Online vásárlás

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
Nem hiszem, de nincs is ra szukseged, Decathlon-ban lattam spalding labdakat. Ha valamiert kulfoldrol akarod mindenkepp akkor ismeroson keresztul tudod csak megoldani ha van valaki kint, vagy ebay (eladotol fugg hogy szallit-e), de osszessegeben jobban jarsz ha itthon veszed

Krisztiam
sziasztok
egy spalding kosárlabdát szeretnék rendelni az amazon.com-ról..
az lenne a kérdésem, hogy Mo-ra kiszállítják ???

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

lalakov
Tudna valaki pár szót mondani az Amazonról vett mp3 számokról? Bárhol, bármilyen eszközön meg tudom hallgatni vagy csak a felhõben tárolódik és csak a saját lejátszójukkal lehet lejátszani?
grizzly21
neha tenyleg nehez talalni..azt probald meg, hogy amazon.com-os linken ramesz, hogy "5 new from $75.00", ott vannak boltok, azokat probald meg. Ha itt sincs akkor meg azt lehet hogy valami amerikai ismerost keresel akinek a cimere kikuldod, o meg tovabbkuldi

Találtam ugyanilyen állványt, de kivétel nélkül mindenhol change country-nál csak United States van. :(
grizzly21
ebay.com afa-val vigyazz

Srácok szeretnék amazon.com-ról rendelni egy tripodot, de nem szállítják Magyarországra? Nincsenek ötleteitek, hogy így hogyan jussak hozzá?

Ez az állvány az. :-\
zyndar
Sziasztok!
Szeretném az alábbi linken található testápolóval meglepni a páromat. Sajnos a gyártó csak az Egyesült Államok és Kanada területén szállít? Tudja valaki esetleg, hogy Magyarországon megrendelhetõ-e a termék?
Testápoló

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Legegyszerûbb felhívni a VPOP-t a kék számon, ott elmondanak mindent.
Én DSLR-t vásárolnék az amazon.com-ról ez pl vám mentes de az áfát ki kell fizetni. A vámolást a posta elintézi.
grizzly21
ha com-rol rendeled vamoljak, ha a masik kettorol akkor mivel EU ezert szerintem nem, DE hivd fel oket a biztonsag kedveert.

Üdv.

olyan 300-400$ közötti árú elektronikai cuccot vám és áfa szempontjából honnan érdemes rendelni? amazon.com, amazon.co.uk, amazon.de.

Ez nem érdemesség kérdése, eszed, nem eszed, nem kapsz mást. Mondjuk egyik reggel 6 óra 20 perckor teherautóra tették Nagy-Britanniában, másnak délben itt, Budapesten felcsörögtek a portáról, hogy csomagom érkezett...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

passatgt
hát ja, anélkül nem érdemes rendelni, mert lenyomozhatatlan, ergó bármelyik postás hazaviheti fiának játszani...

Brit Amazonról rendeltem, és a csomag árának fele postaköltség: 5-10 munkanapot írtak, néztem is, hogy ejj, de gyors lesz, de akkor is, na... Most jött a visszaigazolás emailban, melybõl kiderült, hogy miért ilyen qrva drága: nézem már, mióta van tracking number a postai köldeményeken? Hjaaa, hogy UPS? Biztos sok csomag tûnt el útközben...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

paszulypisztoly
azt nem tudom hogy a billiárd teremben van-e tusoló, de edzõteremben van :) de ha más nem amit megspórolsz az asztal bérlésén, abból veszel vizet és lemosod az izzadt testedet :D

az jó, szeretek tusolni egy kemény billiárd meccs után:D
minden esetre hogy felkészültek az megnyugtató:)
paszulypisztoly
értem azt hiszem.
nagyon jó a hely, eddig csak focizni voltunk ott, több pálya, tusoló, gondolom a billiárd terem is hasonló felszereltségû. biztos nem szakadt posztón seprûnyéllel lököd a golyókat :)

hát átutalod a számlaszámra az összeget. õk azt csak akkor vonják le, ha összegyûlik a kellõ ember. akkor kapsz egy linket, ott a kupon, nyomtatod, beviszed, bemutatod.

milyenek a felszereltség a goldban? ennyiért gondolom nem terepasztalt kapunk fejetlen dákókkal.
paszulypisztoly
most néztem ezeket a Bónusz Brigádosokat, van a Gold Billiárdba is akció, ami azért jó mert egyébként nem túl olcsó, jó a hely szó se róla de nem olcsó, sõõt. De ha féláron lökhetjük a golyókat az jó. csak még nem tiszta ez az átutalásos rendszer, valaki egy kis infót errõl tud adni?

hellobello
Igen van, az új corvin bevásárlóközpontra gondoltam,a mi most nyílt egy pár hete.

Csak a corvinban, egyátalán van ott woodoo? ez most az új corvin sétányos, vagy az eredeti corvin áruház?
hellobello
Én úgy olvastam, hogy a corvin bevásárlóközpontban a woodoo boltaban lehet átvenni a kupont.

Sztem el is megyek cipõt venni oda, amúgy ez ilyen nyomtatható kuponos történet?
hullabaloo
jah jó cuccokat lehet kapni a Woodooban én is gyakran vásárolok ott.

hellobello
Ezt a horroréttermet én is szívesen kipróbálnám.
Jaja néztem én is a Woodoo a kedvenc márkám.

Nagyon jó ez a mostani ruhavásárlós akció is, erre a horrordologra én is rákattantam :D
hullabaloo
Na reméltem, hogy felkeltem az érdeklõdést, ha majd sokakat érdekel beszéljünk meg valamit, és írjunk a Bónuszbrigádosoknak! Szerintem nagyon nagy lenne miközben a hurkát eszed a nyakadba dõl egy csontváz! :))

Errõl még nem is hallottam. Biztos ott készítik a város legjobb véres hurkáját. :) Egyébként meg nem hinném, hogy csak törzsvendégeknek lenne esélyük ezeken a helyeken.
Van ilyen, hogy horror étterem ??? Tényleg ??? De jó. Oda menjünk már el. :)
Ez igazából fõleg azoknak jó még, akik már régebb óta törzsvendégek valahol, majd hirtelen bevezetik ezt a rendszert. Biztos tudomásukra jut és élnek majd a lehetõséggel.
hullabaloo
Én hallottam valami horror étteremrõl a körúton valahol, aztán mikor mondták az árakat akkor elfelejtettem, most megprobálom, valakit érdekelne, mert gondolom minél többen vagyunk, annál jobb.

Hát akkor próbálkozz egy japán étteremmel, hátha bejön! :)
Jó lenne ha valamelyik japán étterembe is el lehetne menni olcsóbban, a jobbak sajnos elég drágák.
Nem csak éttermekre vonatkozik ez. Senki sem állította ezt. Csak ezzel példálóztunk, de gondolom többnyire ilyen kérésekkel fordulnak hozzá.
ezt örömmel hallom, mert úgyis közeledik az évfordulónk a barátnõmmel.
hellobello
Mi vagyunk a BKV-ért és nem õ értünk itt kezdõdik a probléma.

jancso22
ahogy én láttam több szolgáltatással is mûködik, nem csak elsõsorban éttermekkel. asszem virágcsokrot is lehet olcsóbban venni:)

Az sajnos nehezen menne. Mivel a BKV-ra rá vagyunk kényszerítve sajnos. De egyébként szívesen részt vennék egy ilyen mozgalomban. :)
Hát én nagyon adnám, ha több szolgáltatásra is kiterjesztenék ezt a játékot.
jancso22
naja nekem is. szervezzünk be 1millió pestit hogy adják féláron a BKV bérletet. ki van benne?:)

hellobello
Tök jó, volna egy pár ötletem. :)

Te is javasolhatsz helyszínt, de õk is kijelöhetnek egy nekik szimpatikusat.
Szerintem ezt megbeszélés alapján megy. Ha tudsz javasolni nekik valami boltot vagy ilyesmit, akkor azt elküldheted nekik, hogy te milyen szolgáltatást vennél igénybe olcsón.
Utána õk is biztos megpróbálnak oda toborozni vásárlókat. Lehet a honlapjukon valahogy ezt közzéteszik. Aztán, ha nagy az érdeklõdés, akkor felkeresik õket és talán lesz akció.
hellobello
Kaptok egy kedvezmény ha X számú ember összegyûlik.

jancso22
sziasztok

akkor ez úgy megy, hogy kinlzek egy helyet, összeszedek X embert és õk meg alkudnak valami akciót?

Félre írtam, bocsi. Én is úgy értettem, hogy a bónusz brigád szerez xy mennyiségû embert. Egyébként nem csak éttermekkel bizniszelnek errõl. ez csak egy példa volt.
Igen, na ezzel még nem is találkoztam rajta :)
És mindenki csak éttermeket ajánl? Nem hiszem hogy csak ez az oldal célja, lehet hogy majd írok rá, ha eszembe jut valami.
Megtaláltam:D Úgy látom, hogy akár ajánlani is lehet helyeket, ahova szeretnél menni és megszervezik az akciót:D
Éppen, hogy nekünk nem kell alkut kötni, hanem azt megköti a Bónusz Brigád, neked csak választani kell és klikkelni :)
Értem, hogy mirõl van szó, de nekem még mindig nem derült ki, hogy hol is lehet így vásárolni.
Oldal 1 / 4Következő →