Online vásárlás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt nem a bemutató a lényeg. Hanem fogja magát a közösség, majd alkut köt bizonyos helyeken, hogyha szerzünk xy számú vevõt, akkor akciós árak lesznek ott.

Én semmilyen termékbemutatóról nem tudok.
Most elolvasgattam. Tényleg nincs bemutató, mindig vannak különféle akciók, most nm csak kaja van, hanem pl virágot is lehet venni olcsóbban, egészen jó.
Itt semmiféle termékbemutatóról nem volt szó. Ott amúgy sem kell semmit fizetni, szóval ez tuti nem ilyenrõl szól. Valami konkrétumot tudtok mondani?
Az olyanokat nem szeretem, haverom is elment egy termékbemutatóra, 2óra volt, aztán a végén kapott egy szappant. Jaj de jó...
De szerintem ez nem ilyen, azért itt gondolom nem csak egy kostólót kapsz félárért 😄
Az ilyen kirándulással egybekötött termékbemutatók pedig pont ilyenek, rakás idegen együtt, csak mert olcsó 😄
Hát az mondjuk nem lenne rossz, azért furcsa lenne, nagy köralakú asztal és ül ott egy rakás vadidegen, valahogy nehezen tudom elképzelni xD. Van valami elérhetõségük?
Nem kell egy asztalnál lenned a többiekkel, mehetsz a barátoddal 😄 De lehet rosszul mondtam, és mindenki akkor megy amikor akar csak hivatkozni kell a kedvezményre
És akkor menjek el 15 emberrel étterem be, szívesebben mennék mondjuk a barátommal.
olyan 'közösség' is van, ahol nem közösen rendelnek meg valamit, hanem pl együtt mennek el egy étterembe, és emiatt az étterem ad x százalék kedvezményt, merthogy lefixált számú vendég jön a megbeszélt idõbe, így végülis mindenki jól jár
grizzly21
szerintem nem eri meg mert lehet hogy kicsit jobb a postakoltseg igy de bejohet a vam es akkor mar bukta

Hát nem éppen ez a baj, hogy magyarázták ezt nekem de igazából nem tudom micsoda, jól jönne egy kis magyarázat
Hát, hogyha olcsóbban jutsz bármihez is, miért is ne 😄 Mire gondolsz konkrétan amugy, ismersz ilyen 'közösséget'?
Mit gondoltok jók ezek a közösségek, ahol mindenki összefog, aztán vásároljunk és jujj de olcsó?
Ulvar
Sziasztok!

Próbáltam megérteni de nem tudtam rájönni hogy Európába a kiszállítás hogy történik ha 2t rendelek egyszerre az most per darab vagy 1 szállítás vagy hogy számolja a plusszt az alap mellé....valaki felvilágosítana ebben a dologban? Köszönöm.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Trade
sziasztok pár napja vettem egy ebookot paypalon keresztül fizettem érte.
Nem igazán váltotta be a hozzá fûzött reményeket csak félinformációkkal lettem gazdagabb.Írtam a tulajnak hogy mi a szitu,de ahogy a tipikus ameriaki hozzáállás hozzánk kelet-Európaiakhoz még válaszra sem méltatott már egy hete,Amazonon visszaveszik a könyveket(!).
Milyen hivatalos procedura van az ebookra ha nem tetszik?Az igazit ugye vissza lehet vinni és max cserélik vagy pénz vissza

sziasztok!
találtam egy egészen érdekes kis honlapot: www.chinabuye.com, afféle online kínai piac lehet, de nem is tûnik rossznak... ez a kis kütyü itt legalábbis határozottan szimpatikus, fõleg ingyenes szállítással: http://www.chinabuye.com/2gb-hd-7-touch-screen-wifi-portable-mid-umpc-white nem tudom, érdemes lenne-e rendelni egyet. O.o
passatgt
Pár napja rendeltem egy cipõt amazon.co.uk-ról, ma adták fel, kíváncsi leszek mikor jön meg, azt írta 15 és 22 között😊

Amúgy amazon küld a csomagban valami matricát vagy ilyesmit?😄

grizzly21
hat oo valoszinu..erre mar nem tudok biztosat mondani

😊

meg Pre-order Price Guarantee van rajta, ami azt is jelenti elvileg, hogy tuti, hogy a pre-order rendelésemtõl a tényleges megjelenésig, listázásig elõforduló legalacsonyabb áron kapom meg, amibõl az is következik, hogy akkor december 8-án, a megjelenés napján vonják le a pénzt. ugye?

csak most ez is fontos, mert jelenleg semmi nincs a kártyámon és úgy kéne kalkulálni, hogy akkor elviekben dec 8án legyen rajta 30.000

grizzly21
passz..szerintem csak ok tudjak, de kisebb "akico"nak alcazott ar athuzasok mindig vannak, szoval lehet hogy nem fog felmenni..

köszi szépen!

Azt nem tudod véletlen, hogy hol tudom megnézni (ha meglehet), hogy meddig tart ez az akció?

grizzly21
ami a kosarban van az csak neked van, magatol nem fogja leevonni a penzt csak ha meg is veszed (buy). Ha csak dec 8 an veszed meg, amikor megjelenik, akkor meg ki tudja hogy ugyanannyiba fog-e kerulni (lehet hogy igen). Szoval ha biztosan kell akkor vedd meg most.

sziasztok!

van az amazonon a kosaramban egy pre-order, 160 dollár értékben. de ez most akciós, mert amúgy 240-be kerülne. dec 8án jön ki a cucc, ezért pre-order.

az volna a kérdésem, hogy mikor veszi le a kártyámról a pénzt az amazon? ha rányomok a buyra vagy majd dec 8án? a lényeg, hogy nem akarom lekésni ezt az akciót.

grizzly21
igen, elkuldheted. de inkabb a paypal topikban tudnak valaszolni

Akkor én, a pénz rárakását a PayPalszámlámra a bankban is elvégezhetem?
grizzly21
van, nyilvan gyorsabban er a dragabb.

Kozben eszrevetem, hogy a termek leirasanal van egy olyan, hogy shipping, ott megtalalod, hogy szallitanak-e haza.

Még annyi hogy a szállítási módoknál van valami különbség az elsõ és a második opció között vagy M.O-ra ugyanannyi idõ alatt ér ide a cucc?
grizzly21
most ugy lattam nekem is mintha elfogadna! erdekes

Rendben akkor holnap megpróbálom,köszi a segítséget.
grizzly21
amazon.com ? az nem szallit. A bankkartyat a cim utan keri, tehat ha a magyar cimet elfogadta, akkor jo lesz. (de akkor nem ertem mi van).
Nekem a sima amazon-os (nem viszonteladok) filmek/it cuccok mind hibauzenetet adnak a postazasi cim utan.

Régiókód az okés, mentesítve van a lejátszóm.
De ha továbbenged a cuccal addig ameddig a bankkártyát kéri,akkor se küldik ki?Mert a viszonteladók közül tényleg hibát ír ki a postázási címnél hogy ide nem szállítanak, de ha magától az Amazontól veszem akkor továbbenged gond nélkül.
És köszi a segítséget.
grizzly21
100 vagy 150 euro alatt nincs vam. (inkabb 150 remlik, de hivd fel oket ha biztosat akarsz). a 6 K mindenkepp belefer.

DE ha amazon.com-rol veszel, akkor nem fognak ide szallitani, ha amazon.co.uk-rol akkor igen. A regiokodra is figyelni kell.

Most akarok vásárolni Amazonról eléggé bizalmatlan vagyok de másképp nem tudom megszerezni az adott cuccot.
Vám üggyel mi a helyzet?
Egy 6 ezer Ft-os DVD-t akarok venni(nem marketplacerõl hanem magától az amazontól tehát be tudják M.O-ra szállítani) arra mennyit rakhatnak?
Olvastam több helyen hogy 28 ezerig nincs vám,de több mint 1 éves volt a komment,szóval nem tudom azóta nem lett-e szigorítva.
A Top up your PayPal account-ban hogyan lépek tovább??
grizzly21
Ez az amiben nem vagyok biztos en se,,hogy van e USD szamla..mert akkor nem kellene konvertalni. ha nicns akkor magatol konvertal a rendszer, jo szar arfolyamon.

Még csak hasonlót se csináltam de, egyszer mindent el kell kezdeni iletve meg kell tanulni.-ha ez sikerül soha el nem feleljtem az bisztos. 😊
Amúgy akármilyen hülye vagyok már csak azt nem tudom hogy Top up your PayPal account-ban hogyan lépek tovább....itt hogyan tovább?
De legalább a konvertálással nem kell foglalkoznom mert az csinálja akitõl vásárolom a cuccot ha jól értettelek. 😊
a két cucc kerekítve 47 dollár akkor szerinted kb mennyi forintot kéne majd rárakni a PayPal számlára?
És nagyon szépen köszönöm neked hogy segítessz.
grizzly21
nem kuldtel meg penzt senkinek?😊
Amilyen adatokat megadnak, arra a szamlaszamra kell neked a penzt elkuldened a normal bankodbol, ezt lehet interneten is persze. A konverzio automatikus, ha nem forintba kuldod, jo szar aron megy. Ha forintba kuldod, akkor annyi forint lesz rajta amennyit kuldesz, akkor lesz konverzio, ha pl dollarban vasarolsz. (ebay)

azt már megcsináltam hogy, a top up-ra kattintok kiírja hogy:

Top up your PayPal account

Transfer money from your bank account to your PayPal account. Make sure that the name on your PayPal account matches the name on your bank account. It is also essential that you copy the Transfer ID in the Notes or Memo section on your bank transfer form, so that the money can be transferred successfully.

Your money will be in your PayPal account in 2-4 business days. We don't charge you any fees for this transfer.

Your transfer must be in Hungarian Forints. If you use a different currency, your bank will convert the amount to Hungarian Forints before transferring it to PayPal.

Send a domestic bank transfer to PayPal

Beneficiary Name
BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank
Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám
.......sok szám
Your Transfer IDWhat's this?
.........sok szám

és innen tovább hogyan utalunk a paypal számlánkra pénzt a bankártyánkról/bankszámlánkról és hogyan történik a forintból dollárba konvertálás? Ezekhez ha jól tudom nem kell bankba menni? és akkor hogyan folytatom a számlára a pénzküldéstküldést?
grizzly21
top up- azzal penzt utalsz ra, es aztan mar csak ebay-en kell elkolteni.

de nem tudom hogy van e dollarszamla, ugy a legtisztabb, de attol felek csak forint van..(tehat konvertalni kell)

Utánanéztem a paypalnak de sajnos nem jutottam túl messze. amit tudtam hogy az oldalukon regisztráltam personal accountot, megadtam a kért adatokat (lakcím,ország,írányítószám,név,telószám) küldött e-mail amin megerõsítettem a regisztrációt majd 2 bisztonsági kérdést+választ kellett adni és most itt vagyok elakadva -ez után kiadta hogy:

You've activated your PayPal account

Once you top up your account or add your credit or prepaid card, you'll speed through online checkout without exposing your financial information.

1:
Top up my
PayPal account

Transfer money from your bank account to your PayPal account
Pay instantly using your PayPal account worldwide

2😛ay with my
credit card

Pay right away - get set up in seconds.
Pay without exposing your card number to merchants.
No need to retype your credit card information.

Itt már elléggé belekavarodtam melyikre kell kattintani és hogyan tovább? mastercard kártyánk van.
Ott lehetsz az elsõk között !

A NapiHami webáruház egy vásárlói közösség, ahol a tagok vásárolhatnak, illetve ajánlásaik révén építhetik saját vásárlói csoportjukat, amelyek forgalmából részesednek. Ezt a megtermelt összeget, vagy levásárolhatják, vagy felvehetik jövedelemként.

- a webáruház 2009 szeptemberében nyílik
- jelenleg az elõregisztráció folyik, ami ingyenes
- tagsági díj/megújítási díj sem lesz
- elég egyszeri 3 új tag behozatala az aktivitáshoz
- csoportod után származó jutalékod csupán havi 14.500 Ft vásárlás után már jár
- a Foods & Money System egy olyan 8 szintes rendszer, amely lehetõséget biztosít arra, hogy akár kiemelkedõ bevételekre is szert tegyél
- saját webirodádban az összes lényeges információt nyomon követheted
- A futárszolgálati díj 600-990 Ft között lesz országosan
- a termékféleségek a következõk: élelmiszerek, szeszes és alkoholmentes italok, Baba-Mama termékek, személyi higiénia, vegyiárúk, állateledelek, dohányáruk

További információ és regisztráció az alábbi linken:

http://info.napihami.hu/?mod=regisztracio&rid=50246
grizzly21
ebay-en csak paypal-al tudsz fizetni, annak nezz utana elotte mielott rakattintasz. Ha rakattintasz akkor elvileg jogilag koteles vagy vallalni hogy megvetted, es kifizeted. State az a megye, ne hagyj ki semmit ha meg akarod kapni a csomagot.

Aha, ebay-en van mindkettõ megnéztem és még egy pár kérdés: regisztráltam ékezetekkel + state/region/mittomént kihagytam ezek így jók(- am város,írányítószám,Utca megadva-)? Az eggyiknél azt írja hogy nemzetközi ebay-es vagy mi ez anglia, ez számít valamit?(gondolom hogy nem együtt érkeznek.) Na és a vásárlásnál csak a Buy It Now-ra kattintasz kijön a köteles vagy elfogadni az üzletet ha a lenti commit to buy ikonra kattintassz akkor mi lessz? Hogyan történik a csomagküldés és a fizetés-hogyan kell a kártyával?

Ehhez légyszi még segítsetek!Köszönöm!
grizzly21
A gond nem az, hanem hogy nem is fogsz csinalni ilyet! Amazon.com-rol ide nincs dvd/ruha/jatek/elektronikai cucc rendeles. Nincs!😊
Probald ki es meglatod.
Amazon.co.uk-rol van, de az dragabb is. De akkor mar: ebay.

Egyebkent kreditkartya kell hozza, master/visa, es regisztralni.

Helló!
szeretnék rendeli az Amazon.com-ról 2 itthon nem kapható PC DVD játék packot. A gond hogy, még nem csiáltam ilyet és nem is nagyon tudom hogy kell. Ha lenne valaki aki már járatos ebben a témában kérem segítsen elmagyarázni lépésrõl-lépésre hogy mit kell csinálni vagy itt vagy emailen keresztül. Kérlek titeket aki tud segítsen nekem!
Köszönöm!
Mail:[email protected]
Hali! Szeretnék rendelni az amazon.com-ról. A kérdésem, hogy szállítanak-e már MO.-ra és PayPal-al lehet-e fizetni és kb mennyi 1 könyvre (pontosabban linux biblia) a szállítási költség?
Válaszokat elõre is köszönöm
grizzly21
hat ja, konyvet amazon-rol erdemes.

http://cgi.ebay.com/Malawi-Cichlids-in-their-Natural-Habitat-NEW-EDITION-4_W0QQitemZ260341521681QQcmdZViewItemQQptZUS_Nonfiction_Book?_trksid=p3286.m20.l1116

itt a link.AZ a dirva,hogy 68 dolár a könyv:-o
amazonon a könyv is csak 60 dollár
köszi
üdv
grizzly21
40 dollar a postakoltseg ebayen? en inkabb azt kerdeznem hogy az hogy lehetseges?
egyebkent igen, annyi szokott lenni

Sziasztok,
rendelni szeretnék egy könyvet az amazonról.szeretném megkérdezni,hogy az lehetséges,hogy csak 6-7 dollár a postaköltsége?
ebay-en ugyanaz 40 dollár.
köszönöm a választ
üdv