SZámitogépházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Tapasztalat és hallani mindenütt!!!

Hallottam olyanról is, hogy leégett a falban a vezeték tõle...
Ha mindenképp olcsó kell, akkor HuntKey-t vegyél!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Oké-oké, de te mibõl vontad le a következtetést? Hallottad, tapasztaltad, ... ?

\"Hard to see, the dark side is.\"

Az a lényeg, hogy a kodgány tápnál sokkal nagyobb az esély arra, hogy ha valami gubanc van, akkor az egész gépet hazavágja.
Márkásabb tápoknál ritka az ilyesmi, míg olcsobb tápoknál sokkal gyakoribb.

Akkor ezek után mondjon már valaki panaszt is a codgányról, akkor esetleg megondolom. <#nevetes1>

Punkerwork
csak ki ne nyírja a többi cuccot 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

M@TriX
nekem egy Cod400as van és abszolút meg vagyok vele elégedve, persze a biztonság kedvéért egy túlfeszvédõ is van benne 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
Mindegy,már kiszolgálta magát...

Punker
csak el ne kiabáld

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
Hát nekem 2 winyó+ 1 cd-dvd combo,+1 dvd író,valamint egy 2.4 P4,1 giga ram,+R9600XT mellet van a gyári 300 wattos Codegen,és eddig faszán bírja(már 1.5 éves),pedig néha elég "hardcore" dolgokat mûvelek 😄

a coolink tápok egyébként tényleg jók, csak majd duplájába kerülnek mint egy évvel korábban, "hála" a kitûnõ teljesítménynek és a szaksajtó dicshimnuszának

ami a nagy tápokat illeti, nekem athlon 1700+ radeon 9600 mellé 3 nagy vincseszter, egy dvd olvasó és egy író, és egy cd író ment egy 300wattos régi acorp táppal úgy, hogy legtöbbször az olvasóról közvetlen írtam dvd-t, közben cd-t is írtam vagy filmet néztem róla, és közben ment az egyik vincseszterre a letöltés netrõl a másik kettõ meg egymás közt filmet tömörített.bár nem tudom hogy talán a proc meg a vidkari vesz fel viszonylag kis feszt a nagyobb teljesítményûekhez képest, de sztem nem kell megijedni hogy egy 300-350es táp nem bír el egy rendszert

codegen 9021-miniszerverház 350w táppal - 15.000. most vettem, nekem nagyon bejön. kicsi és mégis óriási ! honlapján megtekinthetõ

barret
Jól bírja a tunningot is!😊
erosen gondolkodom egy 400-as tápon,mert ez csak 300 wattos...

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Mázlista!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

barret
Másfél éve nyúzom a kódgányt,és eddig semmi baja...

Bérbe vehet? reklámfelület...

CoolStuff
Pontosan, ienen nem szabad spórolni, inkább házat ne vegyen...

Crokin
Hidd el megéri, mert egy kicsit többet spórolsz, ha csak a tápod megy szét valami túlfesz.-tõl, vagy pedig szar táp miatt dobhatod ki a gépet.

Repatarurgyán

Jah, viszont egy márkásabb 400 wattos már elég drága. (azazhogy 15nél kezdõdik ha jól tudom)

CoolStuff
Kódgány tápot sztem ne vegyél!!!
Azon ne spórolj...
Ház tök mind1, max vágsz neki plexi oldallapot és jó lesz az!😊

Egyébként nézz használt házat a Prohardver.hu-n, vannak kiba jók!

CoolStuff
Az egy másik link...

Mind1, annyi pénzem már házra úgyse lesz. Akkor megteszi a Codegen is (semmi extra, de azért jó nem?). Tényleg codegen 400 wattos táp, meg ház hozzá van egyben. Ha igen mennyibe kerül?

Neked most bejön?

Nekem napok óta nem akar.

CoolStuff
Hát nem vagyok otthon, csak szvtam már jó párral!😄DD
Sztem egy Feel V-öst (V=5)😛 ajánlanék, ha márkásra vágysz!
Ha nem, akkor meg te tod, de 10 körül nincs igazán igényes ház!

Amik drágák, de best offok, azok Thermaltake, Chieftec, Casetek, CoolerMaster, AeroCool-ból a legdrágábbak...😄

Szal nehéz döntés, de az a lenti LCD kijelzõs sem rossz 79-es üziben...

Cool, látom házakban otthon vagy. Akkor pls ajánljál nekem egyet kb 10k-ért.

CoolStuff
Hú, nem nagyon tok képeket róla...
Talán itt: CK

Azt mondod, hogy megérte?
Én is egy ilyen ház beszerzésén gondolkozom.

Esetleg tudnál feltöleni képeket?
Mert neten nem nagyon találni róla.

CoolStuff
Vannak egyes vízsugaras vágással foglalkozó cégek...
Keress 1 ilyet és pár ropiért olyan mintát vágnak, amilyet te kérsz!

Kérdezd a PC tuningban, vagy prohardver.hu-n a modding részlegben!

Crokin
Az lcd-s nekem is jobban tetszik, de plexit én nem tudok bele rakni 😞
Valahol megcsinálják azt nekem? Ha igen, akkor kb mennyi?

Repatarurgyán

CoolStuff
Te tod, de nem hasonlítható össze a 2 akkor sem!😉

Crokin
Most megnéztem élõben a házakat, megtapiztam, és szerintem nem mûanyag 😊 Festékkopást meg nem értem, ha nem rugdalod akkor nem hinném hogy lekopik 😊

Repatarurgyán

CoolStuff
Mind2õ mûanyag igénytelen és hamar kopik a festése...
12-ért drágák, ha 10 alatt kapod, akkor talán az lcd paneleset és majd csinálsz az oldalára plexit!

CoolStuff
Baba!😊
Sztem is minõségi, fõleg a plexi lappal, ha van pénze hozzá az embernek, hogy kifizesse a 10 ropit csak 1 plexiért!😞

Crokin
Valakinek van ilyene?
Vélemény?

Meg még ez is teccik, csak ennek nincs gyártója 😊

Repatarurgyán

Emery
Nekem volt ilyenem de kinottem igy nagyobb hazat kellett vennem.
Az elso venti nagyon hangos, de az oldalso 8 centis meg hangosabb a ventiracs miatt. Nem valami strapabiro haz, szeknek nem igazan ajanlom. A festes nekem se tetszett.
Igy hamar tuladtam rajta. A mostani hazammal teljesen meg vagyok elegedve, Nem hiszem hogy a kovetkezo evekbe cserelni fogom.
Igaz parszor tuloraznom kellett es masod allast is vallaltam erte, de szerelem volt elso latasra.

Stacker STC-T01

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

CoolStuff
Majdnem én is ezt vettem, de kiderítettem az igazságot!😊

Glpetyus
Hmmm...köszi szépen,...sajnálom mert kinézetre eléggé teccik' 😞

CoolStuff
A venti sztem hangos az elején, leszbályozva nem szállít elég levegõt, porszûrõ is kevéske...
A ház kidolgozása és az anyagok is gagyik, pl egyszer megütöd az elejét és lejön a festék az egyébként is szar mûanyag elõlapról.
Kinézni még úgy ahogy kinéz, de csak képen ilyen szép, közelrõl már látszanak a hibák...
Nincs rendes kifordítható lába, ami megtartaná, ha rendesen telepakoljuk.
Ennyiért már csavarmentes és jobban fölszerelt házat kapsz, ami minõségibb!

Glpetyus
Mért szar?
Kifejtenéd bõvebben? 😊)

CoolStuff
😊)

pedig elhiheted, azt hittem a tuningba vok ^^

CoolStuff
Ok!
😄DD

véletlen volt... nem ide akartam 😄D

CoolStuff
pf, muszály ide is beírnod?😛

nincs valakinek egy fileplanet elõfizetése (olyanra gondolok aki nem akarja kipróbálni world of warcraft stress testet 😊))

CoolStuff
Nem, õszintén szólva nagyon kell fülelni, hogy halld!

Nemrossz. Mindig is érdekelt, hogy a vízhûtés pumpája nem hangos?

"vessetek a mókusok közé" :)

CoolStuff
Kis ízelitõ Tomesssz gépébõl, ami ilyen házban van:

Többi kép (lapozni lehet😄)...

CoolStuff
Van ezüstben is, nekem is abban van, az sztem szebb...

CoolStuff
Ez egy szar, ilyet ne vegyetek!
Ez viszont kibaszott jó...
Mindenütt 24e ft, de a mistralban most akciós, 17e.
Marha jó az anyaga, minden csavarmentesen rakható bele és az elején a megvilágítandó lap cserélhetõ.
nekem is ilyen van, és semmilyen más házra nem cserélném, még tsunami shark-ra sem, bár a kivehetõ alaplap tálca kéne!😊

Glpetyus
ez 18K