195
DVD-t rendelnék az Amazon.com-ról
  • thomasthomas
    na de mennyi?5000 ft alatt vagy felette?
  • Punker
    az sok lesz.
  • thomasthomas
    hi!
    tudom elhagyatott topic, de nem tudom máshol megkérdezni..
    rendelnék egy monitort az amazon.com ról, csak azt nem tudom mennyiért szállítanák ki.......az elöttem lévők is írtak ilyet de azok könnyű csomagok és gondolom azokat olcsobban szállítják.....én a legolcsobb szállítási díjat kérném csak azt nem tudom mennyibe kerül és mennyi idő alatt....esetleg egy linket ahol ezt írják le szép sorjában.......

előre is kösz a segítséget.
  • AtomHeart
    Szervusztok!

Szeretnek egy notebookot vasarolni amerikabol. A cuccot valszeg online rendelnem meg, es egy eppen odaat tartozkodo ismerosom hozna el. Namost a kerdeseima kovetkezok volnanak:
    1. Nemreg olvastam, hogy sok legitarsasag tiltja notebook felvitelet az utasterre. http://www.airfrance.com/double6/passage3.nsf/(LookupPublishedWeb)/en-PRATI-pratique_bagage?OpenDocument - ez az oldal szerint az Air France-nal ez nem tiltott. Ez valoban igy lenne, vagy csak meg nem frissitettek a site=ot?

2. Kell-e vamot fizetni a cuccra? Ha igen, nem-e lehet ezt valahogy kikerulni?

Nagyon megokszonnem, ha valaki adna egy epkezlab valaszt...:^) Amennyire neztem, odaat SOKKAL olcsobbak a notik, itthon nem tudnam megengedni magamnak azt a modell(eket), melyeket kineztem...:^(
  • agyhalál
    Nagy eséllyel a bankodban, ahol a folyószámlád van.
  • krajczi2
    Sziasztok. Webkártyát hogyan lehet igényelni?
  • blackgamer
    vagy egy tucat maxi cd-ről lenne szó 3-4 kiadótól, pár hónapja írtam (angolul) de nem írtak vissza
    keresgélek keresőkben, plusz próbálok német kapcsolatot szerezni...
  • Garfield
    Pontosan.

Te nem magától az Amazon-tól akarsz vásárolni, hanem egy ott is kereskedő, másik bolttól.

Ami tippem van:
    a) a kiadvány kiadójától nem tudod megrendelni közvetlenül? Mert én már jópárszor rendeltem közvetlenül a kiadótól és minden rendben ment.
    b) Ha a fenti nem műkszik, akkor valszeg nem marad más az esetedben, mint a Gugliban rákeresni a "<kiadvány_neve> shop" szavakra és imádkozni, hogy legyen olyan bolt, amelyik szállít.
  • blackgamer
    a legtöbb cd-nél ilyet ír

ugye ezt Amazon küldi és ő is szerzi be

viszont amit én akarok, ott csak egy ilyen doboz van

ha rábökök bejön pár eladó, új és használt cd (ettől ez még Amazonon megy keresztül?)
    de ami azt írja hogy külföldre szállít, az se jelöli Magyarországot
    szóval itt tartok
    gondolom te a felső kép szerint vásároltál
  • blackgamer
    nem használtat, na majd hétvégén utánanézek újra
    remélem neked van igazad
  • Garfield
    Nem a túrót.
    Február elején jött meg tőlük a legutóbbi, zenei CD-t tartalmazó rendelésem.

Ugyan mutasd már meg, hol olvastad azt, hogy Magyarországra nem szállítanak? Egészen véletlenül nem használt CD-t akarsz venni, nem közvetlenül az Amazon.de-től, hanem az Amazon vásárteret használó egyéb előadótól?
  • blackgamer
    sajnos nem szállít Magyarországra, asszem mert sok cd eltünt a postán és ezért nincs rajta egész Kelet-Európa
  • agyhalál
    amazon.de-ről nem lehet? Csak mert feltételezem, hogy a közelsége miatt talán szállítanak Magyarországra is.
  • blackgamer
    Ismertek olyan német cd boltot ami Magyarországra is küld?
    Nem találok egyet sem.
  • blackgamer
    halló van itt valaki?
  • blackgamer
    cd-t szeretnék venni, amazon.de azt írja hogy az országba nem küld
    ez komoly? ti hogyan vásároltok onnan? (kipróbáltam más cuccot engedett venni)
  • blackgamer
    ok leesett, ez nem tárol rólunk adatot
    kosárba kell berakni és ott közölni a címet és fizetési módot
  • blackgamer
    regisztráltam amazon.com-on, de nem kérte se a címemet, se a számlám számát
    ezeket hol kell megadni?
    ott vagyok jelenleg, hogy bejelentkeztem és Your account
  • Pharaoh
    E-Bay elektronikus aukciós hely, ha simán vásárolni akarsz mennj webáruházba
  • MrStokes
    E-Bay -en csak aukcios dolgok kaphatoak, v van rendes online rendelesre is mod?
  • Brutal
    Valaki nem tudna nekem segíteni hogy webkártya számlaszámot hogyan lehet beállítani az e-bay-en????
  • Adam5
    Ezt a céget ismeri valaki? Mert szerintem elég jónak tűnik amit ajánlanak csak az a helyzet hogy ilyen téren eléggé kezdő vagyok és nemtom megéri-e egy ilyesfajta céget is bevonni a behozatalba ha pl ebay-on vesz az ember valamit.
  • Anthony001
    De ha nem értesz hozzá akkor nem irogssál ilyen helyekre
  • Anthony001
    Jó de elvileg küldenek e-mailt is nem, hogy megrendelte?
    De ha megérkezik akkor már baszhatja, mert ki van fizetve
  • Hanga
    ha megérkezik....
  • Anthony001
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy amazon.com-on haverom akart rendelni egy cipőt, amit az NBA store.com tól hozták volna.
    Elment ki enni, tesója meg addig össze vissza nyomkodta a gépet, és lehet hogy megrendelte, mikor havernak nem is kellett volna..ezt honnan lehet megtudni??
  • Punkerwork
    "Nem lenne semmi gond az internetes vasarlassal, ha mindenki normalis helyeken (pl. amazon) vasarolna, es nem Little Joe boltjaba, ahol csak 5 dollar a photoshop."

• Mighty
    Ok köszi. Akkor úgy látszik most ezzel a fajta akcióval sportolnak a bankok. Csak az éves kártyadíjban van különbség.

A lényeg: az akció keretében nem szükséges a számlamúlt, ami igen lényeges szempont lehet sok embernek.
  • Ronny
    Raiffeisen is elengedi az éves kártyadíj felét, tehát csak 1500ft-ot kell fizetned.3 hónapos kártyamúlt sem szükséges,nekünk elengedték a letétet is de volt akinek le kellet rakni 50k-t amit aztán kifelé menet rögtön fel is vehet az ATM-ből.Online lehet igényelni,pár nap latt kész van.Ha nem is sokkal, de hosszútávon olcsóbb mint az Erste...
  • Anthony001
    Amazon-ról rendeltem, de az volt odaírva hogy:
    Ships from and sold by NBA and WNBA Store.
    Tehát gyak. amazonon hirdették, de az NBA Store.com-ról jön.
    Onnan hoznak Mo-ra tutira, csak nemtom hány nap
  • Anthony001
    Rendeltem amazon.comról egy gatyát.
    Kb hány nap mire megérkezik?
  • Brutal
    Én egyszerűen csináltattam az OTP-nél egy sima kártyát webkártyával együtt,paypal-os accal rendelek e-bayről
  • Mighty
    Tényleg érdekelne, hogy jelenleg hol van jobb konstrukció, mert van pár ismerősöm, aki dombornyomott kártyát szeretne, de nincs pénze a feltételekhez.
  • Mike
    shipment
  • Punkerwork
    maradjunk annyiban hogy te vagy az első ember akitől azt hallom hogy az erste verziója jó.....
  • Mighty
    Ezen most mi a gagyi? 2000 forintért kaphatsz egy dombornyomott kártyát. Nem kell számla múlt, nem kell 50000 forintos nyitóösszeg (amit egyébként a nyitás és a kártyarendelés után azonnal ki is vehetnél).
  • Mighty
    Én annó 3 forintért vettem egy gombóc fagyit, szó sem volt 100 forintról...

Egyébként minden banknál más és más feltételeket szabnak a dombornyomott kártyák igénylésénél. Ezért is jó oldal a www.bankkartya.hu, mert össze lehet hasonlítani az azonos kártyák bankonkénti feltételeit.
  • Punkerwork
    ez félelmetesen gagyi, én a Visa Classic számlámat 5k-val indítottam szó se volt 50k letétről stb...
  • Mighty
    Valamit valamiért. Fenntartasz egy dombornyomott kártyát x forintért és spórolsz a az olcsóbb árukon vagy nem és veheted meg normál boltban amit szertnél (már ha lehet kapni...)

Hír a www.bankkartya.hu-ról:

Dombornyomott bankkártya akció az Erste Banktól
    2005-07-25 12:00

Az Erste Bank egy kedvezményes ajánlatra hívja fel az ügyfelek figyelmét, melyet VISA Classic vagy MasterCard Standard bankkártyáinkhoz kapcsolódóan kínál.

Aki az akció alatt igényel VISA Classic vagy MasterCard Standard bankkártyát, annak az Erste Bank az elsõ éves kártyadíj felét elengedi. A megtakarítás mértéke 2.000 Ft. Emellett nem kell teljesíteni az 50.000 Ft-os nyitóösszegre és a 3 hónapos számlamúltra vonatkozó feltételeket sem.

Az akció 2005. augusztus 31-ig szól, eddig lehet benyújtani a bankkártya igénylést kedvezményesen.

Beslattyogsz bármelyik fiókba, nyitsz egy számlát és mellé igényelsz egy kártyát 2000 ruppó kicsengetésével.
  • Punker
    apuci-anyuci-ismerős? kezébe adod a pénzt és az ő kártyáját használod.