2118
Championship Manager 4
-
inaki ramirez 1 #169 nektek nem????????
-
#168 akarom mondani: managerek királya... -
#167 a CM a mahagerek királya... -
#166 passz... -
inaki ramirez 1 #165 szerintetek mié van az hogy ahogy elinditom a gamét egybol vált a moncsi 85herz rol 60 herzre??????
win 98 alatt............
?????????????????????
-
skristof #164 szvsz nem olyan nagy durranás, szerintem a TCM jobb... de ez persze az én véleményem..... -
#163 ha egyáltalán van olyan ember aki CM4ezik... -
#162 inkább meséljetek, ki hol tart, kivel van és mik az eredményei, sikerei -
#161 -
#160 Mondom hogy nem reálisak az eredmények:) -
#158 #142 -
#156 #133 -
#154 Real Madriddal pl rohadt kevés gólt rúgtam -
#153 nincsenek irreális eredmények csak túl jó vagyok -
M.A.D. #152 ajaj. ennyire irreális eredmények vannak???? akkor le sem szedem a CM4-et. :(((
Inkábbb maradok a Hattricknál. -
#151 Hát tényelg jó játék lehet, ez elég reálsi eredmény... -
#150 persze -
#149 szerinted? -
#147 de volt már 7-0 a May City, meg 8-0 az Everton ellen is, ott 5 gólt rúgott van Nistelrooy... -
#146 gólrekordot akartam írni, bocsi -
#145 kinek mi a gonrekordja? én most játszom a Man Utd-vel a 2. idényt és 12-0(!)-ra vertem bl-mecsen a Sturm Grazot otthon. Van Nistelrooy 7-et lőtt, le is esett az -
#144 nincs mit -
#142 a Direct Connectet innen töltheted le: http://www.dchun.hq.hu/ -
#141 próbáld meg itt: http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1049024328 -
#137 van Direct Connected? -
#136 igen -
#134 feltéve, ha fent van a gépeden -
#133 Direct Connectről letöltheted -
ceas #131 ok, megoldódott -
#130 ekkor az összes játékost megtalálod a játékban akiket kölcsön lehet venni -
#129 így találhatod meg azokat a játékosokat, akiket kölcsön lehet venni: klikk Player/Staff Search-ra, aztán a Filter-re (Configure Filter), a Transfer Status be kell jelölni, aztán kiválasztod hogy Listed for loan -
ceas #126 nem értem ezt a linket, 404 jön be. Egyébként nincs a játékhoz valami magyar nyelvű leírás, esetleg angol is jó lenne -
#125 Igen, szerintem érdemes kölcsönjátékosokkal játszani.
Én egy kis csapattal vagyok, a "board" nem adott semmi pénzt játékosvásárlásra, így kénytelen voltam kölcsönjátékosokhoz folyamodni. Azthiszem a védőm Yakabu az ajaxból. Van egy Emerton (nem a brazil) a barcelónából (dm), Szereztem egy jó középpályást, és csatárt is, szintén kölcsönből, nevek nem jutnak eszembe. Ezek a játékosok, hetes alatti osztályzatot még nem kaptak.
Szóval a kulcsszó a loan. Vagy pedig free transfer.
-
#124 azért mondtam most csak ennyit, mert ezeket csak fejből mondtam -
#123 kérj kölcsön játékosokat! pl az Auxerre-ből odaadják Mexés-t, Taino-t, Kapo-t, vedd meg Radoi-t (21 éves román védő, jó gyerek), kb annyiba keröl mint Kallström, de Luccint is kölcsönadják -
#121 Mellor(Pool),Rooney(Everton),Martins(Inter),Richardson(MU) -
#118 bazzeg egy hete jelent meg a játék te meg már a magyarosításért nyafogsz???. majd biztos lesz magyar addon valamikor -
skristof #117 Hi!
Bocs, nem olvasok vissza(sietek), lehet, h volt már a kérdés: van hozzá magyarosítás?? És lessz magyar-addon? -
Coco #115 Hello!figyeljetek nekem az a gondom a cm-mel hogy kib@szott lassú.most kikapcsoltam a full detailst és még úgy is.pedig csak 4bajnokság/3ország van bekapcsolva.mit lehet tenni?vki segitsen mert nagyon szörnyű.a 2d-s nézet is fél perc legalább mindig amikor betöltödik.előre is thx -
#114 viszont van szingapúri, meg hong kongi bajnokság kárpótlásul