48078
-
#1738 szerintetek aCanon Digital Ixus V3 jó fényképező??? Tegnap vettem, nekem bejön. -
#1737 Mi a véleményetek Canon Digital Ixus V-ről? Megéri szerintetek használtan 55 e Ft-ért? -
#1736 digitális fotózásnál ez gyakorlatilag nem szempont, olyanok a színei, amilyeneket csinálsz :)
képzaj, élesség stb, ezek számítanak, mert ezeket nem tudod utólag manipulálni -
[Walaki]D`Lair #1735 Szebbek a szinei az A1-nek... -
Lateralus #1734 Házi összehasonlítás
Minolta A1 vs. 7i -
Lateralus #1733 Sajnos viszont atomtámadás ellen nem véd. -
Madmaxx #1732 ez Walakinek ment! -
Madmaxx #1731 bazze apád aranyat gyüjt? megtalálta a borostyánszobát valahol? -
#1730 hehe, hát ha jómunkásember, akkor megérdemli
bár nem tudom, mennyire komolyak a szándékai, mert ez igencsak a plafon a kompakt kategóriában, mondhatni "profi-kompakt" -
[Walaki]D`Lair #1729 Megérdemli....;)
OKOK...akkor majd kattintgatok egyet kettőt.... -
#1728 Öö canon a300 vagy HP935?
HP gépekről eddig csak rosszat hallottam, összehasonlításokat megnézve viszont jobb mint az a300... -
#1727 aztakurva, 360k karira :D
persze, nyomassad, érdekel, mit hagytam ki :D -
[Walaki]D`Lair #1726 Apám most kapott karácsonyra egyet...
Majd rakok fel képeket, ha érdekel a minősége... -
#1725 a cikk nem győzött meg -
#1724 na megcsekkolom -
#1723 Nincs, de index.digicam-en van soligor-teszt, és dícsérik őket, bár eléggé fizetetett jellege van a cikknek. -
#1722 ÁZ! :D
szori -
#1721 fotoplus.hu :) -
#1720 Bad Gateway :( -
#1719 de tapasztalatod neked sincs ezekkel, ugye? -
#1718 Nézegettem különböző Soligor lencséket, nagyon jó áron vannak. 52mm-es polár 3100, halszem 19000, stb. -
#1717 www.photoplus.hu -
#1716 csak mert a kenko 0.55x az 24E -
#1715 hol??? -
#1714 -
#1713 Soligor 0,6x konverter 37mm 9900.-
Soligor 0,6x konverter 52mm 13800.-
-
#1710 szerintem geci jó lehet, én az elődjét meg is akartam venni (7Hi)
a digitálisfotóban is elég meggyőző cikk van róla, csak hát az ára......... -
#1708 "egy kollég szeretne venni..." , de köszi! :) -
#1707 És igyekezz mert dec.31-el lehuzzák a rolót! :D -
#1706 Nézz körül a boltokban, hogy mit lehet venni még a sulinetben, mert hiába van a listában (itt megtalálod) már nem biztos, hogy lehet kapni. Pl az olcsóbbakat elkapkodják mint a cukrot. Én pl a TESCO-ban találtam a 670-et egészen véletlenül. Sulinetben tök mindegy, hogy hol veszed szerintem. 2 év garit kaptam, ami nem is rossz! :D Egyébként vannak kötötségek, pl. 3 évig nem adhatom el...meg mittomén még mik vannak, ezeknek nem árt utánanézni. Szal, ha megvan úgy kb. mik vannak akkor nem árt infót keresni a neten vagy kikérni valaki olyan véleményét aki ért a digit gépekhez, esetleg van is neki, mert akkkor van összehasinlítási alap. Én azt mondom 3Mpixel alattit nem érdemes megvenni akármilyen olcsó is, ugyanis a 3 Mpixeles felbontás ad 18x13 cm-es papírképek előállításához elegendő képpontot. -
#1705 depo-n pl
de sztem itt is
nekem sokan seítettek
De sztem jobban jársz ha először megkérded még mivan.
Csak HP_t ne vegyél P -
#1704 Én az Umax Asrtapix 670-et vettem sulinetben pont 60eFt-volt, tudom ez nem egy Pentax vagy Canon vagy egyéb hangzatos márkanév, én pl. még sohasem hallottam ezt a nevet. A lényeg, hogy azért vettem ezt, mert ugye 60eFt fölé nem akartam menni, és mindenképpen a sulinetben szerettem volna megvenni. Így visszakapom a pénzt és gépem is van. A választás azért esett erre a gépre, mert a tudása jobb mint a sulinetben kapható árban hozzá közel álló gépeké. Mindenképp optikai zumm-osat akartam venni (ez 3x-os), és lehetóleg 3.3Mpixel-est, ez stimmel is a 670-nél. A sulinetes HP 64eFt lett volna, 3x-os opt. zumm, de csak 2.1Mpixel. Szerintem többet ér egy 3.3Mp-s egy 2.1Mp-snél még akkor is ha noname, ismeretlen márka. -= UMAX weboldal itt =- Az oldalon van pár kép is amit a géppel csináltak. Tapasztalatom nincs digitális gépekkel kapcsolatban, de szerintem jó kis masina. -
#1703 hol lehet utánanézni ezeknek? ár, meg leírás ilyasmi -
#1702 lásd amiket írtam -
#1701 (tudom, hogy qrva uncsi téma, de hát ez van...:) -
#1700 egy kollég szeretne venni sulinetes gépet 60 körül. Én nem tudom, milyen gépek vannak sulinet alatt, plz help :)
thx
-
#1699 ja, elnéztem a sorokat :) -
#1698 hát énis inkább a Canon-on gondolkozom
meg kicsit soknak tünik a két Olympus közötti 34.000 forintos árkülönbség. -
Lateralus #1697 Szerény vélemény szerint rövidebben, a Canon A60 sokkal funkcióval és lehetőséggel rendelkező gép, az Olympus, pedig 3 megapixel és általában megbízhatóbb konstrukció. -
Lateralus #1696 A Canonnak is van. Ugyanakkora (mm pontosan).
Technikailag ennyivel tud többet a Canon (dpreview táblázat alapján):
-kézzel állítható élesség
-sokkal jobb makróképesség
-választható fókuszpontok
-kézi fehéregyensúly szabályozás
-jobb fényerejű objektív
-nagyobb záridőtartomány
-záridő előválasztás
-rekesz előválasztás
-előtétobjektívek, szűrők lehetősége
-részletesebb expozíció korrekció
-gyorsabb képsorozat