6962

\"bkv\"

Vélemények, tapasztalatok, történetek.

| busz | metro | villamos | trolibusz | hév | éjszakai | egyéb |
  • Coine
    Ma Batyi téren odajött hozzánk 1 pali, hogy a Műegyetemről van és közvéleménykutatást csinál.
    Mind az 5en válaszolgattnuk a kérdésekre, sokminden volt.
    Tisztaság, biztonság, kényelem, információ stb.
    1-5ig lehetett osztályozni.

remélem, majd meg is nézik az összesített eredményeket...
  • Marki
    jó van má! Más szemében a szálkát...!
  • Ramore
    Én is tudok mutatni sok jó dolgot, de ezeket a dolgokat azoknak kell megoldaniuk akiknek ez a munkájuk. Ötleteket pedig bárki adhat. "Szívesen ajánlok új metrókat, ha kifizeted őket."
  • Marki
    Ki varrta az ő nyakába? Én csak azt mondtam, hogy mutatnék neki pár jó metrót.
    Ő az, aki a BKV nyakába varrná a költséget. A BKV-nak így is van elég kiadása, önerőből nem tudná kifizetni a járműveket, csak KAC támogatással. Azt pedig évente egyszer lehet igényelni, de már kérték a 412-es trolikra.
  • netuddki
    a 70-es évek közepén adták át az é;d-i metrót
    bion-bion uraim
  • Ramore
    Én tudom, hogy mekkora befektetés a metróépítés, de te ostoba módon Lteebee nyakába varrnád a költségeket, mintha az ő hibájából nem lenne 4-es metrónk. Én vagy akárki leírhatja a véleményét itt a fórumban, még ha rossz is az elgondolás akkor sem nekünk kell megoldanunk Budapest tömegközlekedését, hanem az erre illetékeseknek.
  • Marki
    Már megmondtam, hogy egy metró nem egy árban van egy busszal. Mégis hány milliárdba kerülnének a metrók? A pályarekonstrukció, és a 4-es kiépítése elészőr fontosabb.
    A 4-esen már új járművek közlekednének.
  • Lteebee
    Én arra emlékszem gyerekkoromból, amikor a kék metró még csak a Nagyvárad térig járt.

Iszonyat királyság volt, amikor már a Nyugatiig lehetett menni.
  • mr x
    Hát ha előbb jöttél a világra, akkor miért ne adhatták volna át '62-ben? Én úgy tudom mintha akkor lett volna. Ne mondd már hogy újabb!
  • Lteebee
    Olvass má vissza banyek!

Nem is én beszéltem a 40 éves metróról!
  • netuddki
    hát nem !! már nagy kölök voltam mikor átadták !!
    és előbb yöttem a világra 62-nél
  • Ramore
    Miért neki ajánlod? Nem az ő dolga javítani a tömegközlekedésen. Ő is végzi a dolgát, mint mindenki. Ezt a szöveget a BKV-nek írjad, velük van a gond, nem a kritizálóval!
  • Marki
    Szívesen ajánlok új metrókat, ha kifizeted őket. Nem filléres mulatság!!!
  • mr x
    Hát ja.
  • Lteebee
    Hát,ha nem is megható, de valamennyi nosztalgia kiérződik.
  • mr x
    A kettes. Built in 1962. Nem?
    Olyan megható olvasni azokon a kocsikon, hogy
    Мытищинский Машиностротелный Завод, meg azt hogy
    Сделано в СССР, 1975 г. Nem?
  • Lteebee
    És ha valaki szól,hogy ne politizáljon, sértődötten kérdezi: éééén?
  • Ramore
    Na mostantól jöhet Budapest felvirágzása! Mindjárt elkezdődnek a metró és hídépítések, az útkátyuk betömése. Az aluljárók mindíg tiszták lesznek, nameg az utcák és a parkok is. És persze a BKV járművei is csillogni fognak kívül és belül is. A MÁV vonatai is tiszták lesznek és pontosak is, lecserélik modern európai szerelvényekre az elavult kocsiállományt. Véget ért a móka mára, zárul Ramore móka tára, aki nem hiszi, járjon utána, vagy felejtse el ezt a furcsa álmot!
  • Lteebee
    Nem uncsi!
  • Lteebee
    Értem, amit mondasz, de nincs kapcsolat a gondolatmeneted és az enyém között.
  • netuddki
    huhh!! fijjug ! le vagyok maradva... melyik is az a 40-éves metró????
  • Marki
    Csak úgy, hogy nem az döntii el a metró sorsát, hogy milyen idősek a járművek, mert a 40 éves metrók lehet, jobban bírják, mint a régiek.
    Különben is a pályarekonstrukció fontosabb, mint a járműcsere, és 1 új jármű ára nem annyi, mint egy buszé.
  • netuddki
    szar ügy!
    de hát ez van ,ha az embörnek dógznia köll :((
  • Lteebee
    Kétlány is benézett és simán hagytátok őket eltűnni?
  • netuddki
    bocsesz ! de el kellett mennem :o)
  • netuddki
    nem -e???
  • netuddki
    nosza!!
  • kíváncsi
    yo-yo... na de milyen normális embereket??
    milyen szempontok szerint legyenek normálisak??
    mire óhajtod felhasználni a normalitásukat??
    etc..
  • kíváncsi
    hová igazítsalak aranyoskám???
  • kíváncsi
    na ez az!!
    gebedjenek meg!!főleg úgy ,hogy a végzésbe nem fér bele!!!!! olyan kevés a garmenetre adott idő!!
    a túlóra lóvé meg naggyon kevés.....
  • Ramore
    ki lehetett ilyen szemét? soha egy buszvezető sem vesz föl garimenetben utasokat
  • kíváncsi
    vagyunk!!
  • netuddki
    kurva annyukat a belső ellenőröknek!!
    felnyomtak a getzik ,mert nem szállítottam utasokat garázsmenetben...
  • Ramore
    Hát, ha az intézetben engedik a bütykölést, akkor csak csináld, legalább gyorsabban telik az idő. Engem különösen nem érdekel, de valószínűleg nem is érteném egy beteg ember gondolkodását.
  • Mike at home
    en itthon vagyok, csak kicsit gyosan kommunikalok egy atjatszo @ado@ segitsegevel. Inkabb nem mennek bele a mukodesebe, ugysem ertened
  • Ramore
    Mike haza! Ramore meg aludni!
  • Mike at home
    Nem. En az alfa centeurirol irok. Pontosabban annak egyik bolygojarol. De ezt neked nem kell tudnod, hitvany foldlako!
  • Ramore
    Te ébredj föl! A mai helyzetet szerintem 70-80%-ban a cégek vezetőinek a lopása, csalása, hűtlen kezelése, nameg a korrupció rontja el, illetve teszi lehetetlenné a kilábalást. A mars bolygón nem így van, te onnan írtál nem?
  • Lteebee
    SEMMI POLITIKA!!!!
  • Lteebee
    Hogy jön ez a tüntetéshez?