2118
Championship Manager 4
-
#306 én nem -
Morfeo #304 ezt kérdezd meg a szabály alkotóitól, de szerintem is egy f*szság -
M.A.D. #303 a régi jó volt 50 évig, akkor minek b*sztatni ezt a hosszabításos dolgot? -
Morfeo #302 az utánpotlás csapatba nekem kell igazolni játékost vagy a gép dob majd be ujjakat? -
#301 jaja -
Morfeo #300 az UEFA-kupa döntön már élt az ezüst gol szabály aszem -
#299 hát az ezüstgól, szerintem egy akkora nagy baromság... -
M.A.D. #298 bizony-bizony. így lesz az életben is. mondjuk az ezüstgólra kiváncsi lennék! -
Morfeo #297 hm..., nem is tudtam -
#296 ez nem hiba, hanemmár igazibol is így lesz, hogya nem lesz 2. kör -
Morfeo #295 nálatok is jelentkezik az a hiba hogy a második szezonba a bl-ben csak egy csoport kör van és utánna oda-vissza vágos mecsek jönnek? -
#294 hát ez az... -
#290 szólj, ha megtaláltad -
Inquisitor #289 Basszus, nem lelem. Úgy emlékeztem a Gamershell-en volt, és olyan 34,8MB???
De most nem találom :( -
#288 hol láttad? -
#287 milyen kiegészítő? -
Inquisitor #286 Ami kijött ma 30-40MB-os kiegészítő, az pontosan mire is való??? -
Morfeo #285 én inkább multiba nyomom, de ott az Interrel, hiába adok 2szer annyi pénzt mint amenyit a játékos ér, tárgyalgatunk azt mindig vissza mondják -
#284 miért milyen csapatokkal játszol? -
Morfeo #283 hát én nem tudok mást,de ha abbol indulok ki, hogy én igazolni is alig tudok játékost akkor nem csodálom nem akar eldani se! -
#282 ezt írtam az előbb, vagy ezt akartam írni, de nincs más vmi módszer? -
Morfeo #281 Én ugy szoktam eladni, hogy a játékos nevénél a jobb klikk ott az offer to club, ott lehet választani hogy mennyiért akarod eladni, alatta meg lehet választani, hogy az érdeklödö csapatoknak vagy az asziszt manager válaszon csapatot neki... -
#280 nem tud valaki egy tippet, hogy hogyan tudnék eladni játékosokat? This player is not needed by the club+Transfer listre, alig van néhány érdeklődő klub, és ha megkeresem őket, hogy vegyék meg a játékosomat, nagyon ritkán veszik meg csak őket -
Morfeo #279 jah még nincs, de már csinálja a gyerek 45%-nál tart!De azt írja hogy napi 1%-ot halad ugy-hogy kb. augusztusra lesz -
#278 de sztem még nincs -
#277 itt nézd meg ->www.cmhungary.tk -
Morfeo #276 a 4.0.5-ös patchel mintha lassab lenne a game ,legalábis nálam.De a multi-s problémámat kijavitotta.Magyarításról nem tudtok? -
#275 azért 45 megás mert ez frissíti az adatbázist is, de ez nem biztos, csak szerintem -
inaki ramirez 1 #274 jaa semmi baj csak a méretre csodálkoztam.....
:-)
-
#273 telepítsd fel a gépedre -
#272 és mi a baj? -
inaki ramirez 1 #271 4.0.5 paccs:-)??????
én leszettem de csak 45 megás exe file-t kaptam...........
-
#270 nem kell -
Morfeo #268 ahha!köszi szépen -
#267 jobb egérgomb+cél mentése más néven így nekem lejött -
#266 flashgettel nekem se jött le -
Morfeo #265 Jó ez a cím meg minden, de mért nem tölti le?Vagy lehet csak én vagyok LÁMER -
#264 http://www3.sigames.com/download/official/CM 4/405_enhance.exe -
Morfeo #263 Akkor f..., nem értem, na mind1!A 4.0.5-s patchet honnan lehet letölteni? -
#262 passz...