563
Milyet érdemes?
-
Davidsned #121 Biztos vagy benne, h nem műanyag szar faszínüre festve? -
steweee #120 ÁÁÁÁAaaaarggghhhhhh ! kurva jó !!! :))) azannyát -
#119 Faház :)
-
#118 Molex csatira gondoltam... mind1
Jó ház az! -
#117 mi?! -
#116 Nem rossz, ha a csatit vesszük L-el!:DDD -
#115 A "MOREX" házakról mi a véleményetek? Milyen tápot érdemes venni bele? 8 ezer pénz a ház, de táp nélkül.
Az ezüst burkolatút szemeltem ki, kékes előlappal, egyik oldalán plexi van. -
Davidsned #114 Neked milyen tápod van? -
Davidsned #113 Hát suck mer már megvan a codgány táp :(
(HuntKey-t még nem is hallottam.) -
#112 Ne rémisztgessetek má' !!! :) -
#111 Tapasztalat és hallani mindenütt!!!
Hallottam olyanról is, hogy leégett a falban a vezeték tőle...
Ha mindenképp olcsó kell, akkor HuntKey-t vegyél! -
Davidsned #110 Oké-oké, de te miből vontad le a következtetést? Hallottad, tapasztaltad, ... ? -
Torry #109 Az a lényeg, hogy a kodgány tápnál sokkal nagyobb az esély arra, hogy ha valami gubanc van, akkor az egész gépet hazavágja.
Márkásabb tápoknál ritka az ilyesmi, míg olcsobb tápoknál sokkal gyakoribb. -
Davidsned #108 Akkor ezek után mondjon már valaki panaszt is a codgányról, akkor esetleg megondolom. -
#107 csak ki ne nyírja a többi cuccot :) -
#106 nekem egy Cod400as van és abszolút meg vagyok vele elégedve, persze a biztonság kedvéért egy túlfeszvédő is van benne ;) -
#105 Mindegy,már kiszolgálta magát... -
#104 csak el ne kiabáld -
#103 Hát nekem 2 winyó+ 1 cd-dvd combo,+1 dvd író,valamint egy 2.4 P4,1 giga ram,+R9600XT mellet van a gyári 300 wattos Codegen,és eddig faszán bírja(már 1.5 éves),pedig néha elég "hardcore" dolgokat művelek :D -
steweee #102 a coolink tápok egyébként tényleg jók, csak majd duplájába kerülnek mint egy évvel korábban, "hála" a kitűnő teljesítménynek és a szaksajtó dicshimnuszának -
steweee #101 ami a nagy tápokat illeti, nekem athlon 1700+ radeon 9600 mellé 3 nagy vincseszter, egy dvd olvasó és egy író, és egy cd író ment egy 300wattos régi acorp táppal úgy, hogy legtöbbször az olvasóról közvetlen írtam dvd-t, közben cd-t is írtam vagy filmet néztem róla, és közben ment az egyik vincseszterre a letöltés netről a másik kettő meg egymás közt filmet tömörített.bár nem tudom hogy talán a proc meg a vidkari vesz fel viszonylag kis feszt a nagyobb teljesítményűekhez képest, de sztem nem kell megijedni hogy egy 300-350es táp nem bír el egy rendszert -
steweee #100 codegen 9021-miniszerverház 350w táppal - 15.000. most vettem, nekem nagyon bejön. kicsi és mégis óriási ! honlapján megtekinthető -
#99 Jól bírja a tunningot is!:)
erosen gondolkodom egy 400-as tápon,mert ez csak 300 wattos...
-
#98 Mázlista!:) -
#97 Másfél éve nyúzom a kódgányt,és eddig semmi baja... -
#96 Pontosan, ienen nem szabad spórolni, inkább házat ne vegyen... -
#95 Hidd el megéri, mert egy kicsit többet spórolsz, ha csak a tápod megy szét valami túlfesz.-től, vagy pedig szar táp miatt dobhatod ki a gépet. -
Davidsned #94 Jah, viszont egy márkásabb 400 wattos már elég drága. (azazhogy 15nél kezdődik ha jól tudom) -
#93 Kódgány tápot sztem ne vegyél!!!
Azon ne spórolj...
Ház tök mind1, max vágsz neki plexi oldallapot és jó lesz az!:)
Egyébként nézz használt házat a Prohardver.hu-n, vannak kiba jók! -
#92 Az egy másik link... -
Davidsned #91 Mind1, annyi pénzem már házra úgyse lesz. Akkor megteszi a Codegen is (semmi extra, de azért jó nem?). Tényleg codegen 400 wattos táp, meg ház hozzá van egyben. Ha igen mennyibe kerül? -
Torry #90 Neked most bejön?
Nekem napok óta nem akar. -
#89 Hát nem vagyok otthon, csak szvtam már jó párral!:DDD
Sztem egy Feel V-öst (V=5):P ajánlanék, ha márkásra vágysz!
Ha nem, akkor meg te tod, de 10 körül nincs igazán igényes ház!
Amik drágák, de best offok, azok Thermaltake, Chieftec, Casetek, CoolerMaster, AeroCool-ból a legdrágábbak...:D
Szal nehéz döntés, de az a lenti LCD kijelzős sem rossz 79-es üziben... -
Davidsned #88 Cool, látom házakban otthon vagy. Akkor pls ajánljál nekem egyet kb 10k-ért. -
#87 Hú, nem nagyon tok képeket róla...
Talán itt: CK -
Torry #86 Azt mondod, hogy megérte?
Én is egy ilyen ház beszerzésén gondolkozom.
Esetleg tudnál feltöleni képeket?
Mert neten nem nagyon találni róla. -
#85 Vannak egyes vízsugaras vágással foglalkozó cégek...
Keress 1 ilyet és pár ropiért olyan mintát vágnak, amilyet te kérsz!
Kérdezd a PC tuningban, vagy prohardver.hu-n a modding részlegben! -
#84 Az lcd-s nekem is jobban tetszik, de plexit én nem tudok bele rakni :(
Valahol megcsinálják azt nekem? Ha igen, akkor kb mennyi? -
#83 Te tod, de nem hasonlítható össze a 2 akkor sem!;) -
#82 Most megnéztem élőben a házakat, megtapiztam, és szerintem nem műanyag :) Festékkopást meg nem értem, ha nem rugdalod akkor nem hinném hogy lekopik :)