogy így fényezze magát és a konfigját. Úgy látszik ez egy tipus.
    Ha pedig komolyan kérdezte, akkor még szomorúbb.
  • Sorcy
    Jó lesz, de lehetne bikább a géped!
  • Mr Manson
    ehh ...

ez komoly kérdés?
  • Yrda
    szerintetek nekem megy majd a vista?
    gépem: abit s478 alaplap, Intel 3ghz-es proci, 1 GB RAM, Nvidia geforce 6800 inno 3d 128 mb ram
  • Sorcy
    Sziasztok, mi a helyzet RTM ügyben? +van már valakinek?
  • Newfronter
    Ez UA? Mert azt a linket nem néztem. :)
  • Mihail
    írták lejebb hogy kb. közepétől jön a lényeg, tekerj bele
  • Hunnenkoenig
    Ebben mutatjak is vagy csak pofaznak rola?
    Hang nelkül tudom csak nezni, mert mindenki alszik, de eddig csak azt a feher haju csavot mutatjak 20 perce...
  • DjDano
    ha jól tudom, Vistában már ki lehet kapcsolni a rendszerhangokat
  • Mihail
    én nemtom engem a hangok mindig idegesítettek windowsban, xp-ből ki is szedtem nlitettal, valószínüleg vistában sem lesz ez másképp
  • DjDano
    találtam egy érdekes videót, a Vista és az XP rendszerhangjait hasonlítja össze.

Sounds: XP vs. Vista
  • Yrda
    hehe ez olyan mint a powerpoint :DDD
    úgy jönnek be a lapok :)
  • DjDano
    megelőztél, épp most akartam belinkelni :))
  • Newfronter
    Ezt nézzétek meg!!!!
    Nagyon ott van ez az oprendszer, imádom! :)
    Az interjú kb. felétől használják a Vistát...
  • Grusi
    Egy picit vegyél már vissza...
  • bazza
    hú de okos vagy. láttál már oylan windowst ami nem akkor szart be mikor tényleg kellett volan? muti már egyet...
  • Evogordon
    Tudom csak azért ciki :)
    Nekem nagyon bejön a vista de hogy nincs egy plusz gép amin rajta van a vista vagy minimum előtte vagy 10X lekéne tesztelni hogy elindúl e..
  • DjDano
    láma ember vagy láma gép... nem az opredszer hibája
  • TothLaci

Nem az első eset :D
  • scs17
    ez az :DD
  • Evogordon
    Itt nálunk volt egy vista bemutató tök jó volt meg meg minden csak az volt a baj hogy nem indúlt el a vista xDDDDDDD
    Elkezdi a pali 'semmi baj bemutatom képekben...' :D
    Azért ez komoly.
  • ILLNeo
    Pontosan erre akartam kilyukadni...
  • baca01
    jah én még olyat is hallottam anno hogy 6ghz-es processzor meg 3gb ram kell majd neki :D
  • ILLNeo
    A Longhorn féle rémhirekhez képest... semmiképpen

Emlékszel milyen konfigokkal rémisztgettek minket. Mind1. Remélem megérte ezt az 5 évet belefeccölni. Egyébként hála istennek van tőle egy kis OSX feelingem...

és az RC2 x64 már most jobb futtással bír mint az XP x64... (tapasztalataim szerint...)
  • baca01
    nade most komolyan persze nem mindenkinek van 3ghz-es gépe.... de ha úgy nézzük a mai átlagember gépén elfut simán. kivételek mindig vannak pozitív és negatív irányba is, de mai viszonlylatot tekintve nincs olyan eszeveszetten kibírhatatlan gépigénye.
  • expander
    Na má...!!!
  • DjDano
    Na mostantól a csóringerek ne irogassanak ide, menjenek el dolgozni és cseréljék le a 10 éves konfigjukat, azon futni fog a vista
  • Aspyrin
    Net framework 3.0
  • Aspyrin
    Befejeztem.
  • bazza
    Le lehet nyugodni, tudjuk hogy drága dolog lesz ez nekünk, de nem kell a vészmadár köszönjük.
  • Aspyrin
    Pont azért idéztem mert okoskodtál. Már látom, hogy képtelen vagy feldolgozni olyan információkat amik a képességeiden túlmutatnak. Az ilyen embereket szoktam korlátoltnak hívni.
  • ILLNeo
    Kösz Bon!
    Kipróbálom ezt a live driver search-t!
  • Zsoltika 007
    Azért mert nem akarok offolni.
    Nehogy már arról szoljon a vista topik hogy próbálod megmagyarázni azt a baromságot amit leírtál.
    Próbáltam lezárni úgy hogy nem szóltam hozzá a dologhoz többet de látom nagyon hajtasz. De ez az utolsó postom veled kapcsolatban.
  • Aspyrin
    Hát az, hogy az addigi 300w-os codegen tápom bemondta az unalmast a gt-m nyomása alatt :D
  • FLeK0
    Ezeket a remhireket, meg hogy kulon tap kell neki mar a 6xxx szerianal is hallottuk, es mi lett belole :)
  • Aspyrin
    Ígérem utoljára offolok:
    "Az NVIDIA új 8800-as sorozatának debütálását sokan várják, hiszen ez az első kártyacsalád, mely DirectX 10-es támogatással bír. Az egyetlen pici probléma, hogy ezt kipróbálni, főképp tesztelni még nem tudjuk. Ami bizonyos, hogy az új GTS és GTX jelű példányok az előzetesen kiszivárgott eredmények szerint rendkívül jól teljesítenek (erre remélem, mi is találunk bizonyítékot), a gond csak annyi, hogy teljesítményfelvételük tovább növekedett. Felkészültünk rá, hogy az új kártyák SLI-módban történő használatához ajánlott lesz az 1000 watt teljesítményű tápforrás."(Forrás: HoC)
    Most már értem, hogy miért hallgatsz barátom :)
  • bon
    Várjál amíg lesz normális driver a creative oldalán, Vagy ha még nem próbálta akkor az ott lévő legfrisebbet próbáld felrakni. Lehetőleg Vista komaptibiliset, ha nincs akkor jó lesz az XP-s is. A Driver keresését a neten lehetőséget prbáltad már a Vista-ba? Az ismerösömnek is live-ja van és magától feltette neki a Vista.
  • ILLNeo
    Ezzel az SB Live-al mit kezdjek?
  • ILLNeo
    Tegnap szedtem le a catalystot: 103Mb. De cserébe megbütykölték a servert és 350Kb/s jött le...