48078
-
#10399 4mpx, 12x zoom.... digitális objektív niccs? tessékmondani -
#10398 Na tessék.
Jó, hogy én sem adtam el a Z1-hez a fasza elemeket...
(vakura spórol) -
#10397 en tudtam hasznositani. A töltős ceruzaelemek mentek a vakuba, a gépben meg használom amit adtak hozzá aksi. így nem ment kárba az anno megvett 4 elem+ töltő ;) -
#10396 Z3-mal mibaj?
S7000-hez tény, hogy nem hasonlítható, de azért még jó kis masina.
S1 IS helyett teljesen jó.
Mégiscsak 4Mpx, 12x zoom, AS. És normális keresője is van már. -
#10395 Olyat még nem hallottam, hogy ceruzaelemes gép kell Lion-os ellenében.
Nem értem a dolgot. Ha van töltöje + aksi, nem mindegy? Úgyis kap az új géphez aksit töltővel, akkormeg???
Jó, tudom, ne téged győzködjelek. -
#10394 :D Nekem most a Fuji S5500 áll legközelebb a szívemhez. (huhh de szép :D ) Kezdésnek jó lesz szerintetek? Ez lenne az első komolyabb digigépünk/em. Talán később szeretnék komolyabban is fotózással foglalkozni. -
#10393 En kb. 3 honapja gondolkodtam ezen. Azutan nem vettem semmit. :D -
#10392 gondoltam :)
ha az s7000 mellet maradtok mindenképpen próbáljátok ki rawhoz az ingyenes s7raw konvertálót egykét dologban sztem lenyomja a ps camera rawját... -
#10391 :)))) nem erről van szó, csak annyi kellene, hogy néha ha munkához kell tudjon rendes képeket csinálni - nem feszíteni akar, az S7000 egyelőre a befutó (ez a kategória lett megcélozva az igények alapján), csak gondoltam valakinek van valami egyéb ötlete amit nem találtunk meg... -
#10390 lol -
#10389 ha csak fényképézgetni szeretne akkor bőven elég lesz neki a s7000 vagy bármi más digikompakt... ha profi fotós szeretne lenni akkor gondolkodjon sok-sok millióban és ne csak digibe...
ha csak nagyszájú hozzáértő akar lenni akkor vegyen 4-500 ezerér dslr-t és hozzá egy rakat kiegészítőt, viselkedjen úgy mindig mint egy "igazi fotós" pl mondjon értékelésekt útonútfélén a blikkben látható képekre...:) hatásos bármilyen témában elővenni a Ti olvastátok ezt a fotós könyv mondatot is..:))) -
#10388 a nyomatot már a megrendelő fizeti, és nyomdában készül.
a dtp-re felhasznált diát meg szkennelni kell (bár a költség _elvileg_ áthárítható a megrendelőre), a digiképet viszont nem. -
#10387 nem látom a különbséget a dia-scan és egy filmelőhívás vagy nagyítás/nyomtatás között
ezzel az erővel vegyél a digigéped mellé A3 lézerprintert is -
#10386 lehet fotóztatni is... -
#10385 lehet szkenneltetni is -
#10384 igen, ahoz meg jó nagy szkenner kellene :D felmerült amúgy megoldásként -
#10383 szerintem ide egy jó analóg Canon kell, diával, azt meg lehet szkenneltetni jó nagy felbontásban :D
ja, hogy akksis, sry :) -
#10382 szempont az, hogy dtp szempontból is értékelhető minőségű képet nyújtson, szűrő/rátét lehetőség nemhátrány, legyen teljes manual beállítás, és olyan 120-140 legyen a teteje árban
(s7000-t most találtam 98+fa-ért egy 256os kártyával)
oly uz-t meglesem -
#10381 az nagyon felejtős....
Oly UZ sorozat? (vagy egyáltalán mik a szempontok?) -
#10380 akkor mondj tippeket, és megnézem... A1 nemnyert, nikon 5700 szintén aksis...
Z3ról valami vélemény? nagyon játékgépnek tűnik az S7000-hez képest -
#10379 sry, mivel ezt a paramétert sose néztem, nem tudom, melyik gép marad bent.... :/ -
#10378 ne engem győzködj (nem kell, már párszor átrágtuk magunkat rajta), őt meg nem fogod meggyőzni, ez egy kitétel és kész.
fogadd el, mint a gravitációt :D és ennek tudata mellett újra kérdezem, hogy van-e jobb/másik ötlet a kb 100-120e-s kategóriában az S1IS / S7000 mellett -
#10377 csak kérdezem: több hetes konnektormentes utazásokra kell? -
#10376 nem hitvitáról lenne szó, hanem fényképezőgépvásárlásról :)
nincs arra pénz, hogy külön aksik legyenek még vásárolgatva, elemből meg már van raktáron töltővel együtt. -
#10375 tudom ajánlani a lézeres kulcstartót, bár azt hittem, fényképezőgépet akarnak venni :) -
#10374 "kötelezően ceruzaelemes eszköz kellene..." -
#10373 ez a kettő bőven nem fed le annyit, hogy minden mást kizárjon, így szinte akármelyik gyártónak van a sorba illő gépe -
#10372 azért ez a kis canon is pofás :) (a fuji annyival nagyobb, hogy nekem is jobban kézreáll)
másik masina-ötlet? senkitöbbet harmadszor? :) -
#10371 meg talán a fuji fényképezőgép formájúbb...:) -
#10370 köszi az infokat, majd figyelünk vásárláskor... (a fuji-látványhoz már hozzászokott, 1 hétig volt nála kölcsön az S602-m :D )
nem a legjobb persze, de kb ekkora az anyagi keret, ez fér bele. később meg bővíthető 1-2 előtéttel meg ilyesmivel (bár ez igaz mindkettőre)
az a gond, hogy elég nagy a dilemma az S1 és az s7000 között, és persze olyan ahol nincs kompromisszum nincs... (ja, mégegy problem az S1-el: nincs vakupapucskája) -
#10369 jó kérdés... nekem s7000 van szal csak abban tudok nyilatkozni... a dtp hozzám is közel áll, fotóztam már vele 12 MP-be, jó lett el is adtam (B2 plakát), perszen Nem ez a világ legjobb gépe...
ha ilyet vesz a vásárláskor az utolsó szögig próbálon ki rajta mindent főleg a vakuzást, jó pár hibáskészülék került ki forgalomba - vakuzáskor, ezeknél a készülékeknél a ccd csikok jelenhetnek meg...
van pár hibája amit meg kell szokni/együttélni - pl. színhelyesség az lcd-n... fehéregyensúly néha nem akar jó lenni... de szinte mndent lehet szépen utólag korrigálni.. -
#10368 pár napja ismerős dilemmázik az S7000 vs S1IS dolgon...
S7000 mert:
6 (12)MP (DTP-s dolgokat csinál, oda jól jön)
RAW mentés (szintén)
S1 IS mert:
10x zoom
IS
kihajtós LCD
másfél évvel újabb masina
....
vagy van valakinek ötlete ilyesmi érték/tudású eszközre? kötelezően ceruzaelemes eszköz kellene... -
#10367 :D -
#10366 :DDDDD
-
DecenS #10365 LOL! :D -
#10364 hja, oszt akkó hiába jók a pogramok, ha az emberek nem szeressék egymást meg infláció... -
#10363 me sok különben sog lesz a köcsög? :D -
#10362 ki szervezi a biztonsági szolgálatot? :) -
#10361 nincs időm itthon se piálásra, nem még utazni is miatta :(
(szállást nem lenne probléma kerítenem) -
G_ArchAngel #10360 Egerből (vagy hol is laksz) jön vonat?:)))
(alhatsz nálam, külön ágyban Te cúnya kiszfijú)