6962
![]() Vélemények, tapasztalatok, történetek. | busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb | |
-
Yotzoo #45 heheheh -
bázeg erre nem volt jó ébredni :D -
én naponta arra járok, és még nem láttam lángnyelveket :)) -
Én meg nem voltam...szerencsére...
Helyette voltam Bartók Béla úti / Móricz Zsiga körteres pokolban.... :-/ -
Ma voltam Pesten. -
-
Én nem bliccelek, mégis ingyen utazok. -
atee #34 Undorito ceg.
Bar a MATAV most megrohadtabb! -
netuddki #33 topic up! -
netuddki #32 ne is blicceljetek!! csak gondoljatok bele ..ki szeretne ingyé dólgozni/szolgáltatni?? a hírhez meg annyit : nem biztos hogy az ellenőr csak úgy passzióbol harapdál...valami kiváltotta ezt a reakciót...én elég sokat vagyok bkv járműveken (nem mint ellenőr)és az "utas" szvsz.1 elme állapot ..csak a jogait és azt tuggya hogy neki el kell jutnia vlhová, semmi mást. yahh ! és mindezt ingyéé szeretné.. -
inkabb orujje, hogy felujitanak. -
ezentúl csak pórzzal szabad a földalattira felszállni :D -
jobblesz ha mostantol nem blicceltek :D
A Hõsök terénél szerdán történt incidens úgy kezdõdött, hogy egy hölgy utas leszállt a földalattiról, és meglátva az ellenõröket elõ akarta venni a bérletét. A három BKV-ellenõr közül az egyik jegyvizsgálónõ eddig tisztázatlan okokból ki akarta tépni az utas kezébõl a tárcáját, aki azonban nem hagyta magát. Az ellenõrnõ a védekezõ utas hüvelykujját hátracsavarta és megharapta az alkarját.
A Magyar Hírlap beszámolója szerint az áldozat ezután értékeit hátrahagyva felrohant a lépcsõn, ahol szembetalálkozott egy rendõrrel. A riasztott egyenruhás jegyzõkönyvet vett fel, az ügyben vizsgálat indul. A földalatti utasának sérülése olyan súlyos, hogy amikor a Magyar Hírlapot telefonon tájékoztatta a történtekrõl, éppen operációra várt a baleseti sebészeten, mert elszakadt az egyik ínszalagja.
A harapdáló BKV-ellenõr áldozata a Magyar Hírlappal azt a félelmét osztotta meg, hogy a közlekedési cég szerinte el akarja hallgatni a történteket. A BKV egyelõre nem reagált a hírre, a napilapnak egy névtelenséget kérõ BKV-munkatárs viszont annyit elárult, tudnak arról, hogy "utastámadás" történt.
-
Én meg arról, hogy ne legyen! -
netuddki #27 topic up!!! -
netuddki #26 öregem!
sztem mindent meg lehet oldani ...
az ötletedet add be újításnak a bkv központban
(VII. akácfa u. 15)magának Aba Botond vez.ig. úrnak!!...
heheheh... kíváncsi leszek a válaszra!! -
:) #25 Te most miről beszélsz ?:)) én azt mondom hogy ne keljen jegyeket,bérleteket vásárolni, hanem legyen ingyenes az utazás.. nem tom milyen 8 óráról beszélsz itt:) -
ingyenes ... dolgozz te úgy 8 órát, hogy nem kapsz semmit! -
:) #23 hülye köcsög bkvsok..... a nagydarab embereket nem merik megállitani,csak a nőket, és a kisebb csávókat..... Titsza undoritó társaság......
A szomszéd haverom yó nagydarab srác, vele szoktunk metrózni, és élvezi az ilyen helyzeteket, amikor bemondják hogy " sziveskedjenek a jegyek bérleteket előkésziteni, mert a kijáratnál ellenőrök dolgoznak" Nos szándékosan bemegy közéjük, és hozzá se mernek szólni..... bezeg amikor egyedül megyek, akkor egyből ugatnak hogy adjak nekik jegyet....
csicska mind...... Legyen ingyenes a bkv. -
netuddki #22 heheheheheh....
mi van senkinek nincs véleménye??? -
netuddki #21 topic up 24! -
netuddki #18 hmmm...
most nemrég azt nyilatkozta az egyik vezető beosztású ürge ,hogy nagy melegben a sofőröket leváltják 1-1 kanyarra.....
nahhh... ez nem igaz!!
az a buzi igazán beállhatna 1-1 fordulóra
"meleg leváltónak"
-
netuddki #17 heheheh ...látom azéé van véleményetek
akinek nem teccik a cég(bkv) annak méé nem?? -
Cölöpverő #16 én is arról jövök. nagy élmény. -
Én is akkor kezdem. -
hőtfőtől megyek jogsire,elvileg aug. végére +lesz, onnantól + anyám kocsiját fogom csórni -
mind1 -
Én már sportból nem veszek bérletet! A multkor meg is kérdeztem az egyik ellenőrtől, hogy elenged (mivel szokás szerint semmi nem volt nálam), vagy felírja a hamis adataimat??
Kissé meglepődött, de aztán látta, hogy ez patthelyzet! Mentem a p****ba! :-) -
Fat-R #11 hoppá DVK = DKV -
Fat-R #10 válaszoltam a DVK topikba -
Oksa Efreet!:) -
Nem szeretem, de hát ez van, ezt kell használni, még bérletem is van :P -
Egyet értek, bár én DKV-s vagyok. A problémát inkább a hajdú volán adja.
És mi bajod a DKV-val?? -
A BKV a legjobb. Imádom. Utas - és környezetbarát. Ezért mindig felutazok Budapestre.
-
próbáljatok az anyázást és a káromkodást elhagyni, különben repül a topic a gumiszobába. -
Fat-R #4 nekem semmi bajom a BKV-val nekem csak a DKV-val van néha bajom -
BKV ****** meg.Felújjítják a hév vonalát Békás fele és 2 héten keresztül buszjáraton zötykölődök minden reggel és du.Ki*****tt tömeg, fülledt levegő, szóval tök szívás. -
[Walaki]D`Lair #2 Köcsögök. -
netuddki #1 Nna?? írjatok!!!