563
Milyet érdemes?
-
#81 Mind2ő műanyag igénytelen és hamar kopik a festése...
12-ért drágák, ha 10 alatt kapod, akkor talán az lcd paneleset és majd csinálsz az oldalára plexit! -
#80 Baba!:)
Sztem is minőségi, főleg a plexi lappal, ha van pénze hozzá az embernek, hogy kifizesse a 10 ropit csak 1 plexiért!:( -
#79 Valakinek van ilyene?
Vélemény?
Meg még ez is teccik, csak ennek nincs gyártója :) -
#78 Nekem volt ilyenem de kinottem igy nagyobb hazat kellett vennem.
Az elso venti nagyon hangos, de az oldalso 8 centis meg hangosabb a ventiracs miatt. Nem valami strapabiro haz, szeknek nem igazan ajanlom. A festes nekem se tetszett.
Igy hamar tuladtam rajta. A mostani hazammal teljesen meg vagyok elegedve, Nem hiszem hogy a kovetkezo evekbe cserelni fogom.
Igaz parszor tuloraznom kellett es masod allast is vallaltam erte, de szerelem volt elso latasra.
Stacker STC-T01 -
#77 Majdnem én is ezt vettem, de kiderítettem az igazságot!:) -
#76 Hmmm...köszi szépen,...sajnálom mert kinézetre eléggé teccik' :( -
#75 A venti sztem hangos az elején, leszbályozva nem szállít elég levegőt, porszűrő is kevéske...
A ház kidolgozása és az anyagok is gagyik, pl egyszer megütöd az elejét és lejön a festék az egyébként is szar műanyag előlapról.
Kinézni még úgy ahogy kinéz, de csak képen ilyen szép, közelről már látszanak a hibák...
Nincs rendes kifordítható lába, ami megtartaná, ha rendesen telepakoljuk.
Ennyiért már csavarmentes és jobban fölszerelt házat kapsz, ami minőségibb! -
#74 Mért szar?
Kifejtenéd bővebben? :)) -
#73 :)) -
Dr DeViLKiNG #72 pedig elhiheted, azt hittem a tuningba vok ^^ -
#71 Ok!
[nem hiszi el]:DDD -
Dr DeViLKiNG #70 véletlen volt... nem ide akartam :DD -
#69 pf, muszály ide is beírnod?:P -
Dr DeViLKiNG #68 nincs valakinek egy fileplanet előfizetése (olyanra gondolok aki nem akarja kipróbálni world of warcraft stress testet :))) -
#67 Nem, őszintén szólva nagyon kell fülelni, hogy halld! -
Gear #66 Nemrossz. Mindig is érdekelt, hogy a vízhűtés pumpája nem hangos? -
#65 Kis ízelitő Tomesssz gépéből, ami ilyen házban van:
Többi kép (lapozni lehet:D)... -
#64 Van ezüstben is, nekem is abban van, az sztem szebb... -
#63 Ez egy szar, ilyet ne vegyetek!
Ez viszont kibaszott jó...
Mindenütt 24e ft, de a mistralban most akciós, 17e.
Marha jó az anyaga, minden csavarmentesen rakható bele és az elején a megvilágítandó lap cserélhető.
nekem is ilyen van, és semmilyen más házra nem cserélném, még tsunami shark-ra sem, bár a kivehető alaplap tálca kéne!:)
-
#62 ez 18K -
#61 Ez is jó -
#60 Mondjuk ezüstben 5x jobban néz ki
-
#59 -
#58 hmmm...ez gyors volt :P
Nekem épp az tetszik...,a mostani elég "unalmas" :) -
Dr DeViLKiNG #57 raksz 2 szárnyat az oldalára, és repked a szobádban, miközben játszol ^^ -
Gear #56 Nekem nemtetszik. Elég extrém. -
#55 Najó talán a "turbina" nem a legjobb :P -
#54 Hi
Ezt most láttam a mistralon,szvsz nagyon jó és csak 12K!
Vélemény? :)
-
#53 :)
Beszélj a PH!-s sráccal, ő tuti hoz neked ilyet előbb is... -
Gear #52 LOL . míg ezt beírtam megnyílt az oldaluk :) -
Gear #51
Köszi, ezt közbe megtaláltam(a google csodákra képes)csak a weblapjukat képtelenség megnyitni. Mindegy majd szerzek vmi telszámot ahol ellehet érni őket. Van még jó egy hónapom ugyis. -
Dr DeViLKiNG #50 cédrus kft -
Gear #49 Az pont jó mert akkortájt lessz meg rá a pénzmag is.Ki a TT disztribútor? -
Dr DeViLKiNG #48 sharkcica dec közepétől lesz itthon kapható 30-35 nettó körüli áron (forrás: Tt hazai disztributora)
-
#47 Sztem hívd fel és rendelj elő nála...
Akkor tuti félrerak neked 1et! -
Gear #46 Köszi , de sehol sincs. Egyébként mire idejutottam hogy megkérdezzem már szarrá néztem a netet hogy hol lehetne venni de nem találtam.Lehet hogy legegszerűbb az lenne ha felhívnám a srácot aki a prohw-n "reklámozza" magát.
Azért köszi a tippeket. -
#45 Hát, ha belegondolsz, hogy én megadtam a nevét, csak annyit kéne tenned, hogy fölugrasz a gógülre és beírod a keresőbe, ezután nyomsz egy ok-t és lőn világosság ott egy valag találat!:))
De mivel rendes vagyok, ezért kerestem neked egy oldalt!:O
Hát visszaszívtam, télleg alig találni valamit róla, bár azért van egy-két online shop, ahol kapható, de jelenleg azokon is elfogyott!:(
A 43-asra amit írtál, arra meg csak annyit, hogy ott télleg én tévedtem, mert elfelejtettem nézni a topik nyitásának dátumát, szal sry!:D
Itt van, ha van igaz, most nem láccik az oldalon, de szokott lenni...
Tőle vehetsz minden jó thermaltake-et... -
Gear #44 Bocs de nem azt kérdeztem hogy kb mennyi mert azt én is sejtem, hanem azt hogy hol lehet kapni ....
--------------------------------------------------------------------
#43!
Mint az jól látható tisztában vagyok vele hogy mit akarok venni csak azzal nem hogy hol! Ezért tettem fel a kérdést ebben a rég hanyagolt "számítógépházak" nevü topikban. -
#43 Jah, de van milyen számítógépházat vegyek topik is!:) -
#42 Nyitás dátumát nézted?