48078
-
#15390 leszedsz egy új firmware-t a netről és azt átszerkeszted. MAjd felrakod a gépre. -
DJviolin #15389 Akkor senki se tudja, hogy hogyan kell belemenni a hp735-ös szoftverjébe? -
#15388 tény, hogy a 420EX jobban illik méretben a kissráchoz -
#15387 ez brutálnagy:) -
#15386 :DDDDDDDDDDD -
#15385 Jesszuskulcs! :Dd -
G_ArchAngel #15384 Mi lehet a vaku talpára tapadva? :DDD
(Sigma EF500 DG Super)
-
Cat #15383 Egy jó képért mindent
-
#15382 Az a szép az egészben, hogy a különbséget nem én fizetem. :DDD Egyik rokon kamionos, a másik hivatásos katona (ejtőernyős). Mondjuk 65 belefér, ha jó vaku.
Htx, az árért, valszeg megrendelem majd itthon, talán jövő hónapban. -
G_ArchAngel #15381 bruttó 65e a DIT-nél, így nemigen érdemes külföldről hozatni, mert a különbséget vagy az üzemanyag vagy a posta elviszi... -
G_ArchAngel #15380 rendben, holnap reggel, akkor privátban megdumáljuk, ma délután megyek a Városligetbe és az @®© kiállításra, csinálok képeket, ha tiszta marad az idő... -
#15379 thx.utánakérdezek -
#15378 Ebben az indexes tápigban több eladó 350D is van.
Egy megkapó részlet a topicból (persze 200-as betűkkel pirosban):
Fényképezni szeretnél, de nincs még mivel? Vegyél fotóapparátot! Hogy hol? Hát a bótban! :) -
#15377 Amse, indexen árulják a 350D-t!
peterssen:
Eladó egy EOS 350D kitobival.
0 kilométeres bontatlan példány (be sem kapcsoltam, akku a zacsiban).
Mivel nem Canon rendszert használok, ezért el szeretném adni.
Ha valakit érdekel:
30/652-6823 vagy petrosilov[kukac]freemail[pont]hu -
#15376 majd bekérdezek edigitalnál -
#15375 Hát? Van valami esély, hogy tudjak ilyet hozatni külföldről, de elősször nézek árakat. -
#15374 Csodás! Várom azt is! -
#15373 FTP-re fel tudod tenni? Ha kell, adok tárhelyet (címet), meg jelszót. -
#15372 Amúgy ezt akartam írni amit Archangel javasolt, Sigma EF500 DG Super. -
#15371 Sajna nem nagyon tudunk hozzájutni. Én is eddig egyszer láttam csak egy partyfotós kolega gépén. Fasza kis cucc, full hátérvilágítós kijelzővel, baszomnagy fejjel... -
G_ArchAngel #15370 Sigma EF 500 DG Super tesztet nem lehetne kérni? hannorei haverom nagyon dícséri...
Sigma honlap
-
#15369 Metz MB44 vs. EX 420 (vs. EX550 vagy EX580) teszt is lesz a következő hetekben :) -
G_ArchAngel #15368 jaj, megpróbálom holnapra behozni és talán céges e-mailről elmegy, mert SG-re nem hiszem hogy feltudom rakni, de megpróbálom, ok?
csodát nem kell várni tőle, ez a Canon alap teleobjektívje, 10×15-től A/5-ös nyomatig valószínűleg szép képet produkél, de plakátot nem csinálnák vele...
Amúgy .raw-ban vagy .jpg-ben tegyem fel? -
G_ArchAngel #15367 vazze, ezt a SE K750i-m agyonveri...:P -
Cat #15366 van értelme ilyen felvételekkel reklámozni?
-
Cat #15365 szerintem marhára életlen a felvételek többsége -
Cat #15364 Vajon mire használjuk digitális fényképezőgépeinket a leggyakrabban? Hát persze, hogy nyaralásunk legszebb pillanatainak megörökítésére! Ilyenkor elvárjuk, hogy a képeink jól sikerüljenek, hiszen lehet, hogy életünkben először és utoljára járunk azon a tájon, és semmivel nem pótolható élményeket örökítünk meg. Kíváncsiak voltunk vajon az ideális családi gépnek hirdetett digitális fényképezőgépek hozzák-e az elvárható színvonalat élesben, ha nincs műtermi fény, idő a kép beállítására és nem áll rendelkezésre számos kiegészítő felszerelés.
Turistaként Olaszország szívében, Umbriában töltötték a tesztelők szabadságukat és a gyönyörű tájon ezeregy fényképet készítettek. A nyaralásra magukkal vittek 4 kis ImpressCam fényképezőgépet. Turistaként szorgosan kattintgattak és ennek eredménye egy kis képes útinapló lett. Alapvető cél a nyaralás volt: nincsenek sem gondos beállítások, sem alapos kiválogatás. Olyan napló ez, amit bárki összeállíthat magának, ha egy jó fényképezõgéppel megfigyeli és rögzíti a körülötte lévõ világot.
A négy családi fényképezõgép az alábbi paraméterekkel rendelkezett:
Ideal DSC-33: 3 MP felbontás, 3x-os optikai zoom
Omnitu: 4 MP felbontás, 3x-os optikai zoom
MiniCam: 5 MP felbontás, 3x-os optikai zoom
Elite DSC-13: 4 MP felbontás, 8,8x-es optikai zoom.
Mindegyik gépben 256 MB-os gyors, (60x-os) SD kártyát használtak, amit 1-2 nap múlva mindig áttöltöttek egy magunkkal vitt notebook-ra. Összesen 8 db 2300 mAh-s ceruza akkumulátorunk és 2 db akkutöltőjük volt. Az autóban volt szivargyújtóról működő 12V=/230V~ átalakító és a sátor mellett volt 230V~, így esténként fel tudták tölteni az akkukat. Noha a felszerelés gondosan volt összeválogatva, de igazából semmi különöset nem tartalmazott, még állványt sem vittek magunkkal. A fényképeket a fényképezőgépeket hobbi szinten használó emberek, nem szakemberek készítették készítették. A cél az volt, hogy kipróbáljuk mit lehet kihozni a családinak titulált magyar márkájú fényképezőgépekből egy szokásos családi külföldi nyaralás során, amikor a következő feltételek állnak fenn:
1. a szokásos turista menetrendek mellett nincs idő kivárni, hogy a napfény a megfelelő irányba forduljon vagy hogy éppen kisüssön,
2. a szokásos felszereléssel: azaz állvány nélkül, övre fûzött tokban vagy nyakba akasztva,
3. különösebb szakértelem nélkül, legtöbbször csak automata módban elkattintva,
4. meglehetősen mostoha körülmények között: azaz a kempingban sátorozva
A tapasztalatok azt mutatták, hogy ilyen mostoha körülmények között is igencsak megállják a helyüket az ImpressCam digitális fényképezők. Umbria gyönyörű, érdemes meglátogatni - addig is élvezzék képekben a tájat, embereket, állatokat, műemlékeket és mindent, amit az ImpressCam szeme észrevett!
A képes útinapló az alábbi fejezetekből áll:
- Trasimeno tó és Castiglione del Lago - http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=56
- Panicale, Paciano és Citta del Piave - http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=57
- Perugia - http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=60
- Orvieto 1 - http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=58
- Orvieto 2 - http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=59
- Assisi - http://www.impresscam.hu/forum/viewtopic.php?t=61 -
#15363 véletlen találtam.[URL=http://nika.hu/specials.php]"nagy" leárazás[/URL] -
#15362 Nem pont az az obi, de tök olyan.
Nekem 420EX-em van, alap célokra teljesen megfelel. De ha esetleg ott vagy a külföldi rendelésben, akkor inkább egy Sigma ST Super vakut ajánalnék, az sokkal komolyabb és tán egy árban van a 420-szal ha kintről rendeled.
-
#15361 ÁFA nélkül olyan 50-60-70 körül gondolkodtam.
pl: Metz mecablitz 44 AF-4
Canon Speedlite 420 EX -
#15360 Ez az a Canon 90-300 4,5-5,6 DC, amit jelen pillanatban Angel birtokol?
Ha igen, és megcsináljátok hétvégére, akkor nagyon HTX, megminden! Nagyon kíváncsi vagyok mit fakít 350D-n.
Egyébként honnan szeditek a tesztelendő cuccokat?
Jah, Vakut szeretnék a 350D-re. Esetleg valami ajánlat, tapasztalat? -
#15359 Lesz hamarosan -nem tudom mikor- Sigma 70-300 vs. Canon 90-300 teszt nefotozz-on. Tán a 7végén megcsináljuk. -
#15358 Angel, a tesztképet(Canon 90-300 DC) fel tudnád nyomni 3456x2304(8Mpx)-ben? -
Lateralus #15357 KM Z3
Canon S1 -
#15356 Nemtudtok magyar tesztet Konica-Minolta Z3 és canon S1Is-röl?olyan életszagu féle amit egy átlagember hasznositani tud.Amugy a kettö közül melyik lenne a jobb? -
DJviolin #15355 Nem tud valaki egy jóóóóóó, 4 megapixeles Nikon kompakt digigépet?
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ alig használt, jó állapotú, 1 éves hp 735-ös digigép áron alul eladó. 15000Ft -
#15354 2 év akkor már nem garos add el gyorsan valami pancsernak 5-10k-t talán kapsz érte, és vegyél egy fényképezőgépet, a hp szutykokat meg nagyon gyorsan felejtsd el! -
#15353 szerintem minden szinten jobban jársz, ha márkát váltasz -
DJviolin #15352 Sziasztok!
Én egy HP Photosmart 735 (félig-meddig) boldog tulajdonosa vagyok immáron cirka 2 éve. Azért írtam, hogy félig-meddig, mert bezony van egy-két idegesítő tulajdonsága, amelyet szoftveresen szerintem lehetne javítani. Én is halottam a firmware frissítésről, csak ha jól vettem ki a manual-ból, akkor csak ac-adapter-en keresztül lehet frissíteni, ami persze nekem nincs. Tehát nekem az a problema, hogy utálom, amikor ha rácsatlakoztatom a számgépre, akkor behúzza az ormányt. A másik, hogy nagyon rossz a videó minősége, ezért nemtom, hogy szoftveresen meg lehetne-e növelni, esetleg más tömörítőkodekhez társítani? És legvégül: Szeretnék belepiszkálni a szoftverjébe. értsd a fenti dolgokat magam megcsinálni, esetleg lemagyarítani az egyik nyelvet. Egyszóval szeretném kényem kedvem szerint a saját ízlésemre formálni a digigépet. A kérdés: Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne elérni a memóriájának azt a részét, ahól a szoftver van?
Üdv:
DJviolin -
akos #15351 Volt.