563
Milyet érdemes?
-
R9 #241 és a mobilraket belehet rakni?amelyik ilyen zárhatós -
trabant #240 Ezen a képen szarabb mint élőben.
talp:
ablakos oldallap (mert ilyet is lehet venni hozzá):
5.25"-ös helyre illeszthető vinyókeret (3 egységnek) "alig" hűtve:
előlapi panel:
alulnézet:
a belső:
kivehető alaplap tálca (variálható hátsóval BTx lapokhoz is):
végül pedig a "gyenge" szellőzés:
-
trabant #239 És mi nem az? Codegen? -
trabant #238 Az vmi képhiba, nyilván nem szarosan árulják. :) -
#237 A fekete rész közepét nézd nagyítóval P -
#236 Sztem az
-
#235 MONDOM NEM ARRÓL BESZÉLTEM !!! -
trabant #234 De nem ronda. :) -
trabant #233 Lécci. :) -
trabant #232 Csicsás??? Megnézted te a képeket? Erre inkább a hűvös elegancia jelölés illik (kb. mint a Lian Li 60). Csicsás az a Thermaltake féle műanyag X dizájnos gagyi 70 rongyért. Na az csicsa. -
trabant #231 Ha nem lenne nagy, nem lenne benne sok hely a szereléshez (méretben a midi és a nagytorony között van kb félúton). Aki gyakran turkál a gépében annak nem mindegy hogy milyen dzsungel van benne. Nehéznek is nehéz, 17 kiló üresen (nem spórolták ki belőle az anyagot, a könnyű alumínium borítást vastag acél váz tartja egyben), legalább kétszer meggondolják hogy ellopják-e. :) A 2 táphely nemcsak a BTX támogatás miatt jön jól, hanem akkor is, ha mind a 11 5.25 helyet telepakolod (+ SLI-zel az "energiatakarékos" nvidiával), és kevés neki 1 táp. Az se mellékes, hogy minden méretre pontosan a helyén van, nem egy Codegen féle "nagyjából jó lesz" "minőség". Szinte mindent lehet benne csavar nélkül is rögzíteni, ugyanakkor ott a hely mellette a csavaroknak is, ha valaki azt jobban szereti. Gumibakos rezgéscsillapítás, Technics deck féle lábak, ami helyére görgőket is lehet szerelni, ha sokat akarod tologatni. Egyszóval nemcsak kívülről elegáns (a ledek is jégkéken világítanak), de belül is minőséget kapsz a pénzedért. Ráadásul az ára a többi hasonló prémium kategóriás házhoz viszonyítva akár még olcsónak is mondható. Persze nem kötelező ilyet venni, de nem árt tudni róla hogy mit szalaszt el az ember. -
#230 1. Nézd már meg mire írtam
Elárulom nem erre.
2. Nem azt mondtam, hogy szar, hanem azt hogy ronda -
#229 Most karikázzam be? P -
#228 Miért lenne savanyú?
Ha neked ilyen csicsás ház tetszik........
Ha ilyenem lenne akkor is ronda lenne nekem. -
Aspyrin #227 a világító ledek a legszebbek rajta
egyébként nagy is meg szép is meg nehéz is -
trabant #226 Itt egy teszt róla. (Cooler Master Stacker STC-T01 - házak királya) De biztos szar... -
trabant #225 Savanyú a szőlő... -
trabant #224 Milyen folt? -
#223 Casetec szebb sztem
A folt a házon van vagy a lencsén? -
#222 Hát szerintem elég ronda -
trabant #221 -
#220 Nem rossz ház az tény!de mér nem veszel egy olcsobbat és a maradékból meg másba beruházod!! -
#219 Képet róla!! -
R9 #218 én ilyen házat veszek nemsokára.35 ropi -
trabant #217 Végülis egy Coolermaster Stacker lett. Egészen nemrossz. :) -
#216 nálunk csak Codegen kacat -
#215 Chieftec LCX
Mistralban lehet kapni! -
CaptSpock #214 amit felénk lehet kapni az dtk, casetek, talán a chieftec de az nem bizti, majd megnézem mistralékat -
CaptSpock #213 Segíts ki lécci, nektek milyen is van? -
#212 Inkább a csatec..de vegyél olyan chieftecet mint amilyen Jedinek meg nekem van! -
CaptSpock #211 Vagy esetleg vmi mástúgy nettó 16 körül, ami jól átszellőztethető minimális zaj mellett -
CaptSpock #210 Urak!
Kinéztem magamnak egy dtk házat. Van valakinek erről kár poz.akár negatív tapasztalata? Kérem ossza meg velem!!!
DTK CAS-5BS2U2A4PS-12 erről lenne szó, illetve alternatívaként
CASETEK 1020-5C FEKETE (LCD) .
Melyik lenne jobb vétel? Casetek nettó 5.000-rel drágább viszont sulinetre meg lehet venni. :)
Válaszokat előre is köszike -
#209 Hát a csavar az korrekt!a nemcsavarosnál kilazulhat minden kophatnak az illesztések stb.. -
trabant #208 Nemtom, de én speciel jobban szeretem a csavarost, legyenek korrektül rögzítve az alkatrészek. Ennek a háznak a kinézete ami űberjó. -
#207 ott nem csak a ház oldalait nem kell csavarozni? -
trabant #206 Lian Li PC-65 házat lehet még kapni valahol? -
trabant #205 A csavar nélkülivel csak egy baj van: jobban rázkódik a sok cucc benne mint a cs-vel rögzítettben. -
#204 Köszi!!
Engem is a nagyobb érdekel.Annyiért még nem is vészes."Szerintem":D -
#203 Nah most néztem a kisebbik 19.9, a nagyobbik 23.3, 360W Chieftec táppal ! -
#202 Itt a honlapja a boltnak, aránylag rendes csókák vannak ott és kivételesen értenek is hozzá:
http://www.partnercomputer.hu/