6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Mike
    persze. és csak azért nincs mert e fjesek lopnak. ébredj már fel
  • Marki
    '98-ben még volt egy új Ganz metrótok, amit selejteztek, nem?
  • cSuwwi
    Lehet hogy már lerágott csont, de a múltkor a buszon két 20 körüli srác beszélgettek, és hallottam, valami olyasmit, hogy a bkv-t meg akarják szüntetni... Ezek most részegek voltak, vagy tényleg tudtok valami ilyesmiről?
    Mert ez szerintem marhaság...
  • Lteebee
    Szervezzünk tüntetést?
  • Lteebee
    Jó lenne, nem?
  • Marki
    ja.. Persze!! Hisz' a Keletitől indul...
    BOCS, kiment a fejemből...
  • Jano
    Nem lennének dugók, meg focimeccsek se.
  • Lteebee
    Mi lenne,ha néhány nagy cégg,illetve az állam megvonná a pepust a magyar focitól és átnyomnáa tömegközlekedésbe.
  • Ramore
    Sajnos kis hazánkban mindenben és mindennel így van ez, fent lenyúlják a lét, alul meg rohad minden. Így legyen 5-6 metrónk, modern alacsonypadlós villamosaink és buszaink hegyekben, tiszta és modern vonataink, ne csak az IC. Folytassam még?
  • Mike at home
    szerintem hasznaljon a bkv lebego kozlekedesi eszkozoket. mert jelenleg az utak ketdimenziosak
  • netuddki
    tudod ..erre rengeteg lóvé köllene...azt pedig lenyúlják a fejesek.......a jegy és bérlet eladásból nem lehet ezt finanszírozni.... ezek nagyon kevés pénzt hoznak a konyhára...még akkor is ,ha sokan azt mondják,hogy drága a tömegközlekedési tarifa...itt a helyi önkormányzatoknak köllene mélyebben a zsebükbe nyúlniuk.... heheheh.... ezt viszont nem szeretnék megtenni.....a bérletkonstrukciokról meg csak annyit.hogy minek ,ha még ezt sem veszi meg az utasok min.40%-a..
  • Lteebee
    Engem az éjszakai téma érdekelne.
  • Yotzoo
    ezeket sztem csak hosszú-hosszú idő mulva érnéd meg ......ha!!
  • Ramore
    Hogy mit kívánnék? Valóságban még legalább két metrót, ahogy külföldön, úgy itthon is 00.00 vagy 00.30-ig járjanak a tömegközlekedési eszközök, tisztítsák a járatokat, ne csak a plusszosakat, a pontosságra is jócskán oda kellene figyelni a pilótáknak, sokkal többféle bérletkonstrukciót bevezetni, az éjszakai közlekedés teljes áttervezése a 2002-es viszonyoknak megfelelően.

Talán így hirtelen ennyi jut az eszembe. :)
  • Ramore
    A villamosok közül pedig a 18-as ami szerintem a legpontatlanabb, vagy késik, vagy korábban jön, vagy kimarad 1, néha két járat is pedig nem tarthatja föl szinte semmi az útvonalán. Csak a zsúfoltság és a bűz meg a düh, amivel az ember találkozik rajta. Ráférne 1 plusszos matrica meg az ezzel járó egyéb szolgáltatások.
  • Marki
    Azon 412-esek vannak, nem?
    Debrecenből úgy emléxem, a Deák tér és a Naphegy tér között közlekedik. Így igaz??
  • Ramore
    Én a 78-as buszon utazva a hajamat kitépem dühömben, szinte mindíg valami bajom van a busszal. Általában nem férek föl rá mert nincs elég állóhely rajta, szűk utastér, levegőtlen környezetben rossz utazni, fölösleges jegyautómata is elveszi a helyet. Több alacsonypadlós buszon láttam már, hogy igenis ki lehet használni az autómata helyét egy üléssel vagy kettővel.
    És arról nem írtam még, hogy órákat kell várni a megállóban mert vagy pontatlan, vagy kimaradt egy járat, vagy hamarabb jött a jelzett időnél. Napközben még 1 csuklósbusz is kevés lenne, este 20.00-tól jöhetne ez a vacak.
  • netuddki
    280-as
  • dikki*yysw
    86-os busz az milyen busz? Azok királyak. Piros 7-es is. Sima 7-es nem.
  • netuddki
    aha!
  • Marki
    Elég furcsa az áramszedőivel, nem??
  • netuddki
    yahhh!!!???
    bocsesz asztem busz
  • Marki
    Ez egy troli, és Skoda motor van benne!
  • netuddki
    nemtom méééé....szarok,kényelmetlenek,télen hideg nyáron meleg....yahhh a 415-ösök télleg szarok...széthulló áll.vannak ..nem ezekre az utakra készültek ... úgy mint a 412-sek sem.....de!!!
    a 260-sokkal több az üzemanyagmegtakarítás,menetközben lehet nyitni az ajtókat ,gyorsabban megy a le és a felszállás,stb
  • netuddki
    szal testvér ..az a a helyzet ,hogy ezeket a buszokat nem lett volna szabad megvenni......de......
    valakinek nagyon megtalálhatták a zsebét ,mert mégis megvették...........yahhh a buszok ára 45 milla/ stück..... ezeket nem a magyarszki utakra tervezték ám!......hanem belgiumba, elővárosi közlekedésre....... yahhh, és hát azokra az utakra !!!!rengeteg elképesztö hiba van rajtuk.....én csak tom ,mert aztat vezetem nap mint nap....
  • Dikkma
    Egyedi Autóbuszgyár rulz :D
  • netuddki
    nahhh ez így ebben a formában nem igaz
    hehehe.... man motorszki lenni benne
  • Marki
    már van ilyen nálunk!
  • Marki
    asszem igen
  • Dzsini
    meddig érvényes a diákigazolvány? okt31?
  • Marki
    topic up
  • Marki
    topic up
  • Marki
    Muszály, mivel az Ikarus csődbement. Egyébbként a Skoda százszor jobb, mint a 412. Ezt mutatja, hogy a 412-ben is Skoda motor van.
  • Disno
    Skoda? már szarják le az Ikarust és cseheket tápolják?
  • netuddki
  • Marki
    Dátum, idő, állomás rajta van, így következtetni lehet, hol szálltál fel.
  • kisviku
    Van egy érdekes kérdésem.
    Veszek egy jegyet a metróra,és mondjuk leellenőrzi az ellenőr amikor lemegyek az állomásra.Ugye azt csinázzák hogy megtépi egy kicsit a jegyet.Namost ha leszállok a következőnél és ott is van ellenőr akkor annak a szakadt jegyet mutassam meg???
  • Marki
    miért, lesz?
  • Lteebee
    Most vasárnap lesz ingyen a földalatti?
  • Marki
    megjött a Skoda