195
DVD-t rendelnék az Amazon.com-ról
-
blackgamer #35 ciki ?
bocs, de egy évben max 2-3 vásárlás miatt nem fogok ezreket fizetni egy webkártya fentartására
egyetem mellett pedig nem tudok dombornyomottat fenttartani
ördögi kör, kár is beszélni róla -
#34 amúgy ezt rendeltem:
-
#33 + nem bombor nyomott kártyát kérni hülyeség :) -
#32 az én game-mat amazon nem hozza ide :( -
Garfield #31 Azért még ma is dombornyomott kártyát felhozni, mint kifogást az online vásárlás ellen... hogy is mondjam, ciki.
Eletronikus Számlacsomag
Hogy a többi banknál van-e ilyen, nem tudom. Én két éve rendelek ezzel az Amazonokról (meg egyéb helyekről is) minden gond nélkül. -
qper #30 Én úgy tudom, hogy bizonyos dolgokat az Amazon nem szállít bizonyos országokba. Lehet, hogy a kosarasgatyádat sem szállítják ide valamiért. -
#29 Ja közben már rájöttem:) -
blackgamer #28 gondolom nem én vagyok az egyedüli aki amazonon kinéz valamit, de nem dombornyomott a kártyája
vagy akkor mondják azt, hogy mittomén, hónap végére összejön annyi rendelés, és csak akkor rendelik meg egyben az addig befutott rendelésekkel együtt -
#27 nekik nem éri meg, ők nagykertől stb veszik, 1 db-ot rendelni számlázni stb rengeteg macera..... -
blackgamer #26 nekem nem éri meg 1 cd-vel foglalkozni
de nekik? hisz ebből élnek! CDBOLT = cdket adnak el
valami más lehet a háttér, de nem tudom mi -
#25 persze hogy elhajtanak ahoz hogy nekik megérje 1 db játékkal/filmmel/stb-vel foglalkozni olyan haszon kulcsot kell használniuk amit úgyse fizetnél ki, mondom nézzd meg a GMX-et onnan szállítanak magyarországra is. -
blackgamer #24 természetesen fizetnék érte, egyértelmű
ismerős nincs, nem is kezdenék vele, mert már volt olyan hogy rossz cd verziót küldtek csomagküldők, akkor meg nehézkes a visszacsere, ezért kéne egy üzlet ahol személyesen lehet átvenni, de mindenhonnan elhajtanak, mondván amazonról nem tudnak beszerezni -
#23 van ismerős? mert a 2 szép szemedért úgyse csinálják meg :) -
blackgamer #22 sorry :) , szóval cdbolt ahol leadom amazonról mi kell, és beszerzik, de személyesen intézve (bár ez asszem nem az a topic) -
#21 mi? -
blackgamer #20 offline üzletet ismertek ami lebonyolítani amazonról a vásárlást? -
Garfield #19 Nem értem a kérdést.
Amazonon ott a leírás, hogy mit, mennyiért, hova mennyiért szállítanak. -
#18 én game-t rendeltem most, de az amazon-nak nem tetszett, GMX-ről rendeltem (soha nem hallottam róla elötte) 5 font lesz a szállítás. -
#17 up! -
#16 Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy 30$-os kosarasgatyát az amazon.com-on, és azt szeretném kérdezni, hogy kb mennyi lenne a pk, és hoznak M.o-ra?
Előre is köszi -
#15 kártyától függ :) -
blackgamer #14 mondjuk van dombornyomott kártya, mi ezután a teendő?
hogyan történik a fizetés amazon-on? mert nekem nem túl érthető a dolog -
#13 mind1, jó az nekem... -
#12 Valószínűleg "teherautóról leesett" cuccos lehet... Olcsó húgynak híg a leve, gondolom ismered a mondást -
#11 na még egyszer megkérdezem -
#10 Normális az, ha ennyibe kerülnek a hardwerek, mint itt?
mert gynus, hogy egy 2.8 gigás proci fele annyiba kerül mint máshol. hol itt az átbaszás? -
#9 aha,köszi,akkor anyámékhoz rendelem Belgiumba,az egyszerűbb ^^ -
#8 Én azt javasolnám, hogy ilyen esetekben másra ne nagyon hagyatkozz, hanem a hivatalos oldalakat keresd fel:
Interneten vagy egyéb csomagküldő szolgálattól megrendelt áru vámkezelése:
Az interneten, vagy csomagküldő szolgálattól megrendelt vámáruk esetén, amikor az ellenszolgáltatás fejében érkezik be, vagyis fizetünk érte, a vámteher – a beérkezett vámáru/k értékétől függetlenül – az általános szabályoknak megfelelően kerül kiszabásra.
Ilyen esetekben az ügyfelet nem illeti meg a 28.200.-Ft-os vámkedvezmény, tehát a vámáru/k teljes értéke után kell a jogszabályban meghatározott vámot és egyéb közterhet megfizetni.
Ajándék küldemények
Postán, fuvarozó vállalat közreműködésével beküldött, vagy más természetes személy által behozott ajándék vámkezelése a nem kereskedelmi jellegű forgalom szabályai szerint történik, amennyiben az ellenszolgáltatás nélkül érkező vámáru a jogszabályban meghatározott mennyiséget nem haladja meg.
Vagyis ilyenkor megilleti a vámkedvezmény a megajándékozottat, amennyiben az ajándék együttes értéke a 28 200 Ft-ot nem haladja meg.
Ez a kedvezmény nem alkalmazható a
vámkedvezményes értékhatárt meghaladó egyedi értékű vámárura, valamint
szeszes italra, és dohánytermékre.
Forrás: vam.hu -
#7 szóval szállítanak Magyarországra?és ha jól tudom 20ezerig minden vámmentes,akkor nem tesznek rá vámot,ha az alatt rendelek,nemdebár? -
#6 nálam a vám az eddigi rendeléseim során tökéletesen random alkalmakkal került elő... teljesen kiismerhetetlen :o) (ha vám elé kerül és nincs rajta ár, akkor esetleg megbontják és árbecslést alkalmaznak...?) -
Garfield #5 És a vámot mivel lehetne elkerülni? Az Amazon.com-on van olyan opció, hogy ajándékként cosmagolják számla és az ár külső feltüntetése nélkül, de az plusz 3,5 dollár. Vagy ez teljesen véletlenszerű, mikor terhelik vámmal? -
Garfield #4 Azé', mert olyan filmek, melyek Magyarországon jelenleg nem kaphatóak.
-
#3 Szóval kell hozzá egy cím amire küldik, egy hitelkártya, amiről leemelik a pénzt(ez vagy dombornyomott bankkártya pl. visa classic, vagy webkértya kell, hogy legyen, és az általad válsztott posta szolgáltatás. A leglassabb kb. 5 dollár, ezzel úgy 10 hét alatt ér ide, a gyorsabbak (DHL) akár 30 dollárt is elkérnek, de két héten belül itt a cucc.Természetesen, ha több dolgot rendelsz egyszerre a postaköltség emelkedik.
Vám nekem még nem volt, de lehetséges.
Kb. ennyi. -
Garfield #1 Üdv!
DVD-t szeretnék rendelni az Amazon.com-ról. Aki csinált már ilyen, mondja már el, mi kell hozzá pontosan, illetve milyen mértékű egyéb járulékos költségek jönnek hozzá.